Şimdi Ara

Tipsiz, Kısa Boylu ve Kel Olduğum İçin Kızlar Bakmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
4
Favori
7.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neredeyse 20 yaşına giricem hala bi kızın elini bile tutmadım kızlar niye erkekleri dış görünüşüne göre yargılar? hatta erkekler bile öyle hiçbir ortama giremiyorum ve hiçbir kızla çıkamıyorum 1.67 boyundayım saçlarımın ortası ve tepesi neredeyse tamamen dökük daha bu yaşıma rağmen ve tipsizim bitek kilo sorunum yok allahtan ailem beni büyüyünce çok canlar yakacak çok yakışıklı bu çocuk diye büyüttü belkide umutları yakışıklı uzun boylu falan olmamdı ama olmadı ve şimdi ailem bile beni dışlıyor bakışlarından anlıyorum benle dışarı çıkmaya bile utanıyolar yolda yürürken insanlar beni görünce yüzleri asılıyor yada kafalarını çeviriyolar kimse benle güzel bir dille konuşmuyor herkes ya aşağılıyor ya da benle sinirli bi şekilde konuşuyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim? büsürü hobilerim bi çok konuda bilgiliyimdir kendi kendimi geliştirdim fakat tipsiz olduğum için insanların gözünde bunların hiçbir değeri yok kendimi boşa kürek çekiyo gibi hissediyorum ve yapayalnız hissediyorum yakışıklı, uzun boylu gür saçları olan erkekleri çok kıskanıyorum ben neden böyle olmadım diye hayıflanıyorum kendi kendime sonra bana diyolarki boşver bırak bunları özgüvenli ol gerisi gelir diyolar ben de bi kaç gün özgüvenli olmaya çalışıyorum ama olmuyor özgüvenli olmak bile üstümde eğriti duruyor yakışmıyor h

hiçbir zaman kendim olamıyorum bu dünyada dış görünüşü kötü olanın kendisi olabilme gibi bi lüksü yok bana kendin ol biraz diyolar ama ben kendim oldukça benden kaçıyolar hoş kendim olmadıkçada benden kaçıyolar ister istemez insanlara karşı içimde bir nefret oluştu özümde iyi niyetli biriyim fakat toplum tarafından dışlanmam beni kötü düşüncelere sevk ediyor

dış görünüşüm bozuk diye

kendim olamıyorum
    toplum tarafından dışlanıyorum
    cinsel ihtiyaçlarımı gideremiyorum
    ailem tarafından dışlanıyorum
    yaptığım her hareket itici bulunuyor
    başardığım hiçbirşey kaale alınmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmileGaillard -- 5 Ağustos 2015; 20:31:10 >

• tipsiz olduğun için konuna cevap yazmıycam
  • Git body çalış 2 3 ay. Vücudun şekillensin. Yüzüne bakım falan yap ne bilem. Sakalına şekil ver.

Örneğin şu adamda kel ama karizma
  • Valla benim sınıfta kel arkadaş vardı yaş 25 idi. Götürüyordu hatunları
  • Kel diyip geçme O da kel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin etrafindaki insanlar bozuk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boy 173 veya 174.
    2 aya kadar göbekliydim. Şimdi fit ve hacimliyim biraz. Çok kızla gözgöze gelmem.
    Ama konuşmaya başlayınca herşey değişiyor. Yapabileceğim başka hiç birşey yok. Sen önce kendini eleştirdiğin için insanların sana öyle davrandığını düşünüyorsun.
    Ayrıca insanın uzamak için ihtiyacı olan hormonlar 22.30 ile 03.00 arası salgılanır diye biliyorum. 3 yılın var uzmanın durması için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiple zerre kadar alakası yok şunu bir öğrenin artık. Her şey muhabbete bakar

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Bro abartıp üçgen olmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Bro abartıp üçgen olmasın

Niye bilmiyorum ama mesajını görünce gülesim geldi
  • Geleceğimsiniz hocam.Bende tıpatıp aynı şeylerden şikayetçiyim.Tip boy ve saç.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Git body çalış 2 3 ay. Vücudun şekillensin. Yüzüne bakım falan yap ne bilem. Sakalına şekil ver.

Aynen kardeş git 2-3 fit olursun.Ben 6 ay yaptım arnold gibi oldum sen o kadar abartma.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Git body çalış 2 3 ay. Vücudun şekillensin. Yüzüne bakım falan yap ne bilem. Sakalına şekil ver.

La bu adam meth yapmasa değişik işlere girmese karizma falan olmaz

• Sen brazzertaki kel dayıyı örnek al kel mel ama adam goturuyo 3er 5er

• quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Sen brazzertaki kel dayıyı örnek al kel mel ama adam goturuyo 3er 5er
    tip ilk bakışma vurulma için önemlidir. gerisi muhabbetin iyi ve çekici olursa kızları dilinle götürürsün ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Sen brazzertaki kel dayıyı örnek al kel mel ama adam goturuyo 3er 5er
    sıkıntı yok her kötünün bir alıcı vardır
  • Yaş 18 saçlarım 2-3 yıla gidicek gibi bazı ilaçları kullanmazsam. Bu sene tıpı kazandım. Tipsiz ve kısa boylu dğeilim ancak saçlarımın gidecek olması dünyanın sonu gibi geliyor. Senle aynı durumdayım diyebilirim. Yakışıklı birini görünce( sanki hep görüyorum gibi) kendimi çirkin hissediyorum. Annem arkadaşlarım durumun böyle olmadığını söylüyor. Herkes doktor oluyorsun ne kızlar gelir bilmem ne diye konuşyor. Ancak doktor olunca noluyor ki beni sevmeyen birini nasıl sevebilirim. Sahte yapmacık olan bir şeyi. İnsanlar sığ düşünüyor hiç mi aklı başında yok? Bizim için de böyle yanımızda hep güzel kız olsun istiyoruz ancak birçoğu konuşmayı bile bilmez biriyle konuşturmaya utanırsın. Bence bu durumu değiştirmek biraz da bizden geçiyor.

• 170 boy komple kelim yaş 18 ben bu kadar takmıyorum

• Hocam hersey bakimdan geciyor.Bakimli olduktan sonra ve kendine oz bi tarziniz olduktan sonra gerisi gelir zaten.Gidin saciniza duzgun bi sekil verin ya kesin ya waxlayin vs. Sakal birakin sekilli olsun.Arkadasin dedigi gibi spoe yapin gozluk takin disari cikarken guzel yerlerden giyinin vs.Baktiniz kizlarla konusurken tikaniyorsunuz c2ye girin azcik pratik yapin ordan.
    Bakin bu adam da eskiden maymuna benziyomus bakimla ne hale gelmis:
    https://lh5.googleusercontent.com/proxy/WE7J8WtaCm-TPA52wKWDg4oeqM5tHFoln2bqOi0p7xYufMXlpVT1GLt2ygTOZkH4mpdmeGPhKuF9LwZfVACZcJbmh-rVfOENiEDz598_Bex0lUtV_-Uia0YqFvz29JOJXyeNCAC4QLYSMosVzM_mdexSnA_q442frJvqT4WJ27yaZXoZnQCs=w299-h224-nc
    Burda da benim gecen seneki halimle bu seneki halim var.Birazcik ifsa olacak ama atayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 5 Ağustos 2015; 22:00:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.