Şimdi Ara

Tipi iyi fakat kısa boylu erkeğin şansı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence şansı yarı yarıya düşen erkektir maalesef. 1.70im' tipim fena sayılmaz ama dikkat cekmiyorum 1.80 ve üzeri boydaki adamın bıraktığı etkiyi bıraktığı etkiyi kızlar üzerinde bırakmıyorsun maalesef. 1.82 bi arkadaşım var çok yakışıklı değil ama kızların ilgisini çekiyor bence boy erkek için çok önemli. Heleki uzun boylu, yakışıklıysa ve yalnızsa suç kendindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themann41 -- 23 Haziran 2021; 11:11:33 >

• 180 tipsizim
    170 yakışıklı olmak isterdim, aynı soruyu psikologum da sordu aynı cevabı verdim
  • 1.70 tam sınır olduğundan çok sıkıntı olmaz
  • 1.85 civarıyım ama çok çirkinim.Yüz güzelliği daha önemli bence

• Sen de 1.55 kızla çıkarsın madem takıyorsun. Ha bu 1.75 kızla çıkmayacağın anlamına gelmiyor. Takılmayın böyle şeylere.
  • Ulan Mask kullanıcısına yanıt
    Ne bilim hocam ya bazen anlayamıyorum bazı şeyleri' yani eli yüzü düzgün adamım ama yine de olmuyor ya reddediliyorum yada diğerleri kadar ilgi görmüyorum belki şanssızlık belki başka bişey.
  • Ulan Mask kullanıcısına yanıt

E 155 kız da uzun boylu erkek istiyor usta? Kız kabul etse bile hep gözünde eksik olacaksın, daha iyisini buldu mu uçup gidecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap: tipi kötü ve kısa boylu erkeğin şansından yüksektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themann41

Ne bilim hocam ya bazen anlayamıyorum bazı şeyleri' yani eli yüzü düzgün adamım ama yine de olmuyor ya reddediliyorum yada diğerleri kadar ilgi görmüyorum belki şanssızlık belki başka bişey.

Hocam mükemmel adam olsan bile 10 kızın sadece 4 ü kabul edecek. Bunu aklından sakın çıkarma. Ayrıca sosyal medyadan yürümek şansı daha da azaltır. Bunu da göz önünde bulundur. Böyle komplekslerden kurtulmadan da bir kıza yürüme çünkü bunu mesajlaşırken konuşurken ona yansıtırsın asıl reddettiği boyun değil bu tarz komplekslerindir.

• kısa boylu erkekler tek yumrukla bayildiği için kızlar yüzlerine bakmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Avanguardia

E 155 kız da uzun boylu erkek istiyor usta? Kız kabul etse bile hep gözünde eksik olacaksın, daha iyisini buldu mu uçup gidecek

Dostum kadınların dedikleriyle yaptıkları arasında uçurum vardır. Kadınların dediklerini değil davranışlarını dikkate almak gerekiyor. Ha sürekli kendini aşağılık görüp daha iyisini bulunca uçup gidecek mantalitesine girmek karşı cinsle yaşadığın her türlü davranışına yansıyacaktır. Kadınlar doğası gereği bu zayıflık psikolojisini çok rahat hissedecektir. Terk etmelerinin asıl sebebi tipten boydan ve herhangi bir dış görünüşten ziyade erkek kişisinde hissettiği feminenlik ve karakter zayıflığıdır. Bu tip komplekslerden kurtulmadığınız sürece bu konularda hep başarısız olmaya mahkumsunuz. Bir de kız reddetti mi ağlayan üzülen erkekleri görüyorum bu nasıl bir rezilliktir, bir erkeğin düşebileceği en aşağılık nokta budur. Biri olmazsa diğerine yürüyün. Hatta flörtünüz varken de yürümeye devam edin ki elinizde alternatifler olsun. Elinde alternatifleri olmayan erkek bir kız tarafından tercih edilmeyecektir.

• benden daha yakısıklı olan arkadaslarım var fakat bir mekana girdiğimde odak noktası ben oluyorm 

not(185)

• boşver hocam. bu devirde aşk meşk işlerine girilmez zaten. evlenmek çocuk falan hiç bahsetmiyorum bile. karnımızı zor doyuruyoruz.

• 190 cm, 130kg gel vucutlari degiselim
  • para daha büyük bi faktör

• hagh kullanıcısına yanıt
    Yüzüm ve vücudum iyi eğer 1.90 olsam herşey çok çok farklı olurdu hocam tahmin edemiyorum😂
  • YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Paraya gelenler de Gold digger tipler oluyor zaten. Ayrıca para önemli ama çok ta değil bence hocam' paran var diye kimse gelip üstüne atlamaz yani sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themann41 -- 23 Haziran 2021; 17:58:35 >
  • boyun ne önemi var? Önemli olan karizma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.