Şimdi Ara

Kağıthane nasıl bir muhit? ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
13.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi arkadaşım teklifi aldı.. yıllardır kurulu bir düzeni var bahçelievler'de şimdi teklif aldığı yerin koşulları çok güzel ama gel gelelim yapacağı iş gereği sürekli oranın insanlarıyla muhatap olacağı ve evinide oraya taşıyacağı için muhit hakkındaki açık görüşlerinize ACİLLL ihtiyacımız var..

tam yer belirteyim ulucamii tarafları..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kağıthane Hakkında Bilgiler

Kağıthane, İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan tarihi bir semttir. Pek çok avantajı sayesinde son yıllarda yatırımcıların ve ev sahiplerinin ilgisini çekmektedir.

Kağıthane'nin En İyi Mahallesi Hangisidir?

Kağıthane'de ikamet etmek için en çok tercih edilen mahalleler şunlardır:

• Fulya: Lüks konutları, alışveriş merkezleri ve restoranlarıyla bilinir.
    • Beşiktaş: İstanbul'un merkezine yakınlığı ve denize nazır manzarasıyla ünlüdür.
    • Levent: İş merkezleri, AVM'ler ve modern konutlarıyla popüler bir iş ve yaşam merkezidir.

Kağıthane Oturulacak Yerler

Kağıthane'de farklı bütçelere ve yaşam tarzlarına uygun çeşitli konut seçenekleri mevcuttur. Apartman dairelerinden lüks villalara kadar geniş bir yelpazede seçenekler bulabilirsiniz.

Kağıthane Hamidiye Mahallesi Nasıl Bir Yerdir?

Hamidiye Mahallesi, Kağıthane'nin en merkezi ve hareketli mahallelerinden biridir. Çeşitli alışveriş mekanları, restoranlar ve ulaşım imkanlarına sahiptir.

Kağıthane'nin Avantajları Nelerdir?

Kağıthane, yaşamak için tercih edilen bir semt olmasının birçok nedeni vardır:

• Merkezi Konum: İstanbul'un iş ve eğlence merkezlerine yakınlığıyla bilinir.
    • Ulaşım Kolaylığı: Metro, metrobüs ve otobüs hatlarıyla İstanbul'un diğer bölgelerine rahatlıkla ulaşılabilir.
    • Yeşil Alanlar: Belgrad Ormanı gibi geniş yeşil alanlara ev sahipliği yaparak sakinlerine dinlenme ve rekreasyon fırsatları sunar.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çok nezih bir semttir. Eğitim seviyesi yüksek insanlar vardır. Ayrıca sokaktaki araçlar çok lükstür. Etrafta enttellektüel dernekler bulunur...
  • kağıttepe iyidir iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

kağıttepe iyidir iyi

kağıthane yi sormuştum ama
  • Oralar pek tekin yerler değil diye biliyorum.

Çeliktepe taraflarına gidebilirse oralar daha iyi, hem hayat canlı hem çevre iyi
  • Ben 17 senedir Beşiktaşta Yaşıyorum Bana Beşiktaş Dışı Çok Saçma geliyor Kentleşme açısından Insanlar Açısından Örn Bir bursaya gittiğimde Oradakı Kentleşme bıldıgınız ınşaat her yer. Insanlar Çok farklı Kağıthanede bana göre kötü
  • Kağıthanede oturyorum insanların geneli iyidir,refah seviyesi yüksektir ama bazı yerlerındede olaylar eksık olmaz otobus yakmalar vs vs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avcılar nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rothmans

Kağıthanede oturyorum insanların geneli iyidir,refah seviyesi yüksektir ama bazı yerlerındede olaylar eksık olmaz otobus yakmalar vs vs

coşkun sucuklarının fabrikası var yakınlarında.. ulucami tarafları nasıldır ?
  • beyler kagithane konusu acilmisken hazir sormak istiyorum, ben bayrampasada oturuyorum, kagithanedeki hamidiye mahallesindeki iski su ariyma tesislerine gitmek istiyorum
    nasil giderim en kisa yol ?

benim dedigim yerde coskun sucuk fabrikasina cooooooook yakin
    hasdal yolu - kemerburgaz caddesi diyede geciyo
    bende eski edirne asfalti uzerinde oturuyorum

alin haritadan gosteriyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 31 Ocak 2012; 15:21:02 >
  • Oralar idare diye geçer arkadaşım ama kağıthaneye bağlıdır.Kağıthane kadar luks olmasada olay felan olmaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

beyler kagithane konusu acilmisken hazir sormak istiyorum, ben bayrampasada oturuyorum, kagithanedeki hamidiye mahallesindeki iski su ariyma tesislerine gitmek istiyorum

Arabayla mı gideceksin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

beyler kagithane konusu acilmisken hazir sormak istiyorum, ben bayrampasada oturuyorum, kagithanedeki hamidiye mahallesindeki iski su ariyma tesislerine gitmek istiyorum

Hocam detaylı açıkladım konunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcagatay

quote:

kağıttepe iyidir iyi

kağıthane yi sormuştum ama

Adam o biçim ironi yapmış ama anlaşılan sen mevzuyu bilmiyosun
  • Kağıthane,İstanbulun yükselen semtlerinden biri özellikle tam kağıthanenin merkezi çok çok güzeldir yakında metro gelicek.
  • Ya bırak allahaşkına panpa yaaa... Kağıthanenin her tarafı yükselse ne yazar...

O kadar yükselme zaten heryerde var... 8 yıl çalıştım kağıthanede tiksiniyorum resmen... Bunda trafiğin etkisi de çok tabi ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

çok nezih bir semttir. Eğitim seviyesi yüksek insanlar vardır. Ayrıca sokaktaki araçlar çok lükstür. Etrafta enttellektüel dernekler bulunur...

Adı üsünde kağıthane ne beklersinki. Eskisine göre gelişmiş baya ama eşeğe semer vursan eşek yine aynıdır.
  • quote:

kağıttepe iyidir iyi

• kağıttepeyi bilmeden kağıthaneye gidemessin
  • konu güncel arkadaşlar..
  • Dediginiz yer hamidiye mahallesi.. Eski adiyla sularidaresi..
    Temiz bir yerdir son 10-15 senedir muthis bir gelisme gostermektedir.
    Son zamanlarda yapilan insaatlarla beraber fevkalade buyumustur. Daire fiyatlari metre kare birim fiyati 2milyardir sitelerde ise 3-5 milyar arasi degisir.
    İnsanlari kendi halindedir
    Ben nurtepede oturuyorum
    Bir iki olay disinda kesinlikle yasanabilecek guzel bir mahalledir..
    Baska merak ettiginiz bir konu varsa daha detayli yardimci olabilirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.