Şimdi Ara

Tipsiz, Kısa Boylu ve Kel Olduğum İçin Kızlar Bakmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
7.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Tiple zerre kadar alakası yok şunu bir öğrenin artık. Her şey muhabbete bakar

züğürt tesellisi gibi bişey bu da. Tip kadar muhabbet de önemli hocam ama 'tiple zerre alakası yok' derseniz çevrenizde hiç bu konularda sohbet ettiğiniz iç dünyasını düşüncelerini bildiğiniz kadın arkadaşınız yok demek ki derim. Tip, vücut bu ikisine de muhabbet kadar nasıl biri olduģun kadar bakarlar.

ya da en azından şöyle derseniz olabilir, "belli bir eşiği aştıktan sonra tiple çok alakası yok muhabbete bakar."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormblessed -- 6 Ağustos 2015; 0:09:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakışıklı olma şansın kel olduğun için tamamen kafa şekline bakıyor.Kafanın arkası çıkıntılı ise yakışıklı olma şansın vardır.Düzse maalesef olamazsın.Bu şekilde yaşamak zorundasın.
  • Hiç çıkma teklifi ettin mi bir kıza ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormblessed

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Tiple zerre kadar alakası yok şunu bir öğrenin artık. Her şey muhabbete bakar

züğürt tesellisi gibi bişey bu da. Tip kadar muhabbet de önemli hocam ama 'tiple zerre alakası yok' derseniz çevrenizde hiç bu konularda sohbet ettiğiniz iç dünyasını düşüncelerini bildiğiniz kadın arkadaşınız yok demek ki derim. Tip, vücut bu ikisine de muhabbet kadar nasıl biri olduģun kadar bakarlar.

ya da en azından şöyle derseniz olabilir, "belli bir eşiği aştıktan sonra tiple çok alakası yok muhabbete bakar."

Emin ol çok kişi tanıdım zerre kadar tipi olmayan ama sırf ağzı laf yaptığı için hatunları götüren kişi. Ben yakışıklı biriyim ama 20 yaşında daha yeni yeni kız ortamlarına girmeye başladım çünkü eskiden özgüvensiz ve ağzı laf yapamayan biriydim. 20 yaşına kadar tipimin hiç bir faydasını görmedim.

Tabi tip şöyle durumlarda devreye girer. İki erkek var ikisi de ağzı laf yapan tipler. Ama biri daha yakışıklı. Kız tabi ki yakışıklı olanı ister. Ama demek istediğim kimse tipsizim kızlar bana bakmaz triplerine girmesin. Muhabbeti kurmak çok önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baklava Sevmeyen Antepli

Yaş 18 saçlarım 2-3 yıla gidicek gibi bazı ilaçları kullanmazsam. Bu sene tıpı kazandım. Tipsiz ve kısa boylu dğeilim ancak saçlarımın gidecek olması dünyanın sonu gibi geliyor. Senle aynı durumdayım diyebilirim. Yakışıklı birini görünce( sanki hep görüyorum gibi) kendimi çirkin hissediyorum. Annem arkadaşlarım durumun böyle olmadığını söylüyor. Herkes doktor oluyorsun ne kızlar gelir bilmem ne diye konuşyor. Ancak doktor olunca noluyor ki beni sevmeyen birini nasıl sevebilirim. Sahte yapmacık olan bir şeyi. İnsanlar sığ düşünüyor hiç mi aklı başında yok? Bizim için de böyle yanımızda hep güzel kız olsun istiyoruz ancak birçoğu konuşmayı bile bilmez biriyle konuşturmaya utanırsın. Bence bu durumu değiştirmek biraz da bizden geçiyor.

Kardes kafaya takma. En kotu sac dovmesi yapar tum vucuddaki killari tepeye eker kurtarirsin. Ben oyle yapacam.
    2suana kadar doktor olup kiz bulamayan gormedim.

3 tipin etkilemese bile ilerde mantik zeka onemli olmaya basliyor ozellikle 25 den sonra cogu insan cocuk sahibi ol.ak icin dogru insani ariyor. Doktor olursan doktor olamamis haline gore 5 0 ondesin. Bide boyle dusun.

Calistigim is geregi hergun en ax 200 cift le iletisim kuruyorum. Hic tiple alaka yok. Tamamen hayat onune cikariyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

Orijinalden alıntı: Baklava Sevmeyen Antepli

Yaş 18 saçlarım 2-3 yıla gidicek gibi bazı ilaçları kullanmazsam. Bu sene tıpı kazandım. Tipsiz ve kısa boylu dğeilim ancak saçlarımın gidecek olması dünyanın sonu gibi geliyor. Senle aynı durumdayım diyebilirim. Yakışıklı birini görünce( sanki hep görüyorum gibi) kendimi çirkin hissediyorum. Annem arkadaşlarım durumun böyle olmadığını söylüyor. Herkes doktor oluyorsun ne kızlar gelir bilmem ne diye konuşyor. Ancak doktor olunca noluyor ki beni sevmeyen birini nasıl sevebilirim. Sahte yapmacık olan bir şeyi. İnsanlar sığ düşünüyor hiç mi aklı başında yok? Bizim için de böyle yanımızda hep güzel kız olsun istiyoruz ancak birçoğu konuşmayı bile bilmez biriyle konuşturmaya utanırsın. Bence bu durumu değiştirmek biraz da bizden geçiyor.

Kardes kafaya takma. En kotu sac dovmesi yapar tum vucuddaki killari tepeye eker kurtarirsin. Ben oyle yapacam.
    2suana kadar doktor olup kiz bulamayan gormedim.

3 tipin etkilemese bile ilerde mantik zeka onemli olmaya basliyor ozellikle 25 den sonra cogu insan cocuk sahibi ol.ak icin dogru insani ariyor. Doktor olursan doktor olamamis haline gore 5 0 ondesin. Bide boyle dusun.

Calistigim is geregi hergun en ax 200 cift le iletisim kuruyorum. Hic tiple alaka yok. Tamamen hayat onune cikariyor.

Evet haklısın. İnsan bir noktadan sonra çocuklarını yetiştirenilecek bir eş arıyor. İnşallah doğru düzgün birini buluruz.

• Konunun ustunden 1.5 yil gecti. Son durum nedir hocam?

• En karizma kel bu kel bence bunu örnek al. Şaka biyana saçları kazıtmayı bile düşünmüştüm.

Tipsiz, Kısa Boylu ve Kel Olduğum İçin Kızlar Bakmıyor

Edit:yine hortmuş tu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 5 Kasım 2016; 10:12:34 >
  • 3-3 ayda bir cacık olmaz. 17 yaşından beri vücüt geliştirmeye gıdıyorum yaşım 24 olacak.
  • Hocam hala bakmıyor mu kızlar?
  • 🤓

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baklava Sevmeyen Antepli kullanıcısına yanıt
    Sen doktor olacaksın onlar seni sevmese bile paranla kariyerinle parmağında oynatırsın. Saç sorun mu saç ekimi diye birşey var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.