Şimdi Ara

ZAYIF ERKEKLER!!! SÖZÜM SİZE NEDEN BU KIZLAR BİZLE DİĞER ERKEKLER GİBİ ÇIKMAK İSTEMİYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BÜTÜN zayıf erkekler gençler hele hele 16-19 yaş arası gençler, bu kızlar hep kendilerinden daha kilolu ve iri yapılı erkeklerle çıkıyorlar. Fakat bizler ne kadar daha iyi olsak ne kadar onları çok mutlu edebileceksek bile, kızlar bizden hep kaçıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KCH -- 7 Ağustos 2005, 21:37:22 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zayıf Erkekler: Kızların Sizinle Çıkmak İstememesinin Nedenleri

Zayıf erkekler, genellikle kadınlar tarafından çekici bulunmazlar. Bu durum, kızların sizinle diğer erkekler gibi çıkmak istememesinin ana nedenlerinden biri olabilir. İşte zayıf erkeklerin kadınları kendilerinden uzaklaştıran bazı özellikleri:

• Düşük özgüven: Zayıf erkekler genellikle kendilerine güvenmezler ve başkalarının onayına ihtiyaç duyarlar. Bu, kadınlarda güvensizlik ve kararsızlık izlenimi uyandırır.
    • Pasiflik: Zayıf erkekler genellikle pasiftirler ve kendi hayatlarını kontrol altına alamazlar. Kadınlar, yönlendirmeye ihtiyacı olan ve kendi kararlarını veremeyen erkeklerden hoşlanmazlar.
    • Karamsarlık: Zayıf erkekler genellikle karamsardır ve olumsuz bir bakış açısına sahiptirler. Bu tutum, çevrelerindeki insanları da olumsuz etkileyebilir.
    • Yetersiz iletişim becerileri: Zayıf erkekler genellikle kendilerini net bir şekilde ifade edemezler ve duygularını paylaşmakta zorlanırlar. Bu, kadınlarla sağlıklı ve anlamlı ilişkiler kurmalarını engeller.
    • Zayıf fiziksel sağlık: Zayıf erkekler genellikle sağlıklarına önem vermezler ve fiziksel olarak zayıftırlar. Kadınlar, güçlü ve sağlıklı erkeklerle birlikte olmak isterler.

Kendinizde bu özelliklerden bazılarını görüyorsanız, zayıf erkek olarak algılanmayı önlemek için adımlar atmanız önemlidir. Özgüveninizi artırın, daha aktif olun, olumlu olun, iletişim becerilerinizi geliştirin ve fiziksel sağlığınıza dikkat edin. Bu değişiklikler, çekiciliğinizi artırmanıza ve kadınların sizinle çıkmak istemesine yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben bi kız olrk sna cewp weriim,bence hala birisinin kilosuna bakıpta ona göre cıkan yada cıkmayan kızdan hayır bekleme sen,sendeki asıl pırıltıyı gorcek insanı ara,zayıfsın die istemeyeni deil
  • NE zaman bu kızlar hakkında son yazımı yazsam diye düşünüyorum.Bizim aslında hiç bir eksiğimiz yok(efendi olan adamlar için diyorum)Bak hayat hiç adaletli değildirİkincisi adaletin temsili bir resmi vardır.Kadının elinde bi terazi ama gözleri kapalı bu yüzden de adaletin adaletin gözü kördür derler.Ayrıca bu kızlar neden bibim gibi erkeklere bakmıyor derken de düşünmek lazım belki beğenilen çocuğun ağzı laf yapıyordur,ortam sağlamdır ve bir sürü neden vardır.Ama zaten aklı başında olan kız sen kendini farklı hissediyorsan bi gün bulur seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_condoriye

ben bi kız olrk sna cewp weriim,bence hala birisinin kilosuna bakıpta ona göre cıkan yada cıkmayan kızdan hayır bekleme sen,sendeki asıl pırıltıyı gorcek insanı ara,zayıfsın die istemeyeni deil

Bende bir erkek olarak sana cevap veriyim.. Söyledigin kızlardan dünya üzerinde 1000000'da 1 falan bulunuyor. Bu yüzden arkadaş kendini yormasın bence öyle aramakla. Takıl kafana göre dostum sen!! Kurun klubünüzüde.. Sponsor olsun DH size falan.. Ohh mis gibi...
  • Kız haklı bakıyo bu herif kilolu
    Kendi kendine diyor ki bunda para çok takılayım ben buna (İstisinalar hariç onlarda nasılb öyle kalabildilerse)
  • Benim dediğim kız yaş aralığı 15-18 yaş arası.
    ama nedense yine gidip yaşça büyük ama kilolu ve salak kişilerle çıkıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gold_Moon

Kız haklı bakıyo bu herif kilolu
    Kendi kendine diyor ki bunda para çok takılayım ben buna (İstisinalar hariç onlarda nasılb öyle kalabildilerse)

Doğru söylüyorsun da hayat müşterek bakarsın iyi bi kızda çıkar kötü kızda çıkar.Ne olacağı belli olmaz.Eğer mecaz anlamda önümüzü görebilseydik herkes mükemmel veya mükemmele yakın olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nedense hep güzel mi güzel kızlar hırbo,serseri fakat kilolu(kilulu derken normal vücut ölçüsünde olan ) kişilerle çıkıyorlar. Biz zayıfar ise ne kadar iyi yürekli ne kadar o kızı çok sevebilecek ve değer verebileceksek bile kız bizi takmıyor bile
  • evet,ben bikaç tane fıstık gibi hatun tavlamıştım zamanında ne zayıfsın sen die dalga geçiolardı, ne zaman kilo alcan sen filan diolar, bi yere yemeğe gittiğimizde sen bi tane daha ye kilo alırsın belki ben ödiycem filan diodu
  • yaa abilerim bırakın böyle işleri yaw.

takmayın elbet her insanın kısmeti vardır.kısmetten oteye olmaz demişler.

kız dedigin nedirki.alt tarafı etrafta bolca bulunan cogunda beyin bulunmayan.ama iğne batırsan ucup gidecek bir insan turudur.nedirki yani bunları kafaya takmayın beyin enerjinizi harcamaya degmez.bence cogu kız degersizdir.bir mal gibi kullanılmalıdır.
  • ya benim bildiğim öyle kızlar kilolu erkekleri değil.uzun boylu.yakışıklı erkeklerden hoşlanır...çünkü buna çok şahit oldum.uzun boyluyum düzgün fizikliyim diye bir çok kendini bilmez sırf dış görünüşe bakan salak kızların hedefi oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell lord

yaa abilerim bırakın böyle işleri yaw.

kız dedigin nedirki.alt tarafı etrafta bolca bulunan cogunda beyin bulunmayan.ama iğne batırsan ucup gidecek bir insan turudur.nedirki yani bunları kafaya takmayın beyin enerjinizi harcamaya degmez.bence cogu kız degersizdir.bir mal gibi kullanılmalıdır.

İyi de arkadaşım herkes kızlarla çıkıyorlar. biz gelince ancak kendimizde 2-3 yaş ufaklarla çıkabiliyoruz. onlar bile bizle alay ediyorlar.Ben bile boyum 1.80 kilom 56 . 3 ay önce felan 51 kilo felan idim. gayret ettim kilo aldım. ama yinede birşey olmuyor.
  • Bence kızlar ilk önce sırf görünüşe bakıyorlar. Fakat biz zayıflar ne kadar uzun boylu olsakta kilolu olmadan bize kızlar gelmez
  • ben kızların kilolu ve boylu erkeklerle çıkmalarını sürekli kendilerini koruyacak şahin ruhlu birine ihtiyaç duymalarından kaynaklanıyo diye düşünüyorum..

yani süreriz bi sığınacak güvenli bi liman gibi.. çünkü kalıp ve boy kızlara karşı güven verir.. cılız zaıf bi erkek ise ne kadar yakışıklı olursa olsun kızlar için pek bişi ifade etmez...

sokaklarda tipsiz olupta boy ve kalıp sayesinde çok güzel kızlarla çıkan erkekleri siz de biliyossunuz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: KCH

quote:

Orijinalden alıntı: hell lord

yaa abilerim bırakın böyle işleri yaw.

İyi de arkadaşım herkes kızlarla çıkıyorlar. biz gelince ancak kendimizde 2-3 yaş ufaklarla çıkabiliyoruz. onlar bile bizle alay ediyorlar.Ben bile boyum 1.80 kilom 56 . 3 ay önce felan 51 kilo felan idim. gayret ettim kilo aldım. ama yinede birşey olmuyor.

olur olurbiraz bekle kasma kendini kasarsan olmaz.dogal akışına bırak

Allahın gerizekalıları için ne uzulmeye ne surda yazmak için ellerini yormaya degmez.valla cogunu toplasan bes kurus deger biçmem hatta böylelerinin iç organları bedavaya verilmeli.vallahide billahide

• quote:

$indi neden çıkmadıklarını anladım..Sana önerim $iddetle yemek yemen..hemde günde 5 ögün felan..bide spor salonuna yazıl..
  • Ama hormonlarımız be arkadaşlar. Kızsız olmuyor. Kendimizi çok değersiz hissediyoruz. Bizler zayıfların hemen kilo alması gerek bence.
  • quote:

Ama hormonlarımız be arkadaşlar. Kızsız olmuyor. Kendimizi çok değersiz hissediyoruz. Bizler zayıfların hemen kilo alması gerek bence.

yaaa amma dert ediyosun kardeşim koy dötüne gitsin yaaa
  • quote:

Ama hormonlarımız be arkadaşlar. Kızsız olmuyor. Kendimizi çok değersiz hissediyoruz. Bizler zayıfların hemen kilo alması gerek bence.

abi body ye git.. en az 6 ay falan ben 1 ay gittim sonra bazıu nedenler yüzünden bıraktım yani body işe yarıyo.. . bu konuyu araştırman lazım.. zayıf iken hiçbi kızla çıkamazsın yani zor.. ben çok zayıf değilim ama kalıp lazım bana da.. daha çok insanların gözünde daha iyi yerde bulnmam için.. kızları düşündüğümden değil yanii

• genel de boyle topiklere yazmam ama sunu belirtmek istedim,lisedeyken cok zayif ve saclarim kivir,kivirdi,lisenin en guzel hatunlariyla ciktim hep,para desen oyle milyrader cocugu filan da degildim ama kendime bakar ona gore giyinir ve yerine gore konusurdum.universitede saclarim dokuldu ilk sene sonunda hic sacim kalmadi,hemen saclarimi kazittim,fakultenin en guzel kizlariyle ciktim yine,arabam filan bile yoktu universite yillarinda.su an 27 yasindayim hala kelim,uzerine ustluk gobek bile yaptim hafiften ama su anki kizarkadasim oldukca guzel akli basinda hanim hanimcik bir kiz,hali vakti,isi gucu yerinde.demekki neymis,bu isin para pul,fizikle filan alakasi yokmus.mutlaka sizin kiymetinizi bilecek birisi var disarilarda biryerlerde,takilin kafaniza gore,hic kasmayin acele etmeyin gecin dalganizi hayatla,oldugunuz halinizle barisik olun,cokta takmayin bu hatun milletini,aslinda hepsi o kadar basit mantikla calisiyorlarki,hepsinin bir sekilde bir azyif yonu var onemli olan onu bulabilmek..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.