Şimdi Ara

ZAYIF ERKEKLER!!! SÖZÜM SİZE NEDEN BU KIZLAR BİZLE DİĞER ERKEKLER GİBİ ÇIKMAK İSTEMİYORLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uglyking

genel de boyle topiklere yazmam ama sunu belirtmek istedim,lisedeyken cok zayif ve saclarim kivir,kivirdi,lisenin en guzel hatunlariyla ciktim hep,para desen oyle milyrader cocugu filan da degildim ama kendime bakar ona gore giyinir ve yerine gore konusurdum.universitede saclarim dokuldu ilk sene sonunda hic sacim kalmadi,hemen saclarimi kazittim,fakultenin en guzel kizlariyle ciktim yine,arabam filan bile yoktu universite yillarinda.su an 27 yasindayim hala kelim,uzerine ustluk gobek bile yaptim hafiften ama su anki kizarkadasim oldukca guzel akli basinda hanim hanimcik bir kiz,hali vakti,isi gucu yerinde.demekki neymis,bu isin para pul,fizikle filan alakasi yokmus.mutlaka sizin kiymetinizi bilecek birisi var disarilarda biryerlerde,takilin kafaniza gore,hic kasmayin acele etmeyin gecin dalganizi hayatla,oldugunuz halinizle barisik olun,cokta takmayin bu hatun milletini,aslinda hepsi o kadar basit mantikla calisiyorlarki,hepsinin bir sekilde bir azyif yonu var onemli olan onu bulabilmek..

Abi helal!! Olay budur, alkışlamaktan başka bişey yapılmaz buna!!
    AT AVRAT SILAH!!

• uglyking sen şanlsın bence ve ağzın baya iyi laf yapıyo demekki..

ama şansın daha fazla..
  • takmayın böle şeyleri, ztn o tip kızlardan hayır gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: uglyking

genel de boyle topiklere yazmam ama sunu belirtmek istedim,lisedeyken cok zayif ve saclarim kivir,kivirdi,lisenin en guzel hatunlariyla ciktim hep,para desen oyle milyrader cocugu filan da degildim ama kendime bakar ona gore giyinir ve yerine gore konusurdum.universitede saclarim dokuldu ilk sene sonunda hic sacim kalmadi,hemen saclarimi kazittim,fakultenin en guzel kizlariyle ciktim yine,arabam filan bile yoktu universite yillarinda.su an 27 yasindayim hala kelim,uzerine ustluk gobek bile yaptim hafiften ama su anki kizarkadasim oldukca guzel akli basinda hanim hanimcik bir kiz,hali vakti,isi gucu yerinde.demekki neymis,bu isin para pul,fizikle filan alakasi yokmus.mutlaka sizin kiymetinizi bilecek birisi var disarilarda biryerlerde,takilin kafaniza gore,hic kasmayin acele etmeyin gecin dalganizi hayatla,oldugunuz halinizle barisik olun,cokta takmayin bu hatun milletini,aslinda hepsi o kadar basit mantikla calisiyorlarki,hepsinin bir sekilde bir azyif yonu var onemli olan onu bulabilmek..

HELAL BEA, bu arada saçlar nie gitti ya öle hmn?

• quote:

Orijinalden alıntı: korncu21

yok lem bende kilo olarak baya zayıfım ama zayıf olduğum ,için bi sorun olmadı

şöyle diyebiliriz zayıfım ama para bende

bide dış görünüş olayı olduna göre düzgün giyindin m, sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korncu21 -- 7 Ağustos 2005, 22:21:25 >
  • Klüp ne zaman kuruluyor?
  • quote:

quote:

yok lem bende kilo olarak baya zayıfım ama zayıf olduğum ,için bi sorun olmadı

şöyle diyebiliriz zayıfım ama para bende

bide dış görünüş olayı olduna göre düzgün giyindin m, sorun olmaz

EVET AYNEN ÖYLEAYNI DURUMDAYIZ SENLE KORNCU PARA OLAYINI ABARTMASSAK TABİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrayN -- 7 Ağustos 2005, 22:25:56 >

• ben de zayıfım hatta bi sürü lakap taktılar bu yüzden somali sinden tut kunta kinte sine pinokyo ya kadar gel gelelim kızlar konusunda yıldızım hep parlaktı lisede ve dershane de bir çok ilişkim oldu üniversitenin ilk yılları tutuk geçti ama sonraları iyi açıldım diyeblirim her dönem başka bi kız arkadaşla evimi paylaştım sonra iş hayatında ilk önceleri hiçbir kız ilgilenmiyordu çok sürmedi 8 ayda 4 kızla çıktım 2 sini de reddettim hepsi de aynı işyerinde idi...şuan askere gidicem haftaya o yüzden memleketteyim burada biri bisim apartmandan diğeri markette çalışan 2 kız teklif ettiler...ne olur kendini beğenmiş ya da atıyo falan demeyin sanal ortamda ne kadar geçerli bilinmez ama Yemin ederim......
    işin özü zayıflık hiç önemli değil arkadaşım...kendinle barışık ol yeter...kızlar öyle kiloya falan bakmaz...son kız arkadaşım beni pinokyom diye severdi hatta bana daha çıkmadan önce lakabı takan oydu..sonuç ne oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: bertaluka

ben de zayıfım hatta bi sürü lakap taktılar bu yüzden somali sinden tut kunta kinte sine pinokyo ya kadar gel gelelim kızlar konusunda yıldızım hep parlaktı lisede ve dershane de bir çok ilişkim oldu üniversitenin ilk yılları tutuk geçti ama sonraları iyi açıldım diyeblirim her dönem başka bi kız arkadaşla evimi paylaştım sonra iş hayatında ilk önceleri hiçbir kız ilgilenmiyordu çok sürmedi 8 ayda 4 kızla çıktım 2 sini de reddettim hepsi de aynı işyerinde idi...şuan askere gidicem haftaya o yüzden memleketteyim burada biri bisim apartmandan diğeri markette çalışan 2 kız teklif ettiler...ne olur kendini beğenmiş ya da atıyo falan demeyin sanal ortamda ne kadar geçerli bilinmez ama Yemin ederim......
    işin özü zayıflık hiç önemli değil arkadaşım...kendinle barışık ol yeter...kızlar öyle kiloya falan bakmaz...son kız arkadaşım beni pinokyom diye severdi hatta bana daha çıkmadan önce lakabı takan oydu..sonuç ne oldu..

Ama senin boyun ile kilon ne acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: AksakalliWolverine

quote:

Orijinalden alıntı: the_condoriye

ben bi kız olrk sna cewp weriim,bence hala birisinin kilosuna bakıpta ona göre cıkan yada cıkmayan kızdan hayır bekleme sen,sendeki asıl pırıltıyı gorcek insanı ara,zayıfsın die istemeyeni deil

Bende bir erkek olarak sana cevap veriyim.. Söyledigin kızlardan dünya üzerinde 1000000'da 1 falan bulunuyor. Bu yüzden arkadaş kendini yormasın bence öyle aramakla. Takıl kafana göre dostum sen!! Kurun klubünüzüde.. Sponsor olsun DH size falan.. Ohh mis gibi...

ewt dooru öle kız az ben kendimi dusunup konustum cokta umrumda olmaz dıs gorunus,söle bişe war o kız o kişiyi sewmedigi için zayıfsın gibi bi mazeret sunuo olabilir benm bi ark yapardı onu salak kişilik

• Benim boyum 1.80 kilo 56 ama yeterli değil sanırım.
    çok da konuşurum alttan girerim üstten çıkarım
    ama olmayınca olmuyor
  • Evet ya işine gelmedikleri zaman bahane çok.Bahaneden kolay ne var?Özellikle de "seni arkadaş olarak görüyorum"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoniss

Evet ya işine gelmedikleri zaman bahane çok.Bahaneden kolay ne var?Özellikle de "seni arkadaş olarak görüyorum"

İşte genellikle arkadaş kalalım cümlesini hep biz zayıflara söylüyorlar.
    ya da arkadaşlar mesela lisede hep idareye karşı gelen serseri kişiler hep kızları kapıyorlar

• ya bence o kızlar olgunlasmamıs tiplerdir,mantıklı dusunmuolardır benm tanıdıklarım öyleler,ben 17 yasndaym ama cogu seyin farkındayım onlarda bign farkına warcaklar=)
  • normalde kızlar seçenekleri varken zayıfları tercih etmez bana göre ama tek seçenek olarak zayıf kaldıysa onu kabul etme ihtimali vardır.. çıkıyosa zaten kabul etmiştir..

bu yüzden zayıflar çok sevinmesin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 7 Ağustos 2005, 23:02:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KCH

quote:

Orijinalden alıntı: Adoniss

Evet ya işine gelmedikleri zaman bahane çok.Bahaneden kolay ne var?Özellikle de "seni arkadaş olarak görüyorum"

İşte genellikle arkadaş kalalım cümlesini hep biz zayıflara söylüyorlar.
    ya da arkadaşlar mesela lisede hep idareye karşı gelen serseri kişiler hep kızları kapıyorlar

Yok ama öyle deme bak ben basketçiyim boy desen var fizik desen var tip desen o da var ama ben bu "arkadaş kalalım"lafını çok yedim yani sırf size denmiyor.İkincisi evde g*t göbek bağlicama taaaa geçen ağustosta halter yapmaya başladım bütün kasları patlattım hiçte havaya girmiyorum ulen kaslıyım bi kız yapayım diye zaten şu sıralar sinirlendiğimde ve sıkıldığımda gidiyorum böyle işlerle uğraşıcağıma vücuduma bi faydam olsun.

• Arkadaşlar bende 17 yaşındayım. ama bi türlü 16-17 yaş kızlarla çıkamıyom.
    Biz mi klup kuralım.

ZAYIF ERKEKLER KLUBU
  • Ayıptır sölemesi de ben 19 yaşındayım 23 yaşındakş kızdan teklif geldi ama zaten biliyordum dalga geçeceğini bi acayipti zaten.Kardeş ben sizin klübe destek veriyorum.Adoniss'ten tam destek
  • beyler kasmayın okadar

bu iş kiloyla filan alakalı diil kıza bişiyler vermek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_serhat

ya benim bildiğim öyle kızlar kilolu erkekleri değil.uzun boylu.yakışıklı erkeklerden hoşlanır...çünkü buna çok şahit oldum.uzun boyluyum düzgün fizikliyim diye bir çok kendini bilmez sırf dış görünüşe bakan salak kızların hedefi oldum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.