Madem alan memnun satan memnun nie şikayet ediosunuz o zaman bırakın herkes nasıl yaşamak istiyosa öyle yaşasın
tamam işte biz de diyoruz ki kızlar adam olsun.. kızlar adam olunca erkekler de adam olur gör bakk
ya uff ya ne 25 be haberiniz yok 40 yaşında bile aranan kadınlar var ben şahsen şansımı denedim olmadı :) bunlar artık bmw yi de geçiolar 20 İnç jantlı bmw felen istiolar.Sütaş kızlarla ne sinirini bozuosunuz ya herkez baksın dalgasına yukarda yazmış biri alan memnun veren memnun biz de burda 3.dh şahışları olarak yorum yapıorz.bu zayıfım die ağlayan arkadaşta tavsiyem kızlar için değil kendi SAĞLIĞI için kilo alsın.abi bide çok cici kızların yanında denyo görüorm diyosunuz ya nasıl yakışıolar felen gibisinden ben size bişi diyim mi o tamamen bi laf vardır : RUHUN .ROSPUYSA BEDENIN ne yapsın die onlar da o kategori oluyor maalesef ama abi herşey kızmı ya mesela bknz:TOP GEAR adam hızlı araba suruyo orda paso adamın aldığı keyfi görmeniz lazım 1 keresinde adını unuttum driving this car is absolutly is better than sex mi ne demişti yani deme amacım illa kızla mutlu olunmuyo o zaman ASEksüellerin manik depresif felen olması lazımdı abi yaratıcan ya
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: enreka_tr
quote:
Orjinalden alıntı: kanguner
bence olay birazda davul dengi dengine çalar olayı. güzel kızlar yakışıklı ve yapılılara, çirkin kızlarda bizlere kalıyo herhalde.
bazen ama çıtır bi kızın yanında denyonun tekini gördügüm çok oldu kıza acıdım oglanı kalayladım yazıklar olsun, bu kızların gözü kör olsun ulenn..
Bütün angutların yanında taş gibi karılar var
Asrın hastalıklarından biride: Bir başkasından daha iri olmak böylece kendini tatmin etmektir.
Boş işler bunlar.
boy 1.88 kilo 56 , ama kimse zayıfsın demiyor ailemden başka,kızlardan orta okuldayken teklif gelmişti bir kaç kere,lisede hoş çocuk felan dediler .şimdi dershaneye gidiyorum öss için ama ortada ne kız var ne sevgili
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
boy 1.88 kilo 56 , ama kimse zayıfsın demiyor ailemden başka,kızlardan orta okuldayken teklif gelmişti bir kaç kere,lisede hoş çocuk felan dediler .şimdi dershaneye gidiyorum öss için ama ortada ne kız var ne sevgili
Dar elbiseler giy lem rüzgarda felan uçma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme