Şimdi Ara

ZAYIF ERKEKLER!!! SÖZÜM SİZE NEDEN BU KIZLAR BİZLE DİĞER ERKEKLER GİBİ ÇIKMAK İSTEMİYORLAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

avutması zor varlıklar..

şu forumda çoğu erkekten bu tarz sözleri duyuyorum ve herkes bunlardan şikeyetçi...
    şükrediyorum ki benim bana daha böylesi rastlamadı
    hepsi çok iyi insanlar hepsi iyi niyetli paraya pula önem vermeyen dış görünüşe o kadar bakmayan insanlar ve ilişki yaşadığım insanlar bir iki cümlemden sonra tereyağı gibi yumuşuyorlardı
    yani hepsi "avutması zor" değil sanırım ben biraz şanslıyım bana hep öyleleri denk geldi
    benim çevremdekiler böyle ya ben çok şanslıyım ya da bu konuları açan ve bu durumdan muzdarip olan arkadaşların ortamında bir sorun var
    kafaya takmaya değmez eninde sonunda bulunur bi tane
    bekleyiniz...
    kendiniz gibi olun, kasmayın
    tıpış tıpış geliyorlar...

• Darkchild yazılanlara bakılırsa hangi yaş grbundan bahsedildiği anlaşılıyo zaten.Ne istediklerini bilmediğin konusunda da haklısın.25 yaş ve üstü bayanlarda bi erkeğin sadece arabasına ve parasına İLK PLANDA bakan çok nadirdir(Örn.Nişantaşı tipleri vb...)Bunun dışında uzun sürekli ilişkilere sıcak bakmayanlar kızlar değil erkeklerdir çünkü tek düşündükleri oynaşmaktır ve bunun içinde bi kızla bikaç gün takılmak yeterlidir bu durumsa kızların genelde MİDESİNİ BULANDIRIR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akarmerve -- 15 Eylül 2006; 15:44:51 >
  • valla sen şanlısın o zaman ya duhan kardeş ... ben kimseyle şçıkmadım ama sınfıtaki yakın arkadşlarım var 2-3 kız.. ya onlarla bile dolşamk zor geliyo sık sık kavga ediyorum.. bazen triplerini davranışlarını çekmek zor geliyo .. yourluyorum.. çünkü saçma sapan işler yapıyolar.. saçma sapan şeyler sölüyolar.. yani başka.. dışardkai bi erkek bunların bu halini görse yada duysa bu kızlardan nefret eder tiksinir.. hayır bide bahsettiğim şeyi sadece benim kız arkdaşlarım ypasa neyse kızların çoğunda var bu kendinden nefret ettirebilme potansiyeli... ama önce tanımak lazım... iç içe olmak lazım..

bu kızlar masumiyet ile şeytanlık arasında kurdukları salıncakta gidip geliyolar

**akarmerve buarada erkekelr uzun süreli ilişkilere o kadar soğuk bakmıyolar.. ama bazı konularda yarışıyo 2 cins.. erkekler kusursuz demiyorum.. çok zibidi var etrafta.. ama burda konu kızlarr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 15 Eylül 2006; 15:08:52 >

• Alla alla ben hiçbirşey anlamadım..

Kimisi zayıfım kızlar bakmıyor, kimisi kiloluyum kızlar bakmıyor der..

Eee napmak lazım yav alla allaaa? İlla kızlara özel gösteri mi yapalım yane.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Alla alla ben hiçbirşey anlamadım..

DUYURU: En az 1 yıl süreyle roma sirkinde çalışmış eleman alınacaktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Alla alla ben hiçbirşey anlamadım..

tamam işte sorunun cvbı içinde... kızlar öle bi adam istiyoki manken olsun.. boy olsun ama cılız olmasın.. kilolu kalıplı olsun ama bodur olmasın.. kavak ağacı gibi olsunn

çok şey istiyolar kardeşimmm param yok arabam yok.. boyum yok kalıbım yok...

Kalbimden başka yokki hiçbir şeyim..

• quote:

16 yıldır hiçbi kızla tip yüzünden çıkamıyorum..

bunu sölemen yanlış.. mutlaka seninle çıkacak birileri varıdr.. o kadar kendini küçük görme.. bence umutsuz takılma o kadar da.. eğer istersen çok şey yapabilirsin. bence.. bahettiğin gibi de tipsiz sayılmazsınn... kendine güven yeteri kadar bu yeter.. senin değil kızların kendine güveni kaçsın böle konularda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_condoriye

ben bi kız olrk sna cewp weriim,bence hala birisinin kilosuna bakıpta ona göre cıkan yada cıkmayan kızdan hayır bekleme sen,sendeki asıl pırıltıyı gorcek insanı ara,zayıfsın die istemeyeni deil

süper yorum
  • @S_A_H
    yaşın daha küçük be kardeşim
    ha benim de yaşlı olduğum söylenemez ama..17
    tipsiz değilsin bi kere gözlüğü değiştirmeyi ve saçını uzatmayı denesen?
    umutsuzluğa kapılma...
  • quote:

16 yıl geçti...

kusura bakma ama bunu söylemeden geçemeyeceğim
    sen kaç yaşında ergenliğe girdin de 16 yıldır kimse bakmıyor diyorsun???
    şurda 2-3 yıldır başına gelenler daha hiçbişey...
    hele bi 26 yaşına gel sonra gir depresyona gireceksen
    kaldı ki o bile yersiz bence eğer sadece senin dış görünüşüne önem veren insanlar varsa çevrende o zaman bu meselyei hiç kafana takma
  • quote:

Orjinalden alıntı: KCH

Bence kızlar ilk önce sırf görünüşe bakıyorlar. Fakat biz zayıflar ne kadar uzun boylu olsakta kilolu olmadan bize kızlar gelmez

Bence kızların yarısı ve ya daha fazlası da cüzdana bakıyo sırf sömürmek için cilve yapıp aşık ayagına yatıp günnü gün edio..[bi kısmı büyük bi kısım ama]
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

16 yıldır hiçbi kızla tip yüzünden çıkamıyorum..

bunu sölemen yanlış.. mutlaka seninle çıkacak birileri varıdr.. o kadar kendini küçük görme.. bence umutsuz takılma o kadar da.. eğer istersen çok şey yapabilirsin. bence.. bahettiğin gibi de tipsiz sayılmazsınn... kendine güven yeteri kadar bu yeter.. senin değil kızların kendine güveni kaçsın böle konularda...

saol da...dooruya dooru yani...kimseyi kandırmanın anlamı yok...16 yıl geçti...ben alıştım artık...

hem benm böle olmama sebep yine onlar...tipsiz olduumu gayet ii biliorum ama her fırsatta önüme gelen herkes yüzüme vuruo...HERKESS

ya 16 yaş ne ki ?? ben de 22 yim gerçi ama şimdiden düşünmeye başladım sonum nolcak diye düşünüyorum kızlar böle iken.. birini bulmak icdden zor.. bu da kızların pis huylarından kaynaklanıyo.. umarım kendine göre birini bulursun.. ayrıca sana tipin hakkında kasti olarak olumsuz şeyler söleyen insanlardan uzak dur ve onlarla ilgilenme adam yerine koyma.. ve dediğim gibi kendine her zaman güvenin olsun...

quote:

quote:

Bence kızlar ilk önce sırf görünüşe bakıyorlar. Fakat biz zayıflar ne kadar uzun boylu olsakta kilolu olmadan bize kızlar gelmez

Bence kızların yarısı ve ya daha fazlası da cüzdana bakıyo sırf sömürmek için cilve yapıp aşık ayagına yatıp günnü gün edio..[bi kısmı büyük bi kısım ama]

yess.. kesinlikle

• Aklı olan erkek de parasını yedirmesin o zaman.Onların da işine geliyo çünkü kızları başka açılardan sömürüyolar.Kimse kimseye kendini kullandırtmasın akıllı olsun

quote:

Orjinalden alıntı: enreka_tr

quote:

• Kadın vardır adamı vezir eder, kadın vardır rezil eder!

rezil olmayalımda vezirlikde olmazsa sağlık olsun
  • benimle arabam param için çıkan kızla yatarım acımadan... sevgisini veren kızı da severim .. geliş amaçlarına göre bakarım... ve buna göre davranırım.. kimse kusura bakmasın..

quote:

Orjinalden alıntı: akarmerve

Aklı olan erkek de parasını yedirmesin o zaman.Onların da işine geliyo çünkü kızları başka açılardan sömürüyolar.Kimse kimseye kendini kullandırtmasın akıllı olsun

quote:

quote:

• quote:

Aklı olan erkek de parasını yedirmesin o zaman.Onların da işine geliyo çünkü kızları başka açılardan sömürüyolar.Kimse kimseye kendini kullandırtmasın akıllı olsun

quote:

Kızlarda yedikleri parayı o yolla unutturmaya çalışıyolar gibi geliyo
    erkek milleti hele de bizimkiler abaza olunca fırsatı kaçırmıyo tabi bi söz vardır Kroyum(abazayım) amma para bende meselesi gözü kör olsun abazaların

• quote:

benimle arabam param için çıkan kızla yatarım acımadan... sevgisini veren kızı da severim .. geliş amaçlarına göre bakarım... ve buna göre davranırım.. kimse kusura bakmasın..

Hocam tuttum seni acımayacaksın öle (........)lerine die baglayım artık yeni kurtuldum ban yemekten zaten anlayan anladı..
  • Madem alan memnun satan memnun nie şikayet ediosunuz o zaman bırakın herkes nasıl yaşamak istiyosa öyle yaşasın

quote:

benimle arabam param için çıkan kızla yatarım acımadan... sevgisini veren kızı da severim .. geliş amaçlarına göre bakarım... ve buna göre davranırım.. kimse kusura bakmasın..

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: kanguner

bence olay birazda davul dengi dengine çalar olayı. güzel kızlar yakışıklı ve yapılılara, çirkin kızlarda bizlere kalıyo herhalde.

bazen ama çıtır bi kızın yanında denyonun tekini gördügüm çok oldu kıza acıdım oglanı kalayladım
    yazıklar olsun, bu kızların gözü kör olsun ulenn..
  • aynen yaw yaş 16 zayıfım yani karnımı çektiğim zaman kaburga ve omiriliklerim apaçık ortada oluyo:D tabi dışardan bakılıncada güçsüz cılız biri gibi gözükünce kötü oluyo
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.