Şimdi Ara

ZAYIF ERKEKLER!!! SÖZÜM SİZE NEDEN BU KIZLAR BİZLE DİĞER ERKEKLER GİBİ ÇIKMAK İSTEMİYORLAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arklar kendinize güwenin gerisini koy werin..kıs mı yok size yaaa !!!!!!!!
  • bu topic süper bişi yaw
  • quote:

Orijinalinden alıntı: fb_serhat

ballı süt için.

tırmandırır
  • Bazı arkadaşlar 3 ayda hayvan gibi oluncağını yazmışlar inanmayın en az 1 sene yapmalısınız ki guzel bi görüntü oluşsun 3 ayda olmaz body felan .Ya bence birazda ne diyim size kalmış arkadaşlar zayıfım felan die ole uzmeyın kendinizi kız arkadaşım olsun istiyosanız gidin bi partiye doldurun cebinizi para 3 tane bulursunuz. Önemli olan doğru kızı bulmak seviyosan git de ya ne çekiniyon fiziğide takma o kadar ne tipler evleniyo karı 1.70 adam 1.55 haberlere çıkıyo haberlere o adam nası yapıyo (gidin sorun dicem ) lütfen şunu da belirtmek istiyom herşey kızdan ibaret değil şu dunayada zaten kısmetse bulursunuz.

• kiloyla alakası yok biraz vücut yapsak yeterli olur gibime geliyor keşke bu yaz gitseydim boş duracağıma. ben futbol oynadığımdan dolayı belden aşağısı iyi gelişti ama omuzlar ve kollarda iş yok yani zayıf . benimle yaşıt kızların yanında kendimi çocuk gibi hissediyorum valla kas yapcam biraz
  • biz zayıflar mecburuz buna KADERİN BÖYLESİNE YAZIKLARR OLSUNNNN ama ben daha dediğin gibi olayla hiç karşılaşmadım valla hangi kıza teklif etsem öle sen zayıfsın demedi evet dedi valla yalanım yok
  • hocam benim boyum 1.80 kilom 72 şindi ben ne oluom yaw
  • 1,85 65 in üstünü göremedim ama manita var
  • Kızlar genellikle hiper aktif gençleri tercih ederler.Ama bu sadece bir görüş bu yüzden sen kalbinin sesini dinle.Herkesin ilgi duyduğu bir tip mutlaka vardır.Görmüyüormusun sokaklarda , ne insanlar var birbinine görünüşte yakıştıramadığın fakat gönül bu.Mutlaka çekici bulduğu bir şey vardır.
    Onlar önce güven duymayı ,duyulmasını isterler.Gerisi hikaye
  • Konu yarım kalmış devam edelim mi ?
  • Kardeşler Boyum 1,82 Filan Kilomsa 67 Sizce Ben çok mu Zayıfım yoksa Omuzlarımız fazla geniş olmamasımı bana bu güvensizliği yada çelimsizliği veriyor Ciddi bir soru sordum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinsanity86 -- 7 Ekim 2005, 18:08:17 >
  • yok yok ii ii
  • Valla konuyu açan arkadaş ben de senle aynı dertten muzdaribim İnce yapılı zayıf olmak çoğunlukla okulda size insanların pek saygı göstermemesine, ezik birisi olarak düşünülmenize neden olabiliyor.

Benim boy 1.77, kilo da 55. Okulda lise2'ler içinde en çelimsiz en zayıf kişi benim galiba. (tabi boyuma göre, benden ufak tefek olanlar da var ama onları sıralamaya almıyoruz ) Futboldan filan da fazla çakmam bide. o yüzden 2 özellik bir araya gelince pek adam yerine konmuyorsunuz

Ama fazla takmamak lazım. benim de arada kafama takılıyo "ulan bu iş böle sürmez en kısa sürede kilo alıp bikaç kişiyi dövüp kendimi kanıtlamam lazım" diyorum ama nerde Etrafındaki arkadaşların senin en ufak bi özelliğinden bahsetse hemen gaza gelir hale geliyorum bazen hatta. kendine güvenmek lazım.

Kız konusuna gelince, ağzım pek laf yapmadığından ve utangaç olduğumdan biraz bu konu pek kafama takılmadı. Ayrıca son 2 senedir olan tecrübelerimden burası gibi elli bin nüfuslu mutasıp bir şehirde insan kız arkadaşı olsa bile en fazla kafeye gider kola ısmarlar. zaten kızların potansiyel olarak ne oldukları belli ne konuşulur ki ben gibi entel bi insanı karşılayacak kız yok bizim okulda

kilo almayı ben de çok istiyorum ama ne yazıkki yemek masasına oturunca 1 tabak çorba 1 tabak pilav ekmeksiz olark beni doyurmaya yetiyor. ben de çok rahatsızım bu durumdan ama naparsın az daha bekleyecez

ayrıca şuraya da bi göz gezdirin:

http://forum.donanimhaber.com/m_2867766/tm.htm

• 20 yaşındayım boy 1.80 kiloda 72 civarı

bu konuları fazla takmayın,elime bazı fırsarlar geçti ama sırf çıkmak için çıkmak istemedim,bir gün ben seveceğim, sevdiğim kişide beni sevecek ve çok mutlu olacağız inşallah!
  • hiç bir kız için ne kilo alırım, ne de kilo veririm. olduğum gibi beğenen beğenir.
    bırakın siz seçici olun, onlar size kendini beğendirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ben kızların kilolu ve boylu erkeklerle çıkmalarını sürekli kendilerini koruyacak şahin ruhlu birine ihtiyaç duymalarından kaynaklanıyo diye düşünüyorum..

yani süreriz bi sığınacak güvenli bi liman gibi.. çünkü kalıp ve boy kızlara karşı güven verir.. cılız zaıf bi erkek ise ne kadar yakışıklı olursa olsun kızlar için pek bişi ifade etmez...

sokaklarda tipsiz olupta boy ve kalıp sayesinde çok güzel kızlarla çıkan erkekleri siz de biliyossunuz???

bi bayan olarak aynen bunu düşünüorum
  • bende zayıfım hoşlandım kızlar hep benden daha yapılı erkeklerle çıkıyolar yaa offff kulube bendende destek
  • bende bi kız olarak maalesef size katılıorum dıs gorunuse ve paraya bakıo coguu yazıkk
  • ne yazıkki kızların çoğu böyle geçenlerde radyoda bi program vardı tanıştırma programıydı kız aradı özelliklerini söyledi falan sonra bi erkek aradı oda 1.80im dedi sonra 63 kilo olduğunu söyleyince kız direk çok zayıf olmaz dedi bide seçiyo hanfendi o zaman niye radyolarda erkek arıyon be
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.