Şimdi Ara

ZAYIF ERKEKLER!!! SÖZÜM SİZE NEDEN BU KIZLAR BİZLE DİĞER ERKEKLER GİBİ ÇIKMAK İSTEMİYORLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KCH sence omur boyu oole mi kalacaksin?
    yasin genc daha,ama bir yerlerden baslamalisin.
    sana tavsiyem iyi bir beslenme programi yapman.
    doymak icin degil,kilo almak icin ye.acikmasanada gir tikin birseyler.

bak sana tavsiye:

normal yemeklere ilave olarak
    gunde 1 kutu ton baligi
    1karton sut
    mutlaka tuket,zayifta olsan body yap..
    ozellikle findik fistik kuruüzüm fln ye mutlaka.
    bak ise yaramazsa gel yanima.protein agirlikli beslenip kas kitleni artirmalsin bence.

azimle s*can betonu deler kardes......kolay gelsin.
  • Sabah akşam pekmez y,yorum ama ne fayda .
  • pırıltı olayı efendilik olayı tamamen hikaye..kızlar erkeklerin tipine kalıbına bakarlar ve hoşlandıkları erkeklerle çıkarlar..o pırılıtı olan erkeklerle arkadaş kalalım dost kalalım ayakları yaparlar..ya da onlara dost numarasından hoşlandıkları erkekleri falan bile anlatırlar..

ama erkekler ille de hoşlandığı kızı değil normal güzellikte olan bir kız da gelse onunla çıkmayı kabul ederler..

ne bileyim işte kardeş aslında her şey biraz da şans yani...
  • acaba bu zatıflık metebolizma nedeniya, benimde metebolizmam fazla çalışıyor. bunu nasıl düşürebiirim?
  • bu topic bitmemeli
  • FORMDA YAZILANLARA ŞÖYLE BİR GÖZ ATTIMDA.HERKES NELER YAPTIĞINI ANLATMIŞ NERDEYSE,KİM,KİMİNLE NE KADAR ÇIKMIŞ,NAPMIŞ VS.BUNLARI OKUDUKTAN SONRA İNSAN EVLENECEĞİ BİRİSİNİ BULSA,ŞÜPHEYE DÜŞER İSTER İSTEMEZ.AMA GERÇEKTENDE ORTALIK ÇOK KÖTÜ.İNSAN EVLENMEKTEN KORKAR.BİLMİYORUM,BEN BİRAZ RAHAT DEĞİLİM,YANİ EĞER CİDDİ BİR YANİ EVLİLİĞE GİDECEK BİR ARKADAŞLIK OLACAKSA BEN GEÇMİŞ YAŞANTISINI İYİCE BİLMEM GEREKİYOR.KONU BİRAZ SAPYI YA NEYSE
  • ya KCH taktığın şeye bak ya!!!
    İnsanın dış görünüşünü bu kadar takması çok saçma
    benim boy 1.68 intihar mı ediyim yani alla alla
  • ballı süt için.
  • TAKMAYIN BUNLARI YA BAK NE DEMIS
    giciksin ama hossun KCH

BUNU YAZAN KIZDA INSALLAH DONANIMHABER E GİRMİYORDUR.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasH -- 10 Ağustos 2005, 14:00:53 >
  • DEvam etmeli bu topic .haydiyin.
  • 15-19 yaş grubundaki kızları ergenlik döneminde kabul edersek bu yaşta daha çok duygu ve güdüler ön plandadır.15 yaşındaki bir kızın bulunduğu ortamdaki aynı yaşlardaki bir erkeğe ilgi duymamasının nedeni o erkeğin aslında tam anlamı ile bir ergin erkek olmamasından kaynaklanıyor olabilir.Çünkü 15 yaşındaki bir kızın gelişimi aynı yaştaki bir erkeğin gelişimimden daha hızlıdır ve yanındaki genç çocuklar ona pek "erkek" gibi gelmeyebilir.14 yaşındaki bir kızın 27 yaşındaki bir erkeğe aşık olduğuna bizzat kendim şahit olmuşumdur.Şunu da eklemek gerekir ki aslına bakarsanız genel bir kaide olmasada kızların erkek tercihlerinin çoğu "tamamen duygusaldır(!)".Bu arada eğer vücudunuzdan bir şikayetiniz varsa bodybulding yapın hem sağlık için hem de kızlar için Saygılar...

• bu topic kapanmayacak !
  • Benim boyumda 1.84 kilom 70 bende 17 yaşımdayım.Fakat banada bu kilo az geliyor.Kendimi biraz çelimsiz hissediyorum.KCH haklısın valla üzülmekte.Bi ara buna benzer bir topik açılmıştı sanırım.Ordada bi arkadaş kamufleden falan bahsediyodu.Mesela yani kolun da baya ince gozukuyosa kamufle et.yani ne diyim bu işin çözümü çok yemen,et,ozellikle yağlı,sonra hamur işi falan en çok kilo aldıran besinler.Bende bi 80 kilo olsam başka bişey istemiyom.
  • arkadaşım kilo sorunu bende yaşıoum..boyum 1.72 kilomsa 57 ..kilo alamıoum neden dersen hiper troid muhabbeti warmış..nerden anlarız derseniz..avucunuz dewamlı terlio ise ve enerjiniz had safadaysa sanırım sizdede hiper troid durumu war demektir..bizim saglık bakımından sorunumuz yok öncelikle bunu bilelim..gayet saglıklıyız..cunku vucut agır bi yük taşımıo..besinlerinizi yeterli derecede alıossanız hiç bir problem yok..zayıflık sorun deil sorun olan fazla kilodur..ben sizinle şimdiden iddaya girerim ben bugun zayıfım dienlerin %80 i 25 yaşından sonra normal kilolarına ulaşıp hatta göbek baglayacaklardır..

kıslar konusunda ise..valla 22 yaşındaım..zayıfım ewet ama cokda fazla kıs arkım var(normal kıs ark deil tabee).. suana kadar zayıf oldugum için reddedilmedim..arklar zayıfsın diip sizinle cıkmıolarsa bu bir bahanedir bunun gercek tarafı yoktur..

tamam kilolu erkeklerden hoşlanan kıslar wardır ama zayıf erkeklerden hoşlanan kıslarda wardır..bence boşuna kendinizi güwensizlige terketmeyin..

we size bir bilgi daha..göbekli erkekler yatakta ugrasırken siz kolayca yolunuzu bulursunuz ...

ama illa kilo alacam diosanız..spor yapmalısınız yoksa dag gibi gobeginiz olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 11 Ağustos 2005, 3:51:55 >

• bence olay birazda davul dengi dengine çalar olayı. güzel kızlar yakışıklı ve yapılılara, çirkin kızlarda bizlere kalıyo herhalde.

bi de şöyle bi olaya şahit oldum. mesela benim normal bi kız ark. ile sokaktan geçen iri yapılı kas yapmış birisini gördük . kız bana dediki . ayyyy iğrençççç o ne beaa. gibisinden laflar etti. aradan yaklaşık 1.5 hafta geçti. ve yanında birisini gördüm . artık siz tahmin edin olayı.

kızlar bizimi teselli ediyo anlamadımm. sizin yanınızda başka konuşuyolar . yaptıkları olaylar tam aksi oluyor.

ayrıca. güzel olmayan çoğu kızda da şöyle bi olay var. kendilerini çok güzel zannetmeleri ve havaya girmeleri. 2 yüz verdin mi günlerce trip yapmalar filan. dikkat edin anında davranışları değişiyor. aslında çekip kenara diyecen. " bak kızım. senin güzellik statün bu . alt sıralardasın. öyle havalara girmeye çalışma senin dengin benim gibiler. ...... " gibisinden olayı bitirmek lazım ama buda olmuyor. bi kere denedim sonuç kötü olduda ordan biliyorum...

• bu topic bitmeyecek !!!!!!!

Arkadaşlar hadi yine sizlerin kiloloarı iyi. benim boy 1.82 kilom ise 54 yani .ok çok zayıfım. Ama şunu keşfettim sizlede paylaşıyım dedim. öncelikle kızlar yanında kendisin koruyabilecek erkek ister. ben de bunu yeni keşfettim.
  • Boyum 1.85 kilomsa 95 sizce normal mi buKızların bana hiç ilgisi olmuyor benim gibi obez bir herife.Yani kızların kilolu erkekleri sevdiğine inanmıyorum..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: sarilincasana

Boyum 1.85 kilomsa 95 sizce normal mi buKızların bana hiç ilgisi olmuyor benim gibi obez bir herife.Yani kızların kilolu erkekleri sevdiğine inanmıyorum..

Sana tavsiyem fazla kilolorını yok et yani kilo ver. en az 8 kilo fazlalğın var. Birde kadınlar garip varlıklardır. Bazı kadınlar şişkolardan hoşlanır kimileri zayıflardan kimileri uzunlardan kimileri kısalardan yani kadın ne istediğin bilmez. Sen hayatına devam et ama fazla kilonu vererek hiç merak etme muhakkak biri bulur seni. Ne demişler her malın bir kör alıcısı vardır. Yaw yukarıdaki yazımda bir espiri yaptım kimse anlamadımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 11 Ağustos 2005, 12:56:12 >

• Boy 174 kilo 55
  • benim boyum 1.76 kilom 60. ben de zayıfmıyım bilmem ama .kızların kiloludan ziyade espirili ve konuşkan erkekleri severler. ben sokaktaki 10 kızdan 9 unu %100 tavlarım bu yöntemimle. yaş 16
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.