Şimdi Ara

ZAYIF ERKEKLER!!! SÖZÜM SİZE NEDEN BU KIZLAR BİZLE DİĞER ERKEKLER GİBİ ÇIKMAK İSTEMİYORLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkchild

ben kızların kilolu ve boylu erkeklerle çıkmalarını sürekli kendilerini koruyacak şahin ruhlu birine ihtiyaç duymalarından kaynaklanıyo diye düşünüyorum..

yani süreriz bi sığınacak güvenli bi liman gibi.. çünkü kalıp ve boy kızlara karşı güven verir.. cılız zaıf bi erkek ise ne kadar yakışıklı olursa olsun kızlar için pek bişi ifade etmez...

sokaklarda tipsiz olupta boy ve kalıp sayesinde çok güzel kızlarla çıkan erkekleri siz de biliyossunuz???

ben o dediklerinden birisiyim
    ama sokaklarda tipsiz olupta boy ve kalıp sayesinde değil
    zayıfım...cılızım... kendisi diyo...
    ahanda ros diyo walla....

ne kadar yesemde boş... kiloyu cart diye veriyorum ama alamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KCH

quote:

Orijinalden alıntı: bertaluka

ben de zayıfım hatta bi sürü lakap taktılar bu yüzden somali sinden tut kunta kinte sine pinokyo ya kadar gel gelelim kızlar konusunda yıldızım hep parlaktı lisede ve dershane de bir çok ilişkim oldu üniversitenin ilk yılları tutuk geçti ama sonraları iyi açıldım diyeblirim her dönem başka bi kız arkadaşla evimi paylaştım sonra iş hayatında ilk önceleri hiçbir kız ilgilenmiyordu çok sürmedi 8 ayda 4 kızla çıktım 2 sini de reddettim hepsi de aynı işyerinde idi...şuan askere gidicem haftaya o yüzden memleketteyim burada biri bisim apartmandan diğeri markette çalışan 2 kız teklif ettiler...ne olur kendini beğenmiş ya da atıyo falan demeyin sanal ortamda ne kadar geçerli bilinmez ama Yemin ederim......
    işin özü zayıflık hiç önemli değil arkadaşım...kendinle barışık ol yeter...kızlar öyle kiloya falan bakmaz...son kız arkadaşım beni pinokyom diye severdi hatta bana daha çıkmadan önce lakabı takan oydu..sonuç ne oldu..

Ama senin boyun ile kilon ne acaba

1,78 - 60

• quote:

Orijinalden alıntı: the_condoriye

ben bi kız olrk sna cewp weriim,bence hala birisinin kilosuna bakıpta ona göre cıkan yada cıkmayan kızdan hayır bekleme sen,sendeki asıl pırıltıyı gorcek insanı ara,zayıfsın die istemeyeni deil

budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: uglyking

genel de boyle topiklere yazmam ama sunu belirtmek istedim,lisedeyken cok zayif ve saclarim kivir,kivirdi,lisenin en guzel hatunlariyla ciktim hep,para desen oyle milyrader cocugu filan da degildim ama kendime bakar ona gore giyinir ve yerine gore konusurdum.universitede saclarim dokuldu ilk sene sonunda hic sacim kalmadi,hemen saclarimi kazittim,fakultenin en guzel kizlariyle ciktim yine,arabam filan bile yoktu universite yillarinda.su an 27 yasindayim hala kelim,uzerine ustluk gobek bile yaptim hafiften ama su anki kizarkadasim oldukca guzel akli basinda hanim hanimcik bir kiz,hali vakti,isi gucu yerinde.demekki neymis,bu isin para pul,fizikle filan alakasi yokmus.mutlaka sizin kiymetinizi bilecek birisi var disarilarda biryerlerde,takilin kafaniza gore,hic kasmayin acele etmeyin gecin dalganizi hayatla,oldugunuz halinizle barisik olun,cokta takmayin bu hatun milletini,aslinda hepsi o kadar basit mantikla calisiyorlarki,hepsinin bir sekilde bir azyif yonu var onemli olan onu bulabilmek..

nickinin hakkını veriyon hoja

• Bu o kadar normal bir durum ki anlamıyorum şaşırmana. Sen güzel mi güzel bir kızla mı çıkmayı istiyorsun yoksa seni sevebilecek sana değer verebilecek vs. ama güzel olmayan bir kızla mı? Neden erkeklerin güzel seksi vs. kızlarla çıkmak istemesini normal karşılıyorsun da kzlar zayıf olmayan daha alımlı vücutlu erkekleri tercih edince anormal oluyor?
    Bence şunu kabul edelim artık, aynı erkekler gibi kızlar da insandır ve genelinin dış görünüşe önem vermeleri tabidir. "Ben aslında onları daha çok severim" demekle kızlar gözünde daha da değersizleşmeye yl açmaktan başka bişeye yaramaz (BENCE)
    quote:

Nedense hep güzel mi güzel kızlar hırbo,serseri fakat kilolu(kilulu derken normal vücut ölçüsünde olan ) kişilerle çıkıyorlar. Biz zayıfar ise ne kadar iyi yürekli ne kadar o kızı çok sevebilecek ve değer verebileceksek bile kız bizi takmıyor bile

• Arkadaşlar biz bir kulup kuralım. bence bu çok güzel olur
  • quote:

Arkadaşlar biz bir kulup kuralım. bence bu çok güzel olur

Klüb kurcağına git bi spor salonuna yap body building baq ne oluyo ben 8 ay önce başladım 1,92 70 kg iken şu an
    1,95 85 kiloyum kas yığını oldum b igöğüs kası var sorma yarın pazara gidcem

Bu arada embrio buralarda dolaşcağına biraz cod için alıştırma yap baq yedek kalcan

• peki body de ne oluyor.
    benim
    biraz genetik
    babam da benim yaşımda zayıfmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron_moon

Bu o kadar normal bir durum ki anlamıyorum şaşırmana. Sen güzel mi güzel bir kızla mı çıkmayı istiyorsun yoksa seni sevebilecek sana değer verebilecek vs. ama güzel olmayan bir kızla mı? Neden erkeklerin güzel seksi vs. kızlarla çıkmak istemesini normal karşılıyorsun da kzlar zayıf olmayan daha alımlı vücutlu erkekleri tercih edince anormal oluyor?
    Bence şunu kabul edelim artık, aynı erkekler gibi kızlar da insandır ve genelinin dış görünüşe önem vermeleri tabidir. "Ben aslında onları daha çok severim" demekle kızlar gözünde daha da değersizleşmeye yl açmaktan başka bişeye yaramaz (BENCE)
    quote:

Nedense hep güzel mi güzel kızlar hırbo,serseri fakat kilolu(kilulu derken normal vücut ölçüsünde olan ) kişilerle çıkıyorlar. Biz zayıfar ise ne kadar iyi yürekli ne kadar o kızı çok sevebilecek ve değer verebileceksek bile kız bizi takmıyor bile

Aklımı okudun bende bunu yazcaktim dedim bi okuyayim kim ne yazmış...Sende tam düşündügümü yazmışın madem her erkek güzel sexy gibi standart koyuyor kızlarında uzun boylu kilolu yakışıklı zengin gibi standartlara göre hareket etmesi normal.Ben öyle olsun demiyorum ama normal karşılamak lazım

• Ben sizi çalıştırırım.
  • Arkadaşlar biz bi kulup kuralım. ben istanbuldayım. mesela ben istanbul müdürlüğü olayım. hepimiz tabi ilişkisi olmayan birleşelim ve kız tavlamaya çalışalım. benim yaş 17 duyurulur
  • quote:

peki body de ne oluyor.
    benim
    biraz genetik
    babam da benim yaşımda zayıfmış

Walla ilk başladım ben basket oynuyom güçlenmek için bacak ağırlıklı çalışıyodum.Yapıcaksam ustte yapıyım dedim tam olsun sonra. Yapılan hareketlerden sonraki gelişmeler.

omuzlarım genişledi, göğüs kaslarım çıktı, kanat kasları (kolun altındaki kaslar yuzuncede çıkar) belirdi karın kasları sertleşti,bacak a onem verdiğim için şu anda belim ınce olmasına rahmen ayaklarım kaslı oldugu için pantolonlar dar geliyo (yeni pantolon alcan ) yuzumde serttir benim cenede kas çıktı iyice sertleşti ama gulunce hos oluyo baq guluyom

İştağın açılıyo örneğin inan şu anda soslu makarna yiyom. 00:57 civarlarında saat

Yani ne yap yap body yap.Ayrıca spor yaparken kendine guvenın artıyo mutlu oluyosun nedeni spor yaparken vucudun da beta hormonalrın artıyo (mutluluk hormonu artıyo)

• kardeş benim yaşta 17 boy 1.80 kilo 55-56 falan
    takma bende takmıyorum beni takanda yok zaten
    ama çevreden baya laf geliyo çok zayıfsın biraz kilo al diye
    benim anlamadığım millet kilo vercem diye yırtınır yemez içmez
    ben yerim arkadaş ama kilo alamıyorum neden acaba
    ayrıca kur bi grup bende girerim ben tekirdağdayım
  • Bak bu olmadı işte kız tavlamaya çıkalım bırak bunları zorlama bu işler kendiliğinden olur kasarsan daha berbat olur.
  • Kilo almamanızın nedeni tiroid bezinizin fazla çalışması olabilir.Tükürük bezleri yani.
  • bende yanlızım agalar beni unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_condoriye

ben bi kız olrk sna cewp weriim,bence hala birisinin kilosuna bakıpta ona göre cıkan yada cıkmayan kızdan hayır bekleme sen,sendeki asıl pırıltıyı gorcek insanı ara,zayıfsın die istemeyeni deil

bunlar boş laf.kızların % 80 i boya posa tav oluyor.pırıltı mırıltı yalan
  • ya çocuklar kızlar boyumuza posumuza vuruluyoda biz onların nesine vuruluyoruz?işte bir türlü vurulamadığımız bu kızlarda," kız kurusu" klubü kursunlar, zayıflar erkek klubü ile kız kurusu klüpleri arada bir ortak piknik miknik düzenlerler hem kilo alır hem kaynaşırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr5454

ya çocuklar kızlar boyumuza posumuza vuruluyoda biz onların nesine vuruluyoruz?işte bir türlü vurulamadığımız bu kızlarda," kız kurusu" klubü kursunlar, zayıflar erkek klubü ile kız kurusu klüpleri arada bir ortak piknik miknik düzenlerler hem kilo alır hem kaynaşırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Adoniss

Kilo almamanızın nedeni tiroid bezinizin fazla çalışması olabilir.Tükürük bezleri yani.

o zaman bi hağğğğkkk yapın orda tiroid bezinin faaliyetini engelleyen cisimler çıksın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.