Şimdi Ara

ZAYIF ERKEKLER!!! SÖZÜM SİZE NEDEN BU KIZLAR BİZLE DİĞER ERKEKLER GİBİ ÇIKMAK İSTEMİYORLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KCH

Zayıflar kulubümü kursak acaba ????
    BÜTÜN zayıf erkekler gençler hele hele 16-19 yaş arası gençler, bu kızlar hep kendilerinden daha kilolu ve iri yapılı erkeklerle çıkıyorlar. Fakat bizler ne kadar daha iyi olsak ne kadar onları çok mutlu edebileceksek bile, kızlar bizden hep kaçıyor.

uzun boylu iri yapılı biriyim yaklaşık 3 yıldır body çalışıyorum yani ayı yavrusu giibi bişey oldum
    senin fikrine göre etrafım kız dolmalıydı
    ama değil(yine şükür yeterince var)
    kızlar gezmek arkadaşlık etmek için yakışıklı ve aykırı tiplere ciddi düşünmek ve evlenmek için duygusal mantıklı zeki ve paralı erkeklere bakar
    olay bu kadar basit

• kızların zayıf erkeklerle çıkmama sebebi bence erkekden kaynaklanır. çünkü zayıf erkekler vücudu çabuk yorulduğu için pek mutlu olamazlar. kendimden biliyorum. oysa şişmanlar biraz daha mutluluk kaynağıdır. ve konuşkan olurlar. dolayısıyla biraz da kendine güven meselesi. zayıf insan beni kimse almaz diye düşünür. bir de evlenince şişmanlarsınız.
  • bu topic tam bana göreymiş

klübe tam destek veriyorum çünkü bende yiyorum yiyorum ama ben de kilo alamıyorum
  • Arkadaşlar iyiki böle bi topic açmışım. Baktım ki baya kişi ilgi göstermiş. biz bu topic i ilerletelim. bende yemek yiyorum ama kilo alamıyorum. ama millete bakıyorum ufacık bişi yiyor hemen aaa 3 kilo aldım şçyle oldu felan diyor. sinir oluyorum
  • ya bnde çook zayıfım boyumda 1.75 ama kilom 56 zayıfım yani tüm arklarım çok yakışıklısın ama olm sende kalıp yok diolar bncede öle şimdi bi kızı ayar yapmaya uraşıom ama bn kızın yanında daha küçük kaldıımkesin ki aynı yaştayız boyum ondan uzun ama o daha yapılı we bnde wazgeçmeye karar werdim çünkü bnce yakışmıyoruz yaaaaaaa
  • Bilmiyorum. birde, yolda geçerken bakıyorum su gibi kız yanında hırbo . insan üzülüyor. ya da bir kıza çıkma teklifi edince bakıp aa sen çok zayıfsın diyor gibi yüz ifadesi. Ama ben burada şuna değinmek istiyorum ZAYIF AMA ELİ YÜZÜ DÜZGÜN GENÇLER yani ben ve sizler. Bİz sanırım hep kızsın kalacağız.
  • quote:

Bilmiyorum. birde, yolda geçerken bakıyorum su gibi kız yanında hırbo . insan üzülüyor. ya da bir kıza çıkma teklifi edince bakıp aa sen çok zayıfsın diyor gibi yüz ifadesi. Ama ben burada şuna değinmek istiyorum ZAYIF AMA ELİ YÜZÜ DÜZGÜN GENÇLER yani ben ve sizler. Bİz sanırım hep kızsın kalacağız.
    yok bea kardeşim sende umutsuzluğa düşmüşsün sanki mem lekette hiç böle minyon kız yok hepsi beygir gibi diiğl ya bunların sende bulursun yani kendine göre ne güsel kızlar war öle minyon ama cillop gibi kız çook zaten ölelerde bizim gibilerle çıkar genelde yani illede yapılı die tutturmazlar
  • En kötüsüde okulda oluyor. Herkes bir kızla çıkıyr. Siz ise pasif, işe yaramaz, oluyorsunuz. Çok acı bişi. hele beni kahreden 2 yıl önce bir misafirlikte kıza kur yaptım. kız, kız arakdaşına benim zayıf olduğumu söylemiş. bitmiştim .yaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakercobra

quote:

Bilmiyorum. birde, yolda geçerken bakıyorum su gibi kız yanında hırbo . insan üzülüyor. ya da bir kıza çıkma teklifi edince bakıp aa sen çok zayıfsın diyor gibi yüz ifadesi. Ama ben burada şuna değinmek istiyorum ZAYIF AMA ELİ YÜZÜ DÜZGÜN GENÇLER yani ben ve sizler. Bİz sanırım hep kızsın kalacağız.
    yok bea kardeşim sende umutsuzluğa düşmüşsün sanki mem lekette hiç böle minyon kız yok hepsi beygir gibi diiğl ya bunların sende bulursun yani kendine göre ne güsel kızlar war öle minyon ama cillop gibi kız çook zaten ölelerde bizim gibilerle çıkar genelde yani illede yapılı die tutturmazlar

Arkadaş doğru söylemişsin. minyon tipli kızlar war ama çevremizdkilerin çoğu minyon tipli değil. hatta hiç yok gibi. çok aramak lazım.

• e arkadaşım bu işlerde uğraş işter biraz çabalıcan yani
  • quote:

e arkadaşım bu işlerde uğraş işter biraz çabalıcan yani

Ama be arkadaşım millet kızlar değil kızlar erkeklere gidiyor bazen biz niye böyleyiz. İnternette cellat kesilirim ama okulda sükülm püklüm. olmaz böyle ama artık bıktım ben
  • quote:

quote:

e arkadaşım bu işlerde uğraş işter biraz çabalıcan yani

Ama be arkadaşım millet kızlar değil kızlar erkeklere gidiyor bazen biz niye böyleyiz. İnternette cellat kesilirim ama okulda sükülm püklüm. olmaz böyle ama artık bıktım ben

Yaw hocam benim boyum 1,90 ve 86 kiloyum senin demene göre şu anda kızlarla takılıyor olmam lazım ama takılmıyorum yada uğraşmıyorum bu iş arkadaşında dediği gibi bence boya posta bakmaz insanın kişiliğine bakar sen kızlara öyle bir özelliğni göstermen lazımki kız senin ıo zayıf çelimsiz küçük haline ( şaka umarım alınmamışındır) takılmasın. Kapiş. Baktın olmuyor bu işler o zaman bir hacışakir al bak keyfine.

• Kız tavlamada en önemli şey kendine güvendir zayıf olmak biraz dezavantaj gibi gelsede asıl burada kaybettiren insanın kendine olan güveninin olmamasıdır belki 10 kızdan 2'si böyle zayıfsın diye senle çıkmazken diğer 8'inde ise ben zayıf'ım kimse benle ilgilenmez diyerekten kendin işi bitiriyorsundur.
    Bana göre kızları kendine çekme sıralamasını yaparsam

1. Ağzın iyi laf yapması.
    2. Yakışıklı olmak
    3. Para durumlarının iyi olması
    4. Kişilik ve karekterin ( Kızlar genelde bakmaz buna )

ağzın iyi laf yapsın inanılmaz çirkin ol yinede kız tavlarsın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bargiran -- 8 Ağustos 2005, 14:06:21 >
  • beyler bu iş boyla kiloyla olmuyoyaaaa

benim boy 1.86 kilo 68 ama olmuyo
    artı komikimde espri yapmadan durmam (özellikle kızların yanında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bargiran

ağzın iyi laf yapsın inanılmaz çirkin ol yinede kız tavlarsın....

bunun gibi bishi ishte, nie bu kadar sorun ediosun ki senin aradığın kız nası bishi onu anlatsaydın bi?
  • ulan kızlar beğense noolur bi tane kafası çalışanı bulamıyorsunki. Akıllı bi kız görsem memlekette bırak çıkmayı direk nikah bascam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©oolermaste®

ulan kızlar beğense noolur bi tane kafası çalışanı bulamıyorsunki. Akıllı bi kız görsem memlekette bırak çıkmayı direk nikah bascam.

katılıorm bence de akıllı kız yoq
    nie bu kadar takıosun? bence sen keyfine baq en rahatı.. gez dolash arkadashlarınla.. kız arkadashın oljak da noolcak
  • DONANIM HABERIN ADINI DEĞİŞTİRMEYİ ÖNERİYORUM ŞU NASIL UMUTSUZLAR TOPLULUGU PROBLEMLİ İNSANLARIN BİRLEŞME MEKANIDA OLABİLİR.Hiç öle bi takıntım yok denizde kum mbende kız.
  • Arkadaşlar bugün bunları yazarken önceden tanıştığım bir kız aradı beni. çok gıçıksın ama hoşsun felan dedi. bugün kendime geldim
  • Arkadaşlar bu topic e bitmemeli.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.