Şimdi Ara

ZAYIF ERKEKLER!!! SÖZÜM SİZE NEDEN BU KIZLAR BİZLE DİĞER ERKEKLER GİBİ ÇIKMAK İSTEMİYORLAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böle bilgisayar başında oturacağına takıl 1-2 kız arkadaşına git starbucksa fln onların arkadaşlarıyla tanış en fazla 20-30 kağıt harcarsın.. sürekli konuşan anlatan sen ol ortamda.. bak nası geliolar.. çenen varsa eşşek tipli bile olsan koynuna girmicek kız yoktur..
  • valla kişilik mişilik vs. yalan .. iyi bi insan olmak vs. yalan..

**kızlarr boylu poslu ve kalıplı erkeklerden hoşlanıyo (ister maço olsun ister pi*) bu bi gerçek .. zayıf olupta bişiler yapanlar varsa onlara hem helal olsun diyorum hemde şanslısınız valla diyorum.. zayıf iken yada çok iyi biri iseniz bi kız size değer veriyosa o kıza da helal olsun diyorum ama bunu yapacak kız parmakla sayılacak kadardır.. kimse kendini kandırmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

valla kişilik mişilik vs. yalan .. iyi bi insan olmak vs. yalan..

**kızlarr boylu poslu ve kalıplı erkeklerden hoşlanıyo (ister maço olsun ister pi*) bu bi gerçek .. zayıf olupta bişiler yapanlar varsa onlara hem helal olsun diyorum hemde şanslısınız valla diyorum.. zayıf iken yada çok iyi biri iseniz bi kız size değer veriyosa o kıza da helal olsun diyorum ama bunu yapacak kız parmakla sayılacak kadardır.. kimse kendini kandırmasın

boy pos ortalaması nedir bu iş için darkchild hocam?
    engin bilgilerinize ihtiyacımız var
  • dalga geçiceksen hiç girmeyelim konuya ama boylu poslu dediğim admlar kızlara göre 1.80 1.85 ve üzrie oluyo.. ama bu boyda olupta kız arkadaşı olmayanlar varsa da onlara beceriksiz gibi bişi demek çok saçma olur... ama kızlar ortalamanın üstündeki boylara bakıyolar.. bu bi gerçek...

beinm anlatmamamı bekleme git etrafına bak.. iyi gözlemle daha iyi anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 15 Eylül 2006; 12:20:13 >
  • hem gözlemliyorum hem de yaşıyorum..
    ama bir de senden duymak istedim işin aslını
    çünkü bu konularda ciddi yorumların var
  • kim hortaltıyo lam bu konuları

jeyjey bi acın felanmı var yoksa sıkıntıdan mı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 15 Eylül 2006; 12:22:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: --duhan--

hem gözlemliyorum hem de yaşıyorum..
    ama bir de senden duymak istedim işin aslını
    çünkü bu konularda ciddi yorumların var

ciddi soruyosan eyvallah..

eskiden beri hep kızları gözlemledim oturduğum yerde .. hiç bi kızla çıkmamış olsam da çok şey öğrendim.. kızların boylu kalıplı erkek aramasının bana göre nedeni kendini koruyacak kollicak ..sığınıcak bi liman gibi bi yer araması.. çünkü boylu erkeğin yanında durmak onlara güven veriyo ve bence diğer bi noktası da.. !! çünkü kadınlar yada kızlar erkepğinin kendinden maddi ve manevi olarak kendilerinden üstün olmasını isterler.. daha güçlü daha çevik daha zeki ve daha umursamaz vs.. biraz da kendini erkeğin yanında aciz hissetmeyi isteme durumu "bence".. bu bahsettiğim şeyleri de kızlar boy pos kalıp dediğimiz simgesel maddiyatın içinde buluyo ve bu yüzden bunu istiyo .. boylu poslu kalıpğlı olsun yönetsin beni.. benim alacağım kararları o alsın.. şövalyem olsum gibisindenn ** ve her ne kadar boylu poslu bi erkeğe sahip olurlarsa diğer kızlara hatta tanımadıkları kızlara bile hava atma ..atabilme potansiyelleri oluyo.. kızlar heryerde herzaman tanımadıkları kızlarla bile rekabet içindeler... her ne kadar kızlar bunu birbirlerine sölemese de.. ""en boylu poslu erkeği ben kaptım yada en boylu poslu erkeğe ben sahipim"" gibisinden saçma alıp vereme durumları içine girebilme şansını yakalıyolarr..

umarım kızların neden boylu erkek istediklerini anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 15 Eylül 2006; 12:42:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ben kızların kilolu ve boylu erkeklerle çıkmalarını sürekli kendilerini koruyacak şahin ruhlu birine ihtiyaç duymalarından kaynaklanıyo diye düşünüyorum..

yani süreriz bi sığınacak güvenli bi liman gibi.. çünkü kalıp ve boy kızlara karşı güven verir.. cılız zaıf bi erkek ise ne kadar yakışıklı olursa olsun kızlar için pek bişi ifade etmez...

sokaklarda tipsiz olupta boy ve kalıp sayesinde çok güzel kızlarla çıkan erkekleri siz de biliyossunuz???

bunun yanında sürekli kavga eden , serseri tipli it kopukla dolaşan kızlarda var

• quote:

ciddi soruyosan eyvallah..

eskiden beri hep kızları gözlemledim oturduğum yerde .. hiç bi kızla çıkmamış olsam da çok şey öğrendim.. kızların boylu kalıplı erkek aramasının bana göre nedeni kendini koruyacak kollicak ..sığınıcak bi liman gibi bi yer araması.. çünkü boylu erkeğin yanında durmak onlara güven veriyo ve bence diğer bi noktası da.. !! çünkü kadınlar yada kızlar erkepğinin kendinden maddi ve manevi olarak kendilerinden üstün olmasını isterler.. daha güçlü daha çevik daha zeki ve daha umursamaz vs.. biraz da kendini erkeğin yanında aciz hissetmeyi isteme durumu "bence".. bu bahsettiğim şeyleri de kızlar boy pos kalıp dediğimiz simgesel maddiyatın içinde buluyo ve bu yüzden bunu istiyo .. boylu poslu kalıpğlı olsun yönetsin beni.. benim alacağım kararları o alsın.. şövalyem olsum gibisindenn ** ve her ne kadar boylu poslu bi erkeğe sahip olurlarsa diğer kızlara hatta tanımadıkları kızlara bile hava atma ..atabilme potansiyelleri oluyo.. kızlar heryerde herzaman tanımadıkları kızlarla bile rekabet içindeler... her ne kadar kızlar bunu birbirlerine sölemese de.. ""en boylu poslu erkeği ben kaptım yada en boylu poslu erkeğe ben sahipim"" gibisinden saçma alıp vereme durumları içine girebilme şansını yakalıyolarr..

umarım kızların neden boylu erkek istediklerini anlatabilmişimdir

çok mantıklı...
    işin aslına bakacak olursan bizim istediğimizle onların istedikleri tamamen uyuşuyor
    bir erkek bir kadını kollarıyla sarsa ona kola kanat gerse yani bundan daha güzel bir duygu oabilir mi onun için?
    benim temel düşüncem bu ve seninkiyle uyuşuyor çünkü kadınların fiziksel yapısından dolayı da erkeklere karşı bir ilgileri var yani benden daha güçlü beni kollasın düşüncesi _seninkiyle aynı düşünce işte_

para pul araba için sevgili edinenler zaten ahlakını yitirmiştir ve bu konuştuğumuz konuların tamamiyle dışındadır kafanıza takmayın derim ben

• @darkchild yaş kaç?
    bu düşünceleri ne zaman edindin?
    merak ettim doğrusu
  • kardeşim sen KIZLAR İÇİN DEİL SAĞLIĞIN İÇİN KİLO AL ben senin yerinde olsam yazmazdım buraya biraz karaktersizlik ve kişilik oturmamışlığı olarak görüyorum sonra ilerde alırsın kiloyu kızlar gene bakmazsa dahada bunalıma girersin yazık olur sen 1 kızdan garantimi aldın sen kilo al çıkalım diye? cevabın evetse özür dilerim ama hayırsa kusura bakma ama sen sağlığından önce uçkuru düşünen potansiyel 1 abazasın sorry!
  • şu bir gerçek peşinden koştuğun kız sana bakmaz tipine bile bakmadığın kız senin peşinde koşar

Bu karı milleti MANYAAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: --duhan--

@darkchild yaş kaç?
    bu düşünceleri ne zaman edindin?
    merak ettim doğrusu

slm duhan .. sana pm atmıştım ama okumamışsın hala.. kontrol etsene bi.. yeni yazmasa da gelen kutuna arada bak.. uyarmıyo bazen

*22 yaşındayım.. bayadır gözlemleyip edindiğim şeyler.. yeni öğrenmedim yada biyerden bir kimseden öğrenmedim ben bu yazdıklarımı.. gözlemleyerek duyarak görerek vs. bunları derleyip toplayınca doğru şeyler çıkıyo.. kimse benim yaxzzdıklarıma da itiraz edemez bu öle değil böyle diye.. çünkü en azından bu konu benim dediğim gibi.. zamanla öğrendim bunları ama iyi öğrendim.. çıktığım olmasa da yakın kız arkadaşlarım oldu.. onlarla okulda dışarda aylar geçirdim hep yan yana iken onları söledklerini gözlerini hareketlerini neden hoşlanıp hoşlanmadıklarını neyi tasvip edip etmediklerini.. nasıl ne tip ne cins! erkeklere baktıklaını ne kopnuştuklarını dinledim vs.. yada tanımadığım kızların dışarda sokakta otobüste metroda nasıl davrandıklarına nasıl tip erkeklere baktıklarına baktım vs.. kızları kadınları çok iyi tanıyorum ama bu demek değildir ki.. ben iyi kız tavlarımm.. böle bişi diyemiyorum.. hatta tavlamada iyi olmadığımı bile söyleyebilirim.. kızları her erkek biliyo az çok ama tavlayabilen gerçekten çok az... (gerçi bu konuda son söz kızlara ait ama) belki kalıbım az belki ağzım laf yapmıyo vs.. tavlayamam belki ama kızları iyi biliyorum avcumun içi gibi.. kızlara karşı nefretim de burdan geliyo onları çok iyi tanımamdan dolayı.. zaten .. kimseyle çıkmamış olmamın da kısmen bi nedeni de bu..

• quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

şu bir gerçek peşinden koştuğun kız sana bakmaz tipine bile bakmadığın kız senin peşinde koşar

Bu karı milleti MANYAAK

+6754426538746728356
    şu ana kadar çıktığım kızların tamamı ya kendi teklif etti, ya da zorla ettirdi
    çıktığım kız sayısının 3 katı kadar da reddedildi!!!
    bunlar harbiden devreleri bozmuş!!!!
  • orası doğru bak kız seni sağ profilden görür beğenmez sol profilden görür beğenir yanağında sivilce vardır o an için istemez sonra anlında çıkar hoşuna gider bunlar manyak işte uyumlu olursuz maço ol derler maço olursun light ol derler :) evlenene kadar salla gitsin ya nolcak.bende normal 1 şahsiyetim boyum 1.73 kilomda 68 maddi durumumuz orta işte ama en zengin kızlada çıktım ezilmeden fakirdende Miktir yediğim oldu işte bu birazda şans işi ama azının laf yapması cidden gerekiyo...
  • kendine güveniceksin ve bunu kızlara hissetitriciksin.. sen olmasan da yaparım yaşarım hissini verieksin kıza .. ve dediğiniz gibi ağzın laf yapması zaten en önemli şey.. ve kaçıcaksın ama *okunu çıkarmadan.. yoksa kovalamazlar.. köpek eçkeme yapıcaksın.. ilgi ilgi sonra biraz geri kaçç gerektiği zaman kıza **ktiri çekmesini biliceksin.. bundan korkmicaksın.. kaybetmekten korkarsan .. korkup daha çok yapışırsan kıza daha çok seversen kızı .. kız senden sıkılır ve seni postalar.. her zaman.. daimi güveniceksin kendine ve karizma modu içinde bulunucaksın..

• en güzel parıltı trisepsten gelir ,,
    quote:

Orjinalden alıntı: the_condoriye

ben bi kız olrk sna cewp weriim,bence hala birisinin kilosuna bakıpta ona göre cıkan yada cıkmayan kızdan hayır bekleme sen,sendeki asıl pırıltıyı gorcek insanı ara,zayıfsın die istemeyeni deil
  • Arkadaşlar 15 16 yaşındaki kız çocuklarını baz alıp tüm kız milleti üzerine değerlendirme yapıyosunuz.Daha kişilikleri oturmamıştır onların yani yaptıkları yanlış seçimleri yaşlarına vermek gerekiyo.Zaten o yaştaki hiçbir kız "ciddi bi ilişkim olsun o yüzden tipini boşver ben kişiliğine bakiim adam gibi adam olsun" diye düşünemez.He tabi hem kızlar hem de erkekler için dış görünüş az ya da çok (bu kişiye göre değişir) herkes için önemlidir.Ama bunun öncesinde kızlar oturup kalkmasını bilen ortam içinde kendisini en ii şekilde taşıyabilen ot beyinli olmayan yani uzun süreli bi ilişki yaşamaya tahammül edebilecekleri erkekleri tercih ederler.Ki bu da gayet normaldir şikayet ediceğinize kendinizi eğitmeye geliştirmeye çalışın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akarmerve

Arkadaşlar 15 16 yaşındaki kız çocuklarını baz alıp tüm kız milleti üzerine değerlendirme yapıyosunuz.Daha kişilikleri oturmamıştır onların yani yaptıkları yanlış seçimleri yaşlarına vermek gerekiyo.Zaten o yaştaki hiçbir kız "ciddi bi ilişkim olsun o yüzden tipini boşver ben kişiliğine bakiim adam gibi adam olsun" diye düşünemez.He tabi hem kızlar hem de erkekler için dış görünüş az ya da çok (bu kişiye göre değişir) herkes için önemlidir.Ama bunun öncesinde kızlar oturup kalkmasını bilen ortam içinde kendisini en ii şekilde taşıyabilen ot beyinli olmayan yani uzun süreli bi ilişki yaşamaya tahammül edebilecekleri erkekleri tercih ederler.Ki bu da gayet normaldir şikayet ediceğinize kendinizi eğitmeye geliştirmeye çalışın...

nerden çıkardın 15-16 yaşlarındakilerden bahsettiğimizi.. biz 16- ve 25 arası kızlardan bahsediyoruz. genelde.. hatta bazen daha büyüklerine de laf atıyoruz gerekince.. tanıyoruz artık kızları kadınları fazla söze gerek yok......

ayrıca uzun ilikşi falan istedikleri yok onları tek dertleri para araba vs.. çoğuunn tabi.. ortamda kendini kabul ettiren... ot beyinli olmayan .. uzun ilişki yaşayabilecek erkekleri de istemiyo kimi zaman onlar... ne istediklerini bi bilsek zatennn... !! istediklerinden istemediklerini çıkarırsak yine istediklerini buluruz... 1.000.000-0 = 1.000.000 (1000 istedikleri oluyo)

dengesiz bunların çoğuu.. bugün istediğini yarın hiç istemeyebilir de.... avutması zor varlıklar.. NO WOMAN NO DERT NO TASA NO CAKCAK NO ZIRLAMA NO DIRDIR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 15 Eylül 2006; 14:56:09 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.