Şimdi Ara

OTOBÜSTE ERKEKLERİN BACAKLARINI AÇARAK OTURMASINA LAF EDEN KIZLAR GELSİN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
26.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Orası Türkiye değil yalnız Türk Ceza Kanunu sökmez orda biladerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyunsavar

Erkeklerin bacak açması ilgimi hiç çekmiyor ama kadınlar açınca bana birşeyler oluyor. Sapıklık belirtisimidir acaba??
    yazmayı unutmuşum, kadınların bacaklarını açmadan oturmasının bir diğer sebebi de bu
  • Ne alaka şimdi?

Ister evlen ister sözlen bize ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açanlar da var ama erkekten beter bacak açıp oturan kadınlar var suç bende mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Ne alaka şimdi?

Ister evlen ister sözlen bize ne ?
    Kimsenin ilgisini çekmek gibi bir niyetim yok onu anlatmaya çalışıyorum. Bize neli gibi çoğul da konusma senden baska edepsiz yorum yapan yok !

• Onları onların silahıyla vur, yaratılışımdan ötürü gelen fazlalığım yüzümden beni dışlıyor ve benden üstün olduğunu mu ima ediyorsun de sonra nerede kaldı bu eşitlik de. Eğer ne alakası var derse ona; seninde göğüslerin var ve ikimiz şu an ayakta olsaydık ben de sana göğüslerine değmemek için fazladan alan açacaktım de.
  • Yanıma vali de gelse bozuntuya vermem takmam bile hühü

Ayrıca kızlar ESPİRİLİ tiplere bayılırlar bunu kalın kafanıza sokun artık

https://thumbs.gfycat.com/SkeletalThisAlaskanhusky-small.gif

Heee bi de unutmadan "Size ne olum benim bizim özel hayatımızdan istedigim yerde istediğim gibi oturur eğilir kalkarım size ne giriyor"

http://66.media.tumblr.com/tumblr_m6cdrzJsi11qa9yvvo1_500.gif

• bu kadar rahatına düşkünsen kendine bir otobüs al o zaman
    bir gün karşına sağlam birisi gelirse o zaman gelip buraya sen konu açarsın (otobüste dayılandığım için dayak yedim diye)
    her şeyden öte yanındaki kişiye saygı duyacaksın ,üstelik senin hiç mi bayan bir yakının yok ,senin yakınların bu tür şeylerden rahatsız olmaz mı ?

gerçi kadın olmasına bile gerek yok ,yanımdaki erkek senin dediğin gibi yapsa ,ikimizden biri rahata kavuşur
    arkadaş bu forumdaki herkes mi dayı ,kabadayı ?

bu konunun kezban yada feministlikle ne alakası var ,normal bir ev hanımı yanına oturduğunda rahatsız olmaz mı ?
    birde sizin kafanızda olan kadınlar var ,oturur koltuğa yayıldıkça yayılır ve erkek yolcular oraya oturmaktan çekinir ,başka bir cinsi ise benim yanıma erkek oturamaz diyenleri ,hatta daha cins olanları bile var ,erkeğin oturup kalktığı yere oturmam diyen

sanki bir bilet ile otobüsü satın alıyorsunuz

diğer konu ise gençler genelde toplu taşıma araçlarında yer bulamamaktan yakınır ama siz bulmuşsunuz birde bacakları yayıp oturma derdindesiniz

• kizlar gelsin yaziyo baslikta

• Boş konu.Bacağını açıp oturanlara bende ayar oluyorum yanımdaysa eğer ittiriyorum toplanıyor.

Adam okullu oturun lan toplu taşımada babanızın malı mı ?
  • böyle diyenleri çok gördük
    sahi ya okullar tatil olmuştu değil mi ?

arkadaş o kadar ilim ,bilim öğretilmeye çalışılır ama millet kolay kolay öğrenmez
    lakin böyle ucube sözleri bir ezberliyorsunuz ve her önünüze gelen yere yazınca büyük bir şey yaptığınızı mı zannediyorsunuz ?

"kezban ,feminist"

horozu ötenin horozunu falan kesermiş
    he he kesersin ,sen en büyüksün ,yakarsın ,yıkarsın :)
    çok dayı gördüm ama böylesini ilk defa görüyorum (ciddiyim bilakis kendim gerçek kabadayılar ,mafya bile gördüm ) :)

bunları söyleyen birisi asla yapamaz ,o nedenle ancak sağda solda boş boş atıp tutar :)
    -el yumruğu yemeyen ,kendi yumruğunu balyoz zannedermiş
    -su testisi ,su yolunda kırılır
    -etme ,bulma dünyası
    vs.vs.

neyse bloklayacak bir kişi daha oldu
  • Sesli güldüm
  • Hahaha süperdi ya..😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.