Şimdi Ara

OTOBÜSTE ERKEKLERİN BACAKLARINI AÇARAK OTURMASINA LAF EDEN KIZLAR GELSİN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
26.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkatleri çektin saçma sapan bir başlıkla . Hadi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendi0

Aynen çok haklısın kardeşim. Yahu şu kızları gözünüzde büyütmeyin.. Bizim gibi osuran, sıçan, geğiren, horlayan, kokan, terleyen varlıklar işte

naptın ya hayattan soğudum

• Bizde bir söz vardır. İpimle kuşağım,si..... ta..... diye ahaha.

Genetik birşey elimiz de değil :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haykmayk kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilerek yayılarak oturmak ne kadar hoş değilse, yanına bir başkası oturmasın diye çanta, poşet vs koymak veya koridor tarafına oturup cam kenarını kimseye vermemek de hoş değil.
  • bikere ayıp olmasın diye bacakları kapadım bi baktım yanimdaki kız ayırdı dedim heralde bu kız baya da...... klı neyse 45 dk yol sürdü düğmeye bastım kalkamıyorum testislerim ağrıyor bacaklarım uyuşmuş kesin o merdivenlerden düşücem hiç bozuntuya vermedim inmedim açtım bacakları umrumda değil artık isterse iç içe girsin sağlığımdan olamam

• quote:

Orijinalden alıntı: kendi0

Aynen çok haklısın kardeşim. Yahu şu kızları gözünüzde büyütmeyin.. Bizim gibi osuran, sıçan, geğiren, horlayan, kokan, terleyen varlıklar işte

La taa kokusu buraya geldi ne yaptın sen :D

• derdini ... çok önemli ülkede başka dert yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykmayk

naptın ya hayattan soğudum

Alıntıları Göster
    Gerçekler acıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: si6x

La taa kokusu buraya geldi ne yaptın sen :D

Alıntıları Göster
    Döt dediğin ötmeli

• Bilerek yaymıyoruz hoşumuza gitmiyor malzeme sığmıyor ne yapacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Biliyorsun ki bayanlar için pozitif ayrımcılık yapılıyor, cezai işlemlerden pozitif anlamda yararlanmak için bildiğiniz gibi kullanmaktayım

3991 Mesajlı Fake Hesap mı olur ?
    Kardeşim fake hesapsin demedim. Sen olayi yanlış anlamışsın. Erkek nick'li birisi olarak bayan trolluğü yapman komigime gitti. Seninde bilinçli olarak yaptığını düşündüm. Zekice gelmişti. Sanırım ne yaptığını tam olarak anlamamışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CC7626BB

derdini ... çok önemli ülkede başka dert yok
    Burasi konu dışı bölumu, Ülke ve dünya gündemi bölümü değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

Bu mesaj silindi.
    Sonra bi uyandın belden aşağın komple alçıda

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Gardaş burası türküye kim kimi su döktü diye yargılayıp cezalandıracak hatta burası öyle bir ülke ki ben bu hareketten sonra bunu tokmak manyağı etsem ben de ceza almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bako39 -- 20 Ocak 2019; 14:16:34 >
  • Selam Bayanlara uygulanan pozitif ayrımcılıktan faydalanmak için ismim tahmin ettiğiniz şekilde kullanılmaktadır.
    Forumda alacağım cezaların hafifletilmesine,kaldırılmasına veya şikayetlerimin olumlu sonuçlanmasını hızlandırmak işçin belirtmiş olduğunuz şekilde kullanıyorum.
  • Bacak benim değil mi istediğim gibi otururum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Bu yaptığı şey Türk Ceza Kanununa göre suçtur, Kimyasal madde kullanarak kişinin mal ve canına zarar vermesi nedeni ile bilinçli taksirle adam öldürmeye teşebbüs den yargılanabilir.
    Taksirli suçlara teşebbüs mümkün müdür?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden kızlar gelsin diye başlık açıldığını merak ettiğim konu başlığı?

Bacakları açarak oturmak öncelikle yanındakinin bacaklarına değmene neden olduğu için insanları tedirgin ve rehatsız eder.

Bir erkeğin bacaklarını yanındakinin bacaklarına değdirecek kadar yayılarak oturması kızların hoşuna gitmediği kadar erkeklerin de hoşuna gitmiyor? Asıl erkekler yanındaki erkeğin bacaklarını kendisininkine değdirecek kadar geniş ve rahat oturmasından rahatsız olur.

Ayrıca sırf bir erkek benim fiziksel anatomim bunu böyle kılıyor diye bacaklarınızı bir başka erkeğin bacaklarına yaslayarak oturabiliyor ve bundan da rahatsız olmuyor ise bunda bir nane ararım ben.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.