Bildirim
OTOBÜSTE ERKEKLERİN BACAKLARINI AÇARAK OTURMASINA LAF EDEN KIZLAR GELSİN (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
iyi ayak ha mecbur olduğum için deyip yayacaksın bacakları :)
kardeşim toplu taşıma araçlarında birde konfor falan mı arıyorsun ,ayakların kapalı duramıyorsan ayakta yolculuk yaparsın ,sorun çözülür
bu arada kadın falan değilim ,gerçi hangi kadın gelip de burada sana ,yok olmaz kabul etmiyorum diyecek ?
sen bunu yolculuk yaptığın otobüsteki kadınlar söyle :)
dar pantolon giymezseniz fazla sorun olmaz ,özellikle kot pantolonlar erkekler için pek uygun değil ama çoğu kişi giyiyor -
Feminist konusu sandıydım güzel yazı olmuş.
Ayrıca oturacak kadar şanslı olanlar koltuk sınırlarını aşmasınlar yeter bence. Bacakları birbirine yapıştırarak oturmak bizim için zor. Arada en az 10cm boşluk kalması lazım. Denedim şimdi bacaklarımı birbirine yapıştırmayı sağlayan kas grubu iflas etmiş bende 2dakka durdum daha fazla duramadım
Anatomik yapıdan çok kaslarla ilgili belki. Kadınlar etek filan giydiklerinden bacakları hep kapalı oturuyorlar bu sayede o işi yapan kas grubu çalışıyor sürekli. Senin dediğin gibi olsa ayakta askerde hazır ol duruşunda dururkende bacaklar birbirine yapışık onda zorlanmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 19 Ocak 2019; 9:8:19 >
-
Bu kadar düzgün bir uslupla, adam gibi anlatarak yazılmış bir yazıyı ne forumlarda ne sözlüklerde youtube da internette uzun zamandır görmüyorum.
Teşekkür ederim güzel kardeşim muhteşem olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saol knk repini verdim
-
Bayanların yanı sıra aklı selim erkeklerinde sorunu olabilmektedir.
Normal ölçülerde bacaklarımızı ayırarak elbet oturabilmeliyiz ama bazılarımızda abartıyor hayvan gibi bacaklarını gere gere oturuyor. Özellikle kadıköy - tavşantepe metrosunda. Onların amaçları da farklı diye düşünüyorum. Hayalarına tekmeyi geçirmek istiyorum ama neyse erkeklik bende kalsın deyip ayaklarına tekme atıp pardon görmedim demeyle geçiştiriyorum.
Zaten az koltuk var, biraz usturuplu otur tamam, şeyini sıkıştırma, bende benimkini sıkıştırmak istemiyorum ama birbirimizin özgürlük alanını gasp etmemize gerek yok.
Sende isten ciktin yorgunsun ama bende isten ciktim yorgunum. Lüzumsuzluğa gerek yok
Erkekler yine bacaklarını açıyor. Kızların açmadığı yer kaldı mı? Bütün vücut hatlarını - cinsel organları dahil - sergiliyorlar, erkeklere gelince bacaklarınızı açmayın. Sek trip gitsinler
Bacağını öküz gibi açmadan insan gibi oturan erkekler t...ları aldırmış o zaman
Vay arkadaş mini etek giyerler frikik verirler göğüs dekolte gezerler eğilip kalkarken hiç dikkat etmezler, tayt adı altında kilotlu çorap kalınlığında bez parçasını altına çekip popo ve ön taraf tüm hatlari ile meydanda gezerler biri bakıncada sapık olur(öküz gibi her gelene geçene aç aç bakanlari kast etmiyorum) onlar bu kadar dekolte giyince biz erkekler nereye bakacagimizi şaşırıyoruz yanlış anlaşılmayalim diye ama erkekler bacaklarını biraz açarak oturunca rahatsız mi oluyormuslar birde su döken rus karı varmış vay anasını ne günlere kaldık ya...
50 sene sonrasını düşünemiyorum gerçekten düşünmek istemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 19 Ocak 2019; 17:8:56 >
buna sığınıp insan üstü yayanlar var. kadınlar usturuplu oturmamızı istiyor çok daha fazlası değil.
şurada cinsel açlığınıza, kadın düşmanlığınıza taraftar bulmak için konu açmışsınız. gelmişler. yok onlar açarken! sen açma senin zihniyetin belliymiş bahane arama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 19 Ocak 2019; 18:10:27 > -
Hafif açıklığa laf eden görmedim ben. Apaçiler iki yana 180 derece ayırıyor kendini ona kızıyorlar ki haklılar bence.
Benim yanıma öyle birisi otursun erkek olarak ben de kızarım topla kendini kardeş diye. Her erkek belli bir miktar aralık bırakır zaten hayaları sıkıştırmamak için,
anatomi gereği. Ama fotodaki gibi oturmanın artık anatomi ile alakası yok, apaçilik sınıfına giriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 19 Ocak 2019; 18:31:40 > -
https://youtu.be/AqwzYiDbRhA
-
Erkeklerin bacak açması ilgimi hiç çekmiyor ama kadınlar açınca bana birşeyler oluyor. Sapıklık belirtisimidir acaba??
Bir kac gun omce otobuse binmek zorunda kaldim. Bu sekilde oturuyordu terbiyesiz extra olarak burnunu karistiriyordu. Nasil bu hale gelmis merak ettim.
Yer: Alanya
Abi senin nickte ben erkeğim diye haykırıyor. Madem fake atıp trolluk yapacaksınız bare bu tarz nicklerle yapmayın. :(quote:
Orijinalden alıntı: TulparHAN
erkekler çok gıcık kocaman açıyorlar bana yer kalmıyor
Biliyorsun ki bayanlar için pozitif ayrımcılık yapılıyor, cezai işlemlerden pozitif anlamda yararlanmak için bildiğiniz gibi kullanmaktayım
3991 Mesajlı Fake Hesap mı olur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 19 Ocak 2019; 22:20:48 > -
Bir erkek olarak destek mesajıdır.. :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X