Şimdi Ara

OTOBÜSTE ERKEKLERİN BACAKLARINI AÇARAK OTURMASINA LAF EDEN KIZLAR GELSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
3
Favori
26.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Peki bunlardan rahatsız olan erkek de varsa Yanlış anlamada nerde tinerci tipli var onlar böyle oturuyor.
    Zaten sondan bir önceki paragrafda onlardan bahsetmiştim hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • yiyorsa bağcılar metrosunda döksünde bağcılar aksaray arasında durakları tersten okutsunlar
  • kızlar gelsin demene rağmen geldim.
  • Adam haklı bazen istemsizce bacaklar açılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ermes_unuy

kızlar gelsin demene rağmen geldim.
    hll knk adamsın
  • Aynen çok haklısın kardeşim. Yahu şu kızları gözünüzde büyütmeyin.. Bizim gibi osuran, sıçan, geğiren, horlayan, kokan, terleyen varlıklar işte

• Dostum konuda belirtmişsin ama zaten art niyetli bacaklarını açan tiplere yönelik bunlar yapılıyor. Kadın erkek hepsi belli oranda bacaklarını açıyor zaten, fakat bazıları tuhaf şekilde sığamıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

erkekler çok gıcık kocaman açıyorlar bana yer kalmıyor
    Tulpar Han Bey napıyorsunuz?
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Bey mi canım çalışıyorum siz ne yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

forumda kız mı var da gelsin
    erkeklerden daha fazlalar emin ol bundan
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Tulpar Han'ım mı diyeyim

Boşlukta dolanıyorum öyle.
  • dünya genelinde bile var olan pozitif ayrımcılığı bizim kezolara anlatamaz, vatan haini ilan edilirsin.. allahtan burada pek bayan yok da söylediklerini zihinsel ve bedensel olarak haklı bulabiliyoruz..
  • Bugun butun gunum tramvayda gecti insanlar o kadar rahatki cocugunu emziren kadinin yanina bile erkek adam acti bacaklarini oturdu insanlarin rahattan biraz uzak olmasi gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Bugun butun gunum tramvayda gecti insanlar o kadar rahatki cocugunu emziren kadinin yanina bile erkek adam acti bacaklarini oturdu insanlarin rahattan biraz uzak olmasi gerekiyor.
    :d
  • Vay be bilimsel cevap gelmiş ve artık nihayet bacaklarımı gere gere oturabilirim

• Mantıklı yazılanlarda o zaman şalvar giymeyi de savunmak lazum gelur. 1 saat bacaklar kapalı oturamıyoruz da dar, vücuda yapışan slim vesaire kotları pantalonları giyiyoruz. Kimsenin gıkı çıkmıyor. Söylenen mantıklı olsa da yapılanlar tezat değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakGetiren

Mantıklı yazılanlarda o zaman şalvar giymeyi de savunmak lazum gelur. 1 saat bacaklar kapalı oturamıyoruz da dar, vücuda yapışan slim vesaire kotları pantalonları giyiyoruz. Kimsenin gıkı çıkmıyor. Söylenen mantıklı olsa da yapılanlar tezat değil mi?
    Onlar likralı olduğu için esnediginden dolayı sorun olmuyor hocam

• başkasının alanına girmedikten sonra istediğin kadar açarsın kimse laf edemez, videodaki adamın sağı solu boş, bi kadın gelip bana öyle yapsa o çamaşır suyunu içiririm ona.

tabi bazen yanımda oturan hıyar benim koltuğa girecek kadar açıyor, bende o durumlarda sertçe açıp dizleri tokuşturuyorum o zaman seve seve çekiyor tabi geri...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.