İş yerinde birisini hırsızlıkla itham ettim bu nedenle atılır mıyım? A101'de çalışıyorum 12 gündür. İlk iki gün bana ortak kasa verildi ve ben bilmiyordum bu olayı. Bugün öğrendim ki ilk iki günde o kasadan 1100 tl açık çıkmış ve yarı yarıya ödenmesi gerekiyormuş. Ben bu parayı duyunca dayanamadım müdüre dedim o kasadan para alınmış iki günde o kadar açık çıkamaz dedim diğer bakan elemanı suçlayıcı konuştum. Müdür zaten o gün yoktu onunla alakası yok onu ima eden bir şeyde yoktu zaten. Müdür söylediğin çok saçma sapan, söylediğin şey farklı yerlere çıkıyor hırsızlık ithamı yapıyorsun filan dedi baya kızdı. Ama akıl var mantık var 1100 tl açık nasıl çıkabilir? Kızın başka günlerde de açığı varmış 85 tl filan. Müdüre daha sonra uzun bir mesaj attım durumu izha eden durumun onunla alakası olmadığının farkında olduğumu ancak 2 günde hata ile böyle bir açık çıkmasının mümkün olmadığını, güven sorunumun ondan kaynaklanmadığını, kasalara şifre koyulup sadece kendisinin ve benim bilecek şekilde ayarlanmasını filan istediğimi yazdım. Bu nedenle müdür bana zıt belleyip işten atabilir mi? Daha önce hiç çalışmadım ama çalışmaya devam etmek istiyorum en azından 1 ay dolana kadar beni çıkartır mı bu nedenle? Not bugün sabah kasamı sayarken fazla para vardı normalde kasada başlangıçta 300 olması gerekmesine rağmen 350 vardı. Bunu ben elbette gidip söyledim fazla para var diye haber verdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İş yerinde birisini hırsızlıkla itham ettim işten atılır mıyım?
-
-
Kanka bu hayatta 2 şeyden kaçın 1) ihanet, 2) bir kadının çirkefliği eğer sen haklıysan ve o kız müdüre 2,3 kere ağlarsa haksız olursun bunu unutma kızla konuştuğun zaman ses kaydı al sakın kimseye deme izinsiz almak suçtur ama işlediği suçu ses kaydına alırsan suç olmaz o yüzden dediklerimi yap yada gizli görüntü al veya kameraya bak bu düşüncelerini kır ama kendini haksız ve diğer çalışanlara kötü duruma düşürme iğrenç şeyler olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sait amca konuya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müdürde kadın, diğerine bugün biraz ters davrandım o açıktan sonra çünkü çok kötü olmuştum. Bilmiyorum ne yapmalıyım. Mesajı attım uzatmamayı düşünüyorum açığı ödeyeceğim sadece bu olay çok canımı sıktı.
İstifa et neden paran gitsin arkadaş? İstifanı ver başka bir mahalledeki A-101 filan gir yada kpss çalış muhattap olma bu insanlar ile
İş bulamıyorum. Bir de buradan çıkartılırsam hepten bulamam muhtemelen.
Sende haklısın ama durduk yere haksızlığa uğramak çok zor bir'şeydir. Karar ginede sizin.
2 gün için 1100 lira açık gerçekten büyük para. kamera falan çekmiyor mu ki kameraya baksanız.
birde bu 3 lü marketler milyar dolarlık şirketler. kardeşim biraz para basında atm tarzı bir kasa illa ki vardır yada yaptırın.
örneğin müşteri alışveriş yaptı 157,30 lira tuttu adam 200 lira verdi. bu 200 lirayı atm ye para yatırır gibi koysun makine parayı okusun ve tutardan düşsün 42,70 lira para üstü versin. bu sayede kasada açık var para çalmış birisi vs muhabbeti olmaz hem suçsuz günahsız personelde ulan hiçbir şey yapmadım halde param kesilecek diye gönülsüz çalışıp yarım iş yapmaz. daha da kötüsü her ay 500-1000 lira atıyorum her neyse parası giden adam ulan başlarım böyle işe bende bunlardan geri alırım paramı deyip alırsa bu döngüye girer.
yani şu atm tipi kasayı yapmak imkansız değil ki ilk benim aklımada gelmemiştir diye düşünüyorum. milyar dolarlık şirkette çalışanların kafasına bu gelmiyorsa zaten gg.
-
kardeşim açığı öderim demek ne demek ?
böyle ödersen gene araklamaya devam ederler.
Açık çıktıkça sen ödemiş olursun
Yapman gereken,ayrı kasa ve şifre istemek bunu diretmek
eğer vermezlerse,zor iş bulsan da işten çıkmak.Kamera kayıtlarına da baktırt muhakkak hızlandırta hızlandırta .
Hatta eğer çözüm bulunmazsa açık çıkması sebebiyle polise şikayet edeceğini söyle.
Yani ha maaşını gasp etmişler , ha açık süsüyle başka çalışan yüzünden parana el koymuşlar aynı şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neduun -- 17 Kasım 2023; 0:40:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X