Şimdi Ara

İşten çıktığım yer beni geri alır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 1 sene önce kurumsal olan çalıştığım yerden depresyon sebebiyle istifa ettim. Orada 4 ay kadar çalışmıştım ve son ayımda ekibimde en iyi performansı sergilen çalışan olmuştum. Şimdi kendimi sağlıklı hissediyorum ve yeniden çalışmak istiyorum acaba yöneticime mesaj atsam beni geri alırlar mı ?

• Bu soruyu yanlış yere soruyorsun. Şansını dene bir. Ne olacak en fazla alamayız derler. Kötü ayrılmadıysan alırlar bence...

• Almazlar eğer çok kurumsalsa.Patron şirketi alır Kurumsal firmalar almaz zannetmiyorum Yöneticin kabul etse bile İK kabul etmiyebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eğer hastalık soylemiyle ayrıldıysanız, tazminatınızı almışsanız, almayabilrler. yanı bu adam 2 senede bir depresyona girip tazminat alacaksa diyerek işe olumsuz bakabilirler. ama en son kararı şirket verecek nihayetinde

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

eskidendi o. şu an büyük bir yazılımcı kıtlığı var. kötü ayrıldıkları kötü yazılımcıları bile geri aldıklarına şahit oluyorum. inanılmaz şeyler oluyor. kurumsal firmalarda bile görüyorum bunu. çünkü çaresizler ve yeni kuşak böyle prensiplere saygı duymuyor, firmalar buna alışmak zorunda.

• Geçen ay da sordun bu soruyu. Bir sürü cevap verildi. Ne oluyor böyle temcit pilavı gibi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.