Şimdi Ara

Şehir İçinde Nedensiz Şekilde Arabayı Durdururlar Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 yaşındayım arabayla mahallede gezinsem polis görse durdurur mu ?
    araba kullanmayı seviyorum emniyet kemerini takarım ve hız yapmam zaten bizim evin çevrelerinde dolaşırım 5km ilerde köy var belki oraya giderim.
    emniyet kemeri taktığım ve dikkatli kullandığım için sıkıntı olmaz zaten kendimi geliştiriyorum trafik olmayan yerlerde çalışmak yasak değil galiba ? sonuçta ehliyet alırkende bizim bu taraflarda sürdürüyorlar durdurursa sınava çalışıyorum derim

• Durdururlar. Sınava çalışıyorum gibi bir bahane kabul etmezler. direksiyon dersleri sizin o tarafta yapılıyor olabilir ama onların yanında kurs hocaları oluyor. kullandıkları araçlarda sürücü adayı tabelası oluyor. tek başınıza ehliyetsiz trafiğe çıktığınız anda her türlü kazada haklı olsanız bile haksız sayılır büyük cezalar alırsınız. trafiğe kapalı bir alanda araba kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 7 Kasım 2015; 19:57:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Durdururlar. Sınava çalışıyorum gibi bir bahane kabul etmezler. direksiyon dersleri sizin o tarafta yapılıyor olabilir ama onların yanında kurs hocaları oluyor. kullandıkları araçlarda sürücü adayı tabelası oluyor. tek başınıza ehliyetsiz trafiğe çıktığınız anda her türlü kazada haklı olsanız bile haksız sayılır büyük cezalar alırsınız. trafiğe kapalı bir alanda araba kullanabilirsiniz.

hocam bu trafiğe kapalı alan nerelerde bulabilirim ?
    çok seviyorum kullanmayı nerde kullanmamı öneriyorsunuz
    birde düzgün kullansamda çevirebilirler mi
  • O anki şansina kalmis mesela bir ihbar olursa senin aracina benzeyen arac olursa gecmis olsun .

Ama bunlar haricinde kimseyi durduklari yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durdurup arabayı bağlarlar. Bunu öğrenen babanda seni bağlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

O anki şansina kalmis mesela bir ihbar olursa senin aracina benzeyen arac olursa gecmis olsun .

Ama bunlar haricinde kimseyi durduklari yok

bizim bu taraflarda ihbar falan olmaz birde polisler arabayı kullanana bakıp şu 18 den küçüğe benziyo çevirsem mi der miki
  • düzgün kullanmanın bir önemi yok ki. kanun böyle. benim tavsiyem çevrenizde varsa boş arazi o tarz yerlerde kullanmanız. bende ablam ve eşime boş arsalarda kullandırarak öğrettim. ehliyetlerini alınca trafiğin az olduğu yerlerde yasal bir biçimde araba kullanmaya başlayarak kendilerini geliştirdiler. allah göstermesin birisi önüne fırladı sende çarptın. ehliyetin olmadığı için çok fazla suçlamayla karşı karşıya kalırsın. yaşın genç hiç risk almaya değmez :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wraith Todd

düzgün kullanmanın bir önemi yok ki. kanun böyle. benim tavsiyem çevrenizde varsa boş arazi o tarz yerlerde kullanmanız. bende ablam ve eşime boş arsalarda kullandırarak öğrettim. ehliyetlerini alınca trafiğin az olduğu yerlerde yasal bir biçimde araba kullanmaya başlayarak kendilerini geliştirdiler. allah göstermesin birisi önüne fırladı sende çarptın. ehliyetin olmadığı için çok fazla suçlamayla karşı karşıya kalırsın. yaşın genç hiç risk almaya değmez :)
    Ehliyet kursuna başvurdum iki ay sonra ehliyet alacam diye beklerken üç dört ay sarktı kursun geciktirmesi yüzünden. Ben de bu süre zarfında ehliyetsiz kullandım (Ankarada). İstanbul yolu üzerinden eryamana gittim orada çevirme vardı ödüm koptu ama beni durdurmadılar. Kızılaya, ulusa, ankamalle, ikeaya gittim. Çevirme yoktu. Hatta istanbula gittik, boluya kadar ben kullandım. Sadece bi keresinde çiftlik kavşağından demete giden yolda polis durdurdu gece 4 civarında geziyordum. Aha dedim yandık, sadece bagajı açtırdı kontrol etti. Heralde ihbar vardı. Ehliyet ruhsata bakmadan gönderdi. Nerde kullanacaksın sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Ehliyet kursuna başvurdum iki ay sonra ehliyet alacam diye beklerken üç dört ay sarktı kursun geciktirmesi yüzünden. Ben de bu süre zarfında ehliyetsiz kullandım (Ankarada). İstanbul yolu üzerinden eryamana gittim orada çevirme vardı ödüm koptu ama beni durdurmadılar. Kızılaya, ulusa, ankamalle, ikeaya gittim. Çevirme yoktu. Hatta istanbula gittik, boluya kadar ben kullandım. Sadece bi keresinde çiftlik kavşağından demete giden yolda polis durdurdu gece 4 civarında geziyordum. Aha dedim yandık, sadece bagajı açtırdı kontrol etti. Heralde ihbar vardı. Ehliyet ruhsata bakmadan gönderdi. Nerde kullanacaksın sen?

Alıntıları Göster
    Durdururlar ondan sonra polisin insafına kalırsın, isterse salar gidersin isterse hayatını karartır

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Durdururlar ondan sonra polisin insafına kalırsın, isterse salar gidersin isterse hayatını karartır

Alıntıları Göster
    durdurmazlar belki, belki de sen harika kullanıyosun ama boşver abisi

hiç kabahatin yokken kırmızı ışıkta geçen biri gelip sana ışıklarda bodoslama dalsa ?
    yada daha basiti biri arabaya sürtse falan nasıl tutanak tutacaksınız ?
  • Bende senin yaşlarındayken kullanıyordum. Hiç çevirmeyle karşılasmadım ama polisin yanından geçtiğim çok oluyordu. Yalnız benim avantajım yaşca büyük göstermemdi. Sakallarım olduğu için en az 25 yaş gösteriyordum. O yüzden ehliyetsiz araç kullanmamda çevirme sıkıntısı olmadı. Sen yaşca nasıl gösteriyorsun ? Eğer yaşını yada daha küçük gösteriyorsan polis görürse çevirebilir şehir içinde çevirme nadir olur ama tipin çocuk gibiyse hiçbir sebep yokken bile çevirebilir dikkatli ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakalanırsın büyük ihtimal hayatın hapishanede geçer,babanda evlatlıktan reddeder hayatın kararır,sakın ehliyetsiz araba kullanma kaza felan yaparsan daha beter olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ağla Sevgili Yurdum Ağla

yakalanırsın büyük ihtimal hayatın hapishanede geçer,babanda evlatlıktan reddeder hayatın kararır,sakın ehliyetsiz araba kullanma kaza felan yaparsan daha beter olur
    Hem de ne biçim durdururlar...Ülkenin yarısının oyunu alan hükümet diğer yarıyı ezebilmek için makul şüphe adında bir uygulama hayata geçirdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağla Sevgili Yurdum Ağla

yakalanırsın büyük ihtimal hayatın hapishanede geçer,babanda evlatlıktan reddeder hayatın kararır,sakın ehliyetsiz araba kullanma kaza felan yaparsan daha beter olur
    Trafikte öyle arabalar görüyorumki durudurmazlar gözüne kesin bakıyorum.
    Ama durdurursa da severler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

Bende senin yaşlarındayken kullanıyordum. Hiç çevirmeyle karşılasmadım ama polisin yanından geçtiğim çok oluyordu. Yalnız benim avantajım yaşca büyük göstermemdi. Sakallarım olduğu için en az 25 yaş gösteriyordum. O yüzden ehliyetsiz araç kullanmamda çevirme sıkıntısı olmadı. Sen yaşca nasıl gösteriyorsun ? Eğer yaşını yada daha küçük gösteriyorsan polis görürse çevirebilir şehir içinde çevirme nadir olur ama tipin çocuk gibiyse hiçbir sebep yokken bile çevirebilir dikkatli ol.

dostum benim kullanacağım bölgede ışık falan yok bizim mahallenin 5km ötesi köy mahalle'de sessiz sakin yolları düzgün elit bir semt yollar sokaklar düzgün binalar falan hep yeni park var yeşillik etraf ilerde dağ bayır tarla falan var biraz üstü villa'ların ve okulumun olduğu bölge yani trafik ışığı falan yok. ayrıca dediğim bölge dışınada çıkmam ehliyetim olmadan.
    sakallarım varda genelde kesiyorum olsada 17 18 19 falan gösteriyorum. yanaklar boş bıyıklarda tüy. çene ve fauller sert sakal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wrutera

quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

Bende senin yaşlarındayken kullanıyordum. Hiç çevirmeyle karşılasmadım ama polisin yanından geçtiğim çok oluyordu. Yalnız benim avantajım yaşca büyük göstermemdi. Sakallarım olduğu için en az 25 yaş gösteriyordum. O yüzden ehliyetsiz araç kullanmamda çevirme sıkıntısı olmadı. Sen yaşca nasıl gösteriyorsun ? Eğer yaşını yada daha küçük gösteriyorsan polis görürse çevirebilir şehir içinde çevirme nadir olur ama tipin çocuk gibiyse hiçbir sebep yokken bile çevirebilir dikkatli ol.

dostum benim kullanacağım bölgede ışık falan yok bizim mahallenin 5km ötesi köy mahalle'de sessiz sakin yolları düzgün elit bir semt yollar sokaklar düzgün binalar falan hep yeni park var yeşillik etraf ilerde dağ bayır tarla falan var biraz üstü villa'ların ve okulumun olduğu bölge yani trafik ışığı falan yok. ayrıca dediğim bölge dışınada çıkmam ehliyetim olmadan.
    sakallarım varda genelde kesiyorum olsada 17 18 19 falan gösteriyorum. yanaklar boş bıyıklarda tüy. çene ve fauller sert sakal.

Alıntıları Göster
    Ehliyeti aldım alalı toplasanız 2-3 kere ancak durdurmuşlardır. Hatta gözümün önünde kırmızıda geçen Connect'in arkasından polis de geçti yürüdü gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Ehliyeti aldım alalı toplasanız 2-3 kere ancak durdurmuşlardır. Hatta gözümün önünde kırmızıda geçen Connect'in arkasından polis de geçti yürüdü gitti.

neyse şimdilik babamın yanında kullanayım 18 olunca arabayı almaya başlarım ehliyetede yazılırım Allah korusun cocuk falan atlar önüme başıma bela almayayım
  • quote:

Durdururlar. Sınava çalışıyorum gibi bir bahane kabul etmezler. direksiyon dersleri sizin o tarafta yapılıyor olabilir ama onların yanında kurs hocaları oluyor. kullandıkları araçlarda sürücü adayı tabelası oluyor. tek başınıza ehliyetsiz trafiğe çıktığınız anda her türlü kazada haklı olsanız bile haksız sayılır büyük cezalar alırsınız. trafiğe kapalı bir alanda araba kullanabilirsiniz.

Arkadaş doğru söylemiş ama bir yer hariç . Kaza yaparsan haklıysan haksız falan sayılmazsın . Ne yani sen dururken arkadan biri çarpsa sen mi suçlu olacaksın . Mantıkende saçma oldugu gibi . Yasal olarakta böyle birşey yok .
    Ehliyetsiz ve alkollu araba kullanmak sanıldığının aksine Asli suç değildir .
    Asli suça örnek vermek gerekirse mesela kırmızıda geçmek gibi .
    Kaza yaparsan suçu tespit edip kimdeyse yazarlar . Ama sana ehliyetsiz araba kullanma cezasını ve babana ehliyetsiz birine arabayı verme cezasını yazarlar her türlü . Büyük ceza ödersin .
    Girme hiç bu işlere acil bişe olmadıkça .
    Maddi olarak aileni ve kendini çok üzebilirsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

quote:

Arkadaş doğru söylemiş ama bir yer hariç . Kaza yaparsan haklıysan haksız falan sayılmazsın . Ne yani sen dururken arkadan biri çarpsa sen mi suçlu olacaksın . Mantıkende saçma oldugu gibi . Yasal olarakta böyle birşey yok .
    Kaza yaparsan suçu tespit edip kimdeyse yazarlar . Ama sana ehliyetsiz araba kullanma cezasını ve babana ehliyetsiz birine arabayı verme cezasını yazarlar her türlü . Büyük ceza ödersin .

hocam kuzen 17 yaşında birine çarptı çarptığı adam öldü 10 da 4 adama 10 da 6 kuzene suç verdiler ama 200 bin lira falan kan parası ödediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Xassemer

quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

quote:

hocam kuzen 17 yaşında birine çarptı çarptığı adam öldü 10 da 4 adama 10 da 6 kuzene suç verdiler ama 200 bin lira falan kan parası ödediler

işte söylediğim bu trafik polisleri kameralardan , lastik izlerinden , görgü şahitlerinden vs , vs .
    Kusur oranı belirlerler .
    Sen ehliyetsizsin 10da 10 suçlusun die bişey yok .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.