Şimdi Ara

Şehir İçinde Nedensiz Şekilde Arabayı Durdururlar Mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İçinde eşim ve kızım varken senin gibi bir ehliyetsiz ergen olurda aracıma çarpar yada bizi tehlikeye atarsa dişlerini dökene kadar döverim onu. Bunu bil. Bana denk gelme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

İçinde eşim ve kızım varken senin gibi bir ehliyetsiz ergen olurda aracıma çarpar yada bizi tehlikeye atarsa dişlerini dökene kadar döverim onu. Bunu bil. Bana denk gelme.

Dövebilirsen döversin
    1.80 80kg + Haymanalı akraba

• Süreceksen gece sür boş yollarda gaza abanmadan dikkatli bi şekilde.

• durdurmazlar...ehliyetsizken biri gelip çarptığında kimse suçu sana atamaz ehliyetsiz kullanmak başka kaza başkadır...olası bir mahkemede ayrı değerlendirilir...yani adam hem sana çarpıp hemde ehliyetn yok diye masrafları sana bndiremez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

Araba sahibi olduktan sonra bu arzunun 3'te 1'i kalıyor geriye.
    Keşke ben de aynı heyecanla araba kullanabilsem.
    Şimdi ise kontağı çevirmeden önce kaç km gideceğimi, bunun kaça mal olacağını, kaskoyu, muayeneyi, balatayı, hgs bakiyemi falan düşünüyorum. Zevk-i ben mi alıyorum yoksa başkaları mı alıyor bilmiyorum artık.

Malesef aynen öyle :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xassemer

quote:

İçinde eşim ve kızım varken senin gibi bir ehliyetsiz ergen olurda aracıma çarpar yada bizi tehlikeye atarsa dişlerini dökene kadar döverim onu. Bunu bil. Bana denk gelme.

Dövebilirsen döversin

Gözü dönmüş adama 2 metre olsan fark etmez o anki siniriyle. Özellikle insanın çoluğu çocuğu olduktan sonra kılına zarar gelse kendini kaybeder, bunu unutma yaşının verdiği ateşle bu şekilde kendinden emin konuşma. Şu yazdığın bile trafikte nasıl davranacağının mesajını veriyor. Ben uzunum, iriyim, akrabam da var bana birşey olmaz. Trafikte biriyle sürtüştüğün zaman neler yaparsın kimbilir adamın önünü mü kesersin, arkadan tamponuna mı dokunursun, camı açıp küfür mü edersin. Ondan sonra ben genç adamın kanı kaynar tehlikelidir, kendini bilmez dediğim zaman haksız bulunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xassemer

quote:

Dövebilirsen döversin

.. çuvalı hepsi bi şişe bakar aslanım demirin o soğukluğunu içinde hissedince gazın gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.80
    135 kg
    ağır siklet amatör boks geçmişi
    Daha lisedeyken gülle ve çekiç atmada balkan 3.lüğü
    universitede 4 yıl amerikan futbolu...
    şuanda bu kiloya rağmen minimum 10 km koşabilen her allahın günü sadece 1 saat 10 kglık dambıllarla yumruk çalışabilen
    haftanın 3 gününü kesintisiz 1 saat yüzebilen biri olarak akrabaya ihtiyacım olmadığını belirteyim delikanlı.
    Sadece sana değildi lafım. O ehliyetsiz dikkatsiz tüm ergenlereydi.

• Durdurma olayı ile ilgili bi anım var anlatayım. İşte arkadaşım aradı. Bize gel takılalım vs. Neyse baktım bi kaç kişi daha var zorla gezmeye ikna ettiler araba ile. Araç S350 bu arada neyse gel gelelim çevirmeye denk geldik . Benim içim rahat araba benim değil kullanan ben değilim. Polis sadece ruhsat istedi. Araç kimin diye sordu babamın dedi. Aldı ruhsatı gitti aracına geldi sonra devam edebilirsiniz dedi. Ama keşke baglasalardi dedim yani akillanirlardi.

• İçinde torunumun ve torunumun çocuklarının olduğu bir arabada seyahat ederken ehliyetsizin biri gelicek çarpıcak. Onun dudaklarını patlatırım.

Bu tarz kişiler hiç çocukluğunu yaşamamış kişiler boşver.
    Yaklaşık 5 sene araç kullandım, ehliyetsiz gidilmemesi gereken yerlere gittim, yapılmaması gereken şeyler yaptım. Direksiyon sınavını geçtim ve rahat bir nefes aldım, ehliyeti alana kadar araba kullanmıycam dedim ama yinede kullandım, hayatta aldığım en büyük risk buydu herhalde.

Ehliyeti 1 ay önce aldım ve çok ama çok derin bir nefes aldım. Artık polis gördüğümde elim ayağıma dolaşmıyordu.
    Ehliyetsiz araç kullan demiyorum, koltuğa oturduğun anda motoru çalıştırdığın anda seni çok büyük riskler bekliyor.

Bu arada ben köseyim, yukarıda bir arkadaş demiş, sakalım var büyük gösteriyorum diye. Sırf ehliyetim yokken sakalım çıksın da büyük göstereyim diye çok dua ettim

• Bağcılar' da 15-17 yaş arası genç şahincileri polis durdurmuyor mesela. Bi tane bmw var 88 model, arabanın içinde sabaha kadar bonzai içiyorlar, esrar içiyorlar, sonra çıkıyorlar caddelere 140-150 km hızla georgia tevzadze gibi gidiyorlar. Kaldırımda yürürken bile korkuyoruz çünkü bazen yanlarken toplayamayıp kaldırıma çıkıyorlar sağı solu parçalıyorlar. Mesela kirazlı metro civarlarında zannediyorumki alkollü-uyuşturuculu-ehliyetsiz-140 km ve üzeri araç kullanmak serbest. Hayır serbest olmasa polisler araçlarına el koyardı onun için diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.