Şimdi Ara

ARABA YIKAMANIN NİTELİKLERİ NASIL DAHA DOĞRU YIKARIZ VS VS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba yıkamak için neler yapmalıyız nasıl daha düzgün yıkanır hangi malzemeleri kullanmalıyız vs vs

• Aracı otomatta köpükle birlikte yıkatın. Sonra gazate kağıdı ile kurulayın.

Mis gibi oluyor.
  • Fırçayla aracı ciziyor diyorlar doğrumu?
  • Aracım siyah olduğu için ve yıkattıktan 5 dakika sonra yine kirlendiği için 2 haftada bir yıkatıyorum .Uğraşılmıyor siyah araçla.Her gün yıkatmak lazım temiz görünmesi için..
  • İlk önce arabaya su tutuyorum sonra köpüklüyorum ama fırça yumuşak olması lazım çizmemesi için, tazyikli suyla yıkıyorum sakın dik tutmayın yan tutun, camlarını ve sunroof'unu küçük çek çekle alıyorum, kuru bezle camları tekrar geçiyorum aynı bezle kaportayı siliyorum.
    Not: Aracım siyah renk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzeme Ne Kullanıyım sıvı deterjan boyaya zarar veriyomuş
  • suyla ıslatıp kaba tozunu aldıktan sonra araba şampuanını süngerle yayıyorum sonra tekrar suyla durulayıp kuru bezle temizliyorum sonra camları camsille temizliyorum oldu bitti 6 ay yıkamıyorum ondan sonra :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torque150

suyla ıslatıp kaba tozunu aldıktan sonra araba şampuanını süngerle yayıyorum sonra tekrar suyla durulayıp kuru bezle temizliyorum sonra camları camsille temizliyorum oldu bitti 6 ay yıkamıyorum ondan sonra :D

Aracınız hangi renkte
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren6617

quote:

suyla ıslatıp kaba tozunu aldıktan sonra araba şampuanını süngerle yayıyorum sonra tekrar suyla durulayıp kuru bezle temizliyorum sonra camları camsille temizliyorum oldu bitti 6 ay yıkamıyorum ondan sonra :D

Aracınız hangi renkte

Aytozu gri diye geçiyor
  • quote:

quote:

quote:

Aracınız hangi renkte

Aytozu gri diye geçiyor

hangi aralıklarla yıkıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F5D1696F -- 24 Kasım 2013; 13:36:17 >
  • bol köpüklü yık a mis
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aracınız hangi renkte

Aytozu gri diye geçiyor

6 ay derken ciddiydim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aracınız hangi renkte

Aytozu gri diye geçiyor

6 ay derken ciddiydim.

aracınız gri imiş hiç belli olmuyormu toz

• hocam gri renkte hiç belli olmuyor camlarda çok tozlanırsa silecek suyuyla temzliyorum bir sonraki yağmura kısmet temizlik oluyor sonra camlarda temizlenmiş oluyor yağmurla beraber
  • Torque150 T kullanıcısına yanıt
    Benim araç ta gri tozlanunca çok belli oluyor halbuki geçen hafta yıkattım oto yıkamacıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F5D1696F -- 24 Kasım 2013; 13:47:06 >
  • Benim bildiğim tozu en az gösteren renkler beyaz ve gri renk arabalar, titiz bir insansınız galiba?
  • quote:

Benim bildiğim tozu en az gösteren renkler beyaz ve gri renk arabalar, titiz bir insansınız galiba?

gerçekten biraz öyleyim arabama değer veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F5D1696F -- 24 Kasım 2013; 13:54:24 >
  • Başka bir konuda da yazmıştım.
    Önce suyla ıslatırım sonra cilalı şampuanı süngerle lastikler dahil her yere sürerim. Lastik ve çamurluklara su tutarım.Suyla duruladıktan sonra mikrofiber bezle tavandan kurulamaya başlarım. Camları ve sunroofu gazete ya da güderiyle kuruladıktan sonra lastiklere parlatıcı sürerim. İçeriyi süpürdükten sonra parfüm sıkarım. Sonra sandalyeye oturup 5 10 dk izlerim arabayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun ve ince detayları var, aksama yazarım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Başka bir konuda da yazmıştım.
    Önce suyla ıslatırım sonra cilalı şampuanı süngerle lastikler dahil her yere sürerim. Lastik ve çamurluklara su tutarım.Suyla duruladıktan sonra mikrofiber bezle tavandan kurulamaya başlarım. Camları ve sunroofu gazete ya da güderiyle kuruladıktan sonra lastiklere parlatıcı sürerim. İçeriyi süpürdükten sonra parfüm sıkarım. Sonra sandalyeye oturup 5 10 dk izlerim arabayı.

Beykent'te mi oturuyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.