Şimdi Ara

sizce bir gün beni tımarhaneye tıkacaklar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 5 sene önce en yakın arkadaşım ben senin sonunu ya hapiste ya tımarhanede görüyorum demişti @hamza5806

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 30 Ocak 2023; 18:37:11 >
  • Disarda miydin ki?

• mchief M kullanıcısına yanıt

kalbimi kırıyorsunuz

• Lan 5 sene önce en yakin arkadaşın ben değil miydim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El-Aziz (Elazığ ) Tımarhanesi (Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi) den, Allah'a mektup yazan adam aklıma geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allah’a mektup yazan adamı deli diye içeri tıkıyorlar ……………

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

• sigorta karşılıyo mu

• Ben şizofren olurum diye korkuyorum

• https://forum.donanimhaber.com/karim-dogum-yaptigi-zaman-son-cikan-iphone-almayi-dusunuyorum--155021061#155024484

Erenköy’ e son gidişimde doktora Şeytan’ ın Avukatı filmindeki sahneyi anlattım:
    “Gırtlağıma falçata atasım var” dedim.

Doktor dehşetle beni dinlerken bir yandan da reçete kağıdına bir şeyler yazıyordu, hatta yetmedi arkasını da yazdı ve elime verdi:
    “Bu reçete ile acile git sana ilacını orada verecekler ama mutlaka git, bak ben de şimdi arayıp geleceğini haber veriyorum” deyip eline telefonu aldı.

Acile doğru yürürken merak ettim okumaya çalıştım reçeteyi doktor yazısından tek anlayabildiğim:
    “Tehlikeli olan hastanın müşaade altına alınması gerekmektedir” oldu.

Acilde 2 doktor beni sorguya çekti, sonra biri kağıda bir şeyler yazdı ve elime verdi:

“Bunu dışarıdaki görevliye vereceksin, ilacını o verecek. Ama seni evine gönderemeyeceğiz, yakınlarına sen durumu bildirirsin” dedi.

Dışarıdaki görevliye kağıdı verdim, okudu ve “Beni takip et” dedi.
    Önce bür odaya girip eldiven taktı ardından Kırmızı Oda yazan bir yere girdi, kilitli dolabı açtı ve uzun cımbız ile minnacık bir tablet aldı:

“Dilinin üzerine bunu bırakacağım ama yutma, em onu !” dedi.
    Dediğini ysptım ve bana koridorda beklememi söyledi.

Bana ne verdiler yoksa uyku hapımı diye düşündüm ardından önce hayat arkadaşı bildiğim kadını aradım durumu anlattım. Bana inanmadı “Başka garılara gitmek için şimdi de bunu mu uyduruyorsun” deyip yüzüme kapattı.
    Ardından çocukluk arkadaşımı aradı, o da inanmadı.
    İlacı alalı yarım saat geçmesine rağmen bir şey olmamıştı.

Etrafa bakındım kimsecikler yoktu ardından usulca orayı terk edip eve döndüm ve her zamanki gibi yer döşeğinde yalnız uyudum.

Tam uykuya dalmak üzereyken telefonum çaldı. Kendisini hastane hemşiresi olarak tanıtan kadın tedavinin yarım kaldığını hemen hastaneye dönmem gerektiğini söyledi.
    Ben de sert bir şekilde dönmeyeceğimi söyledim ve kapattım.

Bir daha da şizofreni ilaçları kullanmadım…

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.