< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 3 Ocak 2018; 18:18:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 3 Ocak 2018; 18:18:31 > |
Şu olaylar bana saçma geliyor. Ölüm tehdidi hapis cezası ile sonuçlanıyor hemde çok basit.
En basit örneği vereyim. Ben eşime boşanma davası açtığım zaman yine vicdanlı davranıp evde ona ait olan eşyaların hepsini güzelce kolileyip telefon açtım. Dedim ki eşyalarınızı paketledim gelin alın. Hakkınız geçmesin bana. Bunlar minnet göstereceklerine telefonda hem ölüm tehdidinde bulundular hemde tonla küfürleşme oldu aramızda.. O sövdü o sövünce lan bir tek sen mi küfredebiliyorsun deyip ben ondan daha çok sövdüm tüm sülale geçti elimden telefonda.. Sonra gidip dava açtım. Hem hakaretten hemde ölüm tehdidinden dolayı. Dosya hazırlanırken savcıya söyledim o bana küfretti tehditte bulundu ama bende ondan aşağı kalmadım yedi ceddine sövdüm diye. Savcı konuşma kayıtlarına bakarız duruma göre dava şekillenir dedi. Her neyse savcılık bir kağıt hazırladı verdi bende o kağıtla birlikte dava açtım. Dava sonuçlandı artık 3 gün sonra karar okunacak. Biz tabi bir şekilde sonucu öğrendik ki onlarda öğrenmişler 3,5 yıl hapis cezası çıktı bu adama. Bu cezadan yırtmak için benimle boşanma anlaşması yapmak zorunda kaldılar ve hiç bir şey talep etmeden boşandılar bende davayı geri çektim böylelikle hapisten yırttı. Bak bu örnek en basitlerinden birisi. Sadece tek bir telefon görüşmesi. Davayı açtım ve adam ceza aldı. Eğer davayı geri çekmeseydim adam gitmişti. Şimdi konuya bakıyorum. 3 yıldır ölüm tehdidi var ama adamı hapse atmamışlar diyor konu. Sence dava açmış olsalar mümkün mü böyle bir şey ? |
Yargı bizim yargımız değil. Akpnin yargısı. Zamanında yerleştirdikleri fetöcülerin yerine şimdi kendi adamları geçti.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavakspor -- 4 Ocak 2018; 10:1:41 > |
|