Şimdi Ara

3 Yıldır bir kadını ölümle tehdit eden sapık ve ceza kesmeyen yargımız(!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
7.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Her gün ortalama 5 tane erkek asker şehit oluyor(yılda minumum 1000 tane erkek asker) , bir de her gün öldürülen erkekler var (bkz:https://eksisozluk.com/turkiyede-son-alti-ayda-700-erkegin-oldurulmesi--4829573 ) , 5 yaşındaki erkek çocuk üvey annesi tarafından işkence gördü, Vatan Şaşmaz öldürüldü, haberlere bak erkekler daha fazla katlediliyor.Ama kimse bunu konuşmuyor.Medya kanallarının hepsi f*minist(erkek düşmanı) olduğu için sadece kadınları mağdur olarak gösteriyorlar.Eğer bir erkek katledilirse bir genç katledildi veya bir vatandaş öldürüldü diye haber yapıyorlar ama bir kadın katledilirse kesinlikle onun cinsiyetini yazarak haber yapıyorlar. Ayrıca medya hiçbir zaman ana haber bültenlerinde sahte taciz ve sahte tecavüz haberi paylaşmıyor.Çünkü işlerine gelmiyor.Halbuki sahte taciz,sahte tecavüz o kadar yüksek ki Türkiye'de , ama bunları internetten bulmak bile zor.Çünkü haberleri bulamayalım diye öyle bir başlık atıyorlar ki.Genç kız 5 erkeğin başını yaktı diye haber başlığı vermişler.Yahu adam gibi başlık atsana."Türk kızı sahte tecavüz bildirerek 5 masum erkeğin hayatını kararttı" diye başlık atsana.Yok atmazlar.İşlerine gelmiyor çünkü.İşte bu yüzden erkekler eziliyor toplumda. Erkek haklarını manipüle eden,erkeklere kin ve nefret aşılayan f*minizm tamamen yasaklanmalı.

Nafaka ise tamamen erkek haklarına karşı doğrudan bir saldırıdır.Tamamen kaldırılmalı ve eşitlik sağlanmalıdır.

Hocam nafaka konusunda eğer kadin çalışabilecek durumdaysa mahkeme nafaka yerine çocukların adına hesap açıp reşit olana kadar parayi orada tutmalı. Bu hesabı da 18 yasini doldurana kadar değil annesi babasi kendi bile kullanamamali. Böylece çocukların geleceği kurtulmuş olur.

Birde sahte taciz, tecavüz olaylari yayilacak ki insanlar bilinclensin. Bir insanin basini yakmak bu kadar mi kolay?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğru düzgün tanımadığı insanlarla birlikte olurlar, zina yaparlar daldan dala zıplarlar ondan sonra adam pisliğin teki çıkınca devlet baba beni kurtar diye ağlarlar.Ya bırak kardeşim, hiç üzülmedim.Kendi düşen ağlamaz.
  • Klasik türk kadını. Doğru düzgün adamlar yerine psikopatları çekici bulup peşlerinden giderler. Tabi sonuç ortada. Savcılar da bıktı heralde artık bu tür kadınlardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Şu olaylar bana saçma geliyor. Ölüm tehdidi hapis cezası ile sonuçlanıyor hemde çok basit.

En basit örneği vereyim. Ben eşime boşanma davası açtığım zaman yine vicdanlı davranıp evde ona ait olan eşyaların hepsini güzelce kolileyip telefon açtım.

Dedim ki eşyalarınızı paketledim gelin alın. Hakkınız geçmesin bana.

Bunlar minnet göstereceklerine telefonda hem ölüm tehdidinde bulundular hemde tonla küfürleşme oldu aramızda.. O sövdü o sövünce lan bir tek sen mi küfredebiliyorsun deyip ben ondan daha çok sövdüm tüm sülale geçti elimden telefonda..

Sonra gidip dava açtım. Hem hakaretten hemde ölüm tehdidinden dolayı. Dosya hazırlanırken savcıya söyledim o bana küfretti tehditte bulundu ama bende ondan aşağı kalmadım yedi ceddine sövdüm diye. Savcı konuşma kayıtlarına bakarız duruma göre dava şekillenir dedi.

Her neyse savcılık bir kağıt hazırladı verdi bende o kağıtla birlikte dava açtım. Dava sonuçlandı artık 3 gün sonra karar okunacak.

Biz tabi bir şekilde sonucu öğrendik ki onlarda öğrenmişler 3,5 yıl hapis cezası çıktı bu adama.

Bu cezadan yırtmak için benimle boşanma anlaşması yapmak zorunda kaldılar ve hiç bir şey talep etmeden boşandılar bende davayı geri çektim böylelikle hapisten yırttı.

Bak bu örnek en basitlerinden birisi. Sadece tek bir telefon görüşmesi. Davayı açtım ve adam ceza aldı. Eğer davayı geri çekmeseydim adam gitmişti.

Şimdi konuya bakıyorum. 3 yıldır ölüm tehdidi var ama adamı hapse atmamışlar diyor konu. Sence dava açmış olsalar mümkün mü böyle bir şey ?

Telefon konuşmasını nasıl ispatladın?

savcılığa gidip başvuruda bulunuyorsun. Gerekli kurumlardan talebi savcılık yapıyor zaten.

Mesela bu forumda sana birisi küfür ettiği zaman. Savcılığa gidip şikayet ettiğin zaman ilgili evrakları savcılık donanımhaber'in şirketinden istiyor resmi yazı ile.

Daha sonra donanımhaber'in şirketi her neyse bu resmi yazıya gerekli cevabı veriyor ve savcılık o yanıt ile bir rapor oluşturuyor.

O rapor ile hakaret davası açıyorsun işte.

Forumda tamam da telefon konuşmaları sürekli kaydediliyor mu ki? Ben kaydedilmiyor diye düşünmüştüm hep.

Önceden dilekçe verirseniz Savcılık karar verir 6 Ay boyunca sizi polis dinler ve kağıda döker Tape yani kağıda dökülmüş hali de dava dosyasına konulur. Öteki türlü hiç bir konuşma eğer savcılık yada mahkeme kaydı yok ise kayıt altına alınamaz sadece faturandaki gibi saat ve süre kaydı tutulur.

Arkadaş iyi sallamış tehdit var diye kimse hapis cezası almaz da yatmaz da. Yazan kişi önemli bir kamu görevlisi ise yada Telefonunda dinleme kararı yok ise geçerli yazdıklarım.

Ben de böyle düşünmüştüm. Öbür türlüsü çok sakıncalı duruyor.

• Kardeşim efendi adamlar yalnız ama yüz vermezler. Nerede manyak psikopat var onla birlikte olurlar,sonra ya o manyak öldürür kadını yada en iyi ihtimal sakat bırakır. Sonra kadına şiddet olur tabi la sen nerede manyak var onla olursan olacağı bu.

• Freakk F kullanıcısına yanıt
    İşkenceyi savunan biriyle , cinayet suçu işleyen biri arasında bir fark yoktur. Aynı zihniyettesiniz. Zarar veren , insanlık dışı muamele yapan zihniyet.İşkenceyi , linç etmeyi , insanlık onuruna sığmayan kötü muameleleri savunan insanların çevreye ve insanlığa çok zararlı olduğu fikrindeyim. Bu tarz düşünceler suç kapsamına alınmalı.Bu fikirlerin legal olduğunu düşünmüyorum.
    Ayrıca işkence yapmış birine de işkence yapılamaz.Bir insanlık suçuna bir başka insanlık suçu ile karşılık verilemez.
    Ayrıca seni banladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 6 Ocak 2018; 14:31:6 >
  • xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    vah vah banlamış beni, adam düşünceyi bile suç sayma niyetinde bana laf edene bak sen
  • Accayip saçma bir yorum yapmışsın. Konunun akepe ile hiçbir alakası yok.Hukuk kendi başına işleyen bir şey.Her davada müdahele edilmiyor.Sadece siyasi davalarda müdahele ediliyor.Bir de hukuk yasaları çıkarken müdahele ediliyor. Şunu da not düşeyim , ön yargılı insanımız çok memlekette.Deist ve özgürlükçü biriyim.Akepe ye de bir kere bile oy atmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 6 Ocak 2018; 19:7:27 >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Mumkun mu diye sormussunuz fakat mumkun. Karari veren hakimi elestirmis aslinda eksideki yazar arkadas. Basligi iyice okudum ayni hakim baska skandal kararlar daha verdi demis birileri. Sasirmamak lazim her sey mumkun.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Burada bir bilgi kirliliği var. Şimdi 10 yıl kayıtların tutulması doğrudur. Lakin bahsedilen kayıtlar konuşma kaydı değil. Kim kimi hangi tarihte aramış, kaç dakika görüşmüş onun kaydı. Yani içerik yok sadece başlık var.
    Böyle bir kayıt yapılamaz zaten. Bu ülkede yılda 10000000 saat falan görüşme yapılıyor. Öyle kaydetmeye kalksalar ülkenin bütçesi yetmez 10 yıl kaydetmeye.
    Öyle olsa zaten devlet fetöcülerin tamamnını bulurdu. Ama bulamıyor. Sadece "bak sen şu saatte, şu fetöcüyü aramışsın" diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Çok boş konuşuyorsun.Accayip saçma bir yorum yapmışsın. Konunun akepe ile hiçbir alakası yok.Hukuk kendi başına işleyen bir şey.Her davada müdahele edilmiyor.Sadece siyasi davalarda müdahele ediliyor.Bir de hukuk yasaları çıkarken müdahele ediliyor. Şunu da not düşeyim , ön yargılı insanımız çok memlekette.Deist ve özgürlükçü biriyim.Akepe ye de bir kere bile oy atmadım.

Hadi oradan senin yaZdıkların asıl bomboş. HSYK kimin elinde kim başkanlık ediyor önceden kim başkanlık ediyordu? İstedikleri hakimi atayıp istediklerine el çektiriyorlar. Kanun çıkarma gücü kimde hükümette. İstese çıkartır mı çıkartır. Bir gecede khk ile binlerce kişiyi görevinden atabiliyor.

Bu arada deist olman cehaletine engel değil. Akp seçmeni de senin inançlı versiyonun.

• Demek istediğimi anlamadığın için böyle düşünmen normal.Aşırı sol ve duygusal reaksiyon verdiğin için böylesin.Perdeden gerisini göremiyorsun.Önceki yorumumu defalarca oku , belki anlarsın.

"Bu arada deist olman cehaletine engel değil. Akp seçmeni de senin inançlı versiyonun." demişsin Ben de tam olarak aynısını senin için düşünüyorum.Ayrıca uğraşamayacağım.Banladım seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 6 Ocak 2018; 19:5:22 >
  • İdam nerede idam.... Ey recep tayyip erdoğan idam nerede...

Eyyyyy. Akp idam nerde ???

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.