Şimdi Ara

3 Yıldır bir kadını ölümle tehdit eden sapık ve ceza kesmeyen yargımız(!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
7.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün de haberlerde bir babanın iki küçük kızını öldürdüğü haberi vardı, anneleri feryat ediyordu. Sonuç: 0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavakspor kullanıcısına yanıt
    abartmaya gerek yok onlar tokatçı tayfa, zaten yıllardır bu şekilde de keriz avlıyorlar mesai gidiş-dönüş saatlerinde kimi zaman ümitköy köprüsüne giderler, haftasonları bestekara falan gelirler bazen, kimi zaman aoç tarafında gece köfte falan yiyen ekibi tırtıklamaya çalışırlar abi geldik dönemiyoruz bilmem ne diye, vicdan yapar verirsen geçmiş olsun

işin komiği bu yavşakları gelişinden bile tanımama rağmen, bir seferinde gece saat 3 kızılayda arkadaşın ofise uğramamız gerekti, arabayı parkederken gördü beni öyle geldi, sırf arabayı falan çizer şimdi şerefsiz diye ben bile vermek zorunda kaldım, numara falan veriyordu en son abi ablamızı da al gel bahçelide bilmem ne kafede garsonum sizi ağırlarım çok sağolasın bilmem ne vs. diye

korkacak bir mevzu yok yani öyle

• açık açık söyleyim bir memur olarak en çok memurlardan nefret ediyorum. sanki bana atomu parçalıyorlar gibi bir havalar bir havalar...

arkadaşa ve ailesine sabır, bir avukatı bile bu duruma düşüren büroksiye de biraz vicdan diliyorum.
  • bu da yeni moda oldu, hakkını dışarıda aramaktan acizler ekşide başlık açıyor tutarsa sonuca varıyor tutmazsa yapacak bir şey yok.
  • Olayda polisin hiçbir suçu yok. Adamlar yakalayıp götürmüş, mahkemenin arka kapısından bırakmışlar. Bu ceza kanunu devam ettikçe Türkiye Mahkemelerinden bir şey beklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burasi túrkiye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cool story bro.
  • Bu hukuk ve eğitim sisteminden ben kendimi bildim bileli herkes şikayetçi. Çözümler belli ve basit gözüksede, sanırım çözümsüzlük ısrarı devam ediyor.

Bunu şuna bağlamak istiyorum, herkes şikayetçi ama kendine. Yani sanırım bu konuda ki analizim, biz hazır değiliz bu düzenleme ve reformlara. Mantık her nekadar çözümden yanaysa, kafa yapımızda bir o kadar çözümsüzlükten, daha doğrusu işimize gelen çözümden yana.

Yoksa şimdiye kadar yapılması ve çıkarılması gerekenler ortada ve gözümüzün önünde dururken, yapmamanın başka izahı olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Şu olaylar bana saçma geliyor. Ölüm tehdidi hapis cezası ile sonuçlanıyor hemde çok basit.

En basit örneği vereyim. Ben eşime boşanma davası açtığım zaman yine vicdanlı davranıp evde ona ait olan eşyaların hepsini güzelce kolileyip telefon açtım.

Dedim ki eşyalarınızı paketledim gelin alın. Hakkınız geçmesin bana.

Bunlar minnet göstereceklerine telefonda hem ölüm tehdidinde bulundular hemde tonla küfürleşme oldu aramızda.. O sövdü o sövünce lan bir tek sen mi küfredebiliyorsun deyip ben ondan daha çok sövdüm tüm sülale geçti elimden telefonda..

Sonra gidip dava açtım. Hem hakaretten hemde ölüm tehdidinden dolayı. Dosya hazırlanırken savcıya söyledim o bana küfretti tehditte bulundu ama bende ondan aşağı kalmadım yedi ceddine sövdüm diye. Savcı konuşma kayıtlarına bakarız duruma göre dava şekillenir dedi.

Her neyse savcılık bir kağıt hazırladı verdi bende o kağıtla birlikte dava açtım. Dava sonuçlandı artık 3 gün sonra karar okunacak.

Biz tabi bir şekilde sonucu öğrendik ki onlarda öğrenmişler 3,5 yıl hapis cezası çıktı bu adama.

Bu cezadan yırtmak için benimle boşanma anlaşması yapmak zorunda kaldılar ve hiç bir şey talep etmeden boşandılar bende davayı geri çektim böylelikle hapisten yırttı.

Bak bu örnek en basitlerinden birisi. Sadece tek bir telefon görüşmesi. Davayı açtım ve adam ceza aldı. Eğer davayı geri çekmeseydim adam gitmişti.

Şimdi konuya bakıyorum. 3 yıldır ölüm tehdidi var ama adamı hapse atmamışlar diyor konu. Sence dava açmış olsalar mümkün mü böyle bir şey ?

Bekarlik sultanlik mi sence

En azından kafamda dırdır eden bir kız ve ailesi yok.

Keyfimde yerinde aslında bir sıkıntı yok.

• böylelerini gebertmek mükafat olur, önce testislerini söker çiğ çiğ kendine yediririm sonra iki gözünü kör eder salarım sokağa sürünsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 4 Ocak 2018; 16:56:14 >
  • http://m.haber365.com.tr/magazin/aleyna-tilkiye-hakaretten-dolayi-davalik-oldu-h76124.html

Ne yapsınlar? Böyle önemli davalarla uğraşmak varken tehdit, şantaj gibi önemsiz şeylerle mi uğraşsınlar?

Hakaret etmiş hacı baksana. Hakaret. Kız incinmiş bunun bedelini çok ağır ödetilmesi lazım. Birinin hakaret yüzünden kırılan kalbini tamir etmek çok daha önemli. Böyle yararlı işlere imza atan hukuk görevlilerine toplanan vergilerle ödenen maaşlar helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 4 Ocak 2018; 18:7:50 >
  • Ulan boylelerini linç edeceksin sakızı çıkacak..

• toplanıp gidip dövelim. hatta şişeye oturtup herife şantaj yapalım. madem adalet yok. kendi adaletimizi kendimiz sağlayalım..
  • cezasını kendileri versin. zor değil.
  • Okurken gerçekten şok oldum ama belki bi yardımım dokunur bu arkadaşa benim. Telefon numarasını verebilirmisiniz bu olayı yaşayan arkadaşın ? Bilen varsa özel mesaj atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vieux12 -- 5 Ocak 2018; 2:2:33 >
  • Bana ulaş, yargıyla filan uğraşma, iki dakikada hallederiz inşallah, ciddiyim.

• Adresi resmi falan var demişsiniz, e paylaşın ozaman hem ekşiden hemde diğer tüm platformlarda sırf zevk için bu işkence yapacak bir sürü psikopat var piyasada

Ayrıca olayla ilgilenen savcıyı da belirtin gerekli yerlere şikayetimizi topluca iletelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 4 Ocak 2018; 20:42:5 >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Valla hukuka hiç güvenim yok ama yarın ilk defa burdan özel mesajla küfür eden biri için savcılığa başvuracağım bende. Hayatımda hiç karakolluk bir olay bile yaşamadım. Bakalım dediğinz gibi mi işliyormuş bir şikayet ve ispatla herşey halloluyormuymuş göreceğiz.
  • Gaspçıları serbest bırakıyorlar ve buna benzer bir ton şey malesef adalet yok adalet olması için illa heryerde duyulması halk tarafından dillendirilmesi yada üst makamlarda tanıdığın olması şart

• 2 gün sonra unutulacak konu yeter baydı kilit pls.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.