Bir dh üyesi bana sen bir psikologtan destek al aşırı zorbalık görmüşsün devreler yanmış demişti.bende ona kapak yapmak için bu konuyu açma gereği duydum.hayatım boyunca gördüğüm zorbalıkların hepsinde hep 5-10 kişi birden üzerime saldırdı.asla bireysel dövüş yapmadım ve yapamadım.hayatım boyunca gördüğüm tüm zorbalıklarda hiç bireysel yani teke tek dövüşemedim hep birden fazla kişinin 5-10 kişinin birden aynı anda topluca saldırısına maruz kaldım. özetlemek gerekirse ilkokul 2. sınıfta bir kürtle ettiğim kavgada 42 kişilik sınıfın neredeyse yarısından fazlası aynı anda bana saldırdı ve beni dövdüler.ilkokul 4. sınıfta bir kızla çıkmadığım halde çıktım dedim yalan söyledim ve yine 6-7 erkeğin aynı anda saldırısına maruz kaldım.ortaokul 7. sınıfta dershanede bir çocukla derste bakıştığım için bana sataştı ve yine 3-4 erkeğin aynı anda hücumuna tanık oldum.ortaokul 7. sınıfta okulda 5. sınıftan bir çocuk bana laf attı bende karşılık verince bahçede o çocuğun sınıfından neredeyse 15 kişinin aynı anda saldırısına maruz kaldım.ortaokul 7. sınıfta hakkımda eşcinsel dedikoduları çıkınca 4-5 kürt arkadaşım üzerime yürüyüp beni tehdit ettiler hetero olmam için.aslında zaten heteroyum ama dediğim gibi hakkımda dedikodu yayılmıştı. yine ortaokul 8. sınıfta 7. sınıftakilere laf attığım söylentisi üzerine 7. sınıftakilerin 6-7 sinin beni sıkıştırıp fiziksel taciz etmesine maruz kaldım.sonra ortaokul 8. sınıfta bahçede 7. sınıftakilerden bir çocukla kavga edince tüm 7. sınıf erkekleri bahçede topluca üzerime saldırdı.sayıları en az 20-30 kişiydi.kaçarak ve hocaların yanına giderek canımı zor kurtardım.sonra ilerleyen yaşlarımda bir psikiyatristin kontrolüne gitmediğim için polisler evime zorla girip 4-5 polis beni darp ettiler. diyeceğim türkiyedeki bütün bu zorbalık olaylarımda hiç bireysel dövüşemedim hep sürüsüne bereket 5-10 kişinin birden saldırısına maruz kaldım.ama amerikaya bakıyorum videolara filmlere bakıyorum hem beyazlar hemde zenciler hiç kalabalık saldırmıyorlar.hep teke tek ve bireysel dövüşüyorlar.adamlar sokakta ya da orda burda hep bireysel dövüşüyor hiç sayısal üstünlükle saldırmıyor.diyeceğim amerikada neden böyle? neden amerikada hep bireysel yani teke tek dövüşülüyor? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reallyboy -- 28 Eylül 2024; 22:22:16 > |
Hayatım boyunca 5-10 kişi birden üzerime saldırdığı için zorbalık gördüm ABD de vs ler niye teke tek
Hayatım boyunca 5-10 kişi birden üzerime saldırdığı için zorbalık gördüm ABD de vs ler niye teke tek
(En Son Oy Tarihi: 15.12.2024)
-
-
abd'de concealed carry var. adama 10 kişi dalarsın, hepinize birer tane mermi çakar. hatta şarjörde 20 mermi varsa 2'şer tane çakar.
-
abd de 10 kişi dalma yok ki böyle birşey olsun?
-
up.
-
@Cem_Alim sana dalan oldu mu ABD'de ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
up.
-
Meksika varoşlarında gece/gündüz kilometrelerce Amerikan Downtownlarında evsizlerin arasında yürüdüm sorun çıkmadı.
Hatta kendime geldikten sonra whatsapp yazışmalarını okuyunca farkedebildim;
New York' ta tanıştığım kız beni aile yemeğine davet etmişti ama "I' ll bee there at 06:00 pm" mesajından sonra neler yaşandı zerre hatırlamıyorum, zira duman üzerine viski çakmıştım...
-
yani tolkienin orta dünyanın cenneti valinoru amerikadan esinlendiği kadar var diyorsun.elbet bir gün bizde frodo gibi kavuşucaz valinorumuza yani amerikaya
-
niye türkiyeliler diyorsun? bölücümüsün?
-
çünkü onlarda düello kültürü var. öğlen güneş en tepedeyken kasaba meydanında vuruşurlar. arkada da kılint istvuud muziği çalar fondan.
-
türkiyenin yüzde 70 i kürt.o yüzden türkiyeliler diyorum.
-
Yok %90
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
up.
-
kürtler benide dövdü bu arada.
kürtlerden dayak yemeyen türk yok herhalde.
bilinçli ve sistemli olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunlar hep dünyayı yöneten yahudi ailelerin oyunları.
-
gerçekten öyle.
siyahi ve esmer ırkları beyaz ırktan kadınlarla çiftleştirip dünyaya egemen zeki ırkların genlerini ve karakterini bozarak kendilerine köle bir dünya popülasyonu yaratmaya çalışıyorlar.
beyaz ırklarıda kara ırklara ezdiriyorlar her alanda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 15 Aralık 2024; 1:28:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teke tek mi? zencinin birisini dövmeye başka bakalım teke tek mi oluyor ? :))))
-
kardeşim sen bunu yazmadan önce ne çektin? hiç amerikan hapishane filmleri izlemedin mi? ulan hapishanelerde bile zencilerle kavga edilince topluca saldırmıyorlar daire oluşturup izliyorlar gerçek hayatta mı topluca saldıracaklar hiç senin mantığın alıyor mu? amerikayı bilmiyorsun bari boş boş konuşma.
Benzer içerikler
- hangi ilaçlar kırılarak içilir
- 18 yaşını doldurmak ne demek
- emniyet kemeri ikaz sesi çalışmıyor
- dus dershaneleri
- zoretanin ay ay etkileri
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X