< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Mikroskop tavsiyesi (6 yaş çocuk için)
-
-
-
Yanit icin tesekkur ederim. Ben de bir suru buldum ancak kullanan varsa onlardan tavsiye almayi tercih ederim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Ben de aynı arayış içerisindeyim. Siz bulabildiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oğlunu boş ver. Paraya kıy profesyonel bir şey al.
Ucuz ve uyduruk olanlardan pek bir şey beklenemez.
-
Selamlar, almadım. Ancak bushman markasini arastirdim baya. Kendinden ışıklı olanlardan alirsaniz memnun kalirsiniz diye dusunuyorum.
Yalniz siz kac yas icin alacaksiniz bilmiyorum ama 6-7 yaş bence erken. Hevesleri cabuk geciyor. İlgilenmiyorlar. Clementoni nin fizik setini almistim, icinde mikroskopu da var diye. Alindiginda bir kac deney yapildi ama sonra kenara kaldirildi. -
Hocam bu mikroskopların hepsi oyuncak hesabı zaten 6 yaşında çocuk alın hevesini gidersin bırakacak zaten. Paraya kıyıp sağlam almadıkça hepsi aşağı yukarı aynı şey. Mikroskobu alsanız da bitmiyor preparat, lam lamel, boya falan almanız gerekiyor mikroskop altına koyunca hemen gözükmüyor her şey.
-
bizim üniversitenin orada kütüphane gibi bi yer ayarlamışlar öğrencilerin çalışması için mikroskop koymuşlardı. o tarz bi yer olabilir. fakat mikroskop için boya kullanmadan inceleyeceğiniz preparat sayısı sınırlı. belki bakterileri net görmek ve sınnıflamak için gram boyama yapabilirsiniz .bir diğer sık kullanılan hematoksilen eozin uygulaması kolay mı bilmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin gibi babaya helal olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vay be benim 6 yaşımda tişörtüm bile yoktu dogru dürüst ne babalar var.
-
hortlatıyım
hocam ne yaptınız sonuçta?ben de aynı arayıştayım
-
Selamlar. Sadece mikroskop alacaksınız kendinden ışıklı olanlardan alın. Clementoni bilim seti almıştım ben. İçindeki set ile bir kaç deney yapılabiliyor ama mikroskop efektif değil. Tavsiye etmiyorum. İyi bir mikroskop almak çocuk için daha iyi olur diye düşünüyorum. Bizim deney seti yatağın altında yatıyor.
-
bu led ışıklıymış açıklamarındaki gibiyse kağıt üstünde düzgün görünüyor.
bunu aldım bakalım.
https://www.hepsiburada.com/sz-master-egitici-mikroskop-seti-1200x-mobil-uyumlu-led-isikli-12-biyolojik-ornek-hediyeli-okul-seti-p-HBCV00006BOKTN?magaza=SZ%20MASTER%20B%C4%B0L%C4%B0%C5%9E%C4%B0M
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X