Evde Çekmeyen Operatöre Verilen Taahhüt Cezasız Bozulabilir mi?
Merhaba,
5-6 ay kadar önce Turkcelle geçiş yapmıştım. Evimde hiç sorun yoktu. İyi de çekiyordu. Son 2 aydır evde hiç çekmiyor. 2g de bile çekmiyor.
Turkcelle 2-3 defa durumu ilettim, inceleyip "olumlu geri dönüş yapamıyoruz" şeklinde dönüş yaptılar. Her şey düzgünken bir anda ne oldu anlayamadım.
Cimer'e şikayet ettim, bir link verdiler buraya yazın dediler. Orada zaten otomatikman benim şikayetlerim düşmüş. Bu sebeple tekrar talep açamadım. Sistem izin vermedi.
E artık ev telefonu da yok. Evde iletişimimiz sıfır.
İmzaladığım taahhüt ve sözleşmelere baktım. Her maddeye "coğrafi koşullar sebebiyle değişkenlik gösterebilir" ibaresi yazmışlar.
Tüketici haklarında hizmetten fayda sağlayamamak haklı cayma sebebi. Ancak hakem heyetinde vs durumlar 6 aydan önce çözülmüyor.
Benim taahhütümün zaten bitimine 6 ay civarı var.
Hiç başına gelen, yaşayan ya da şahit olan oldu mu diye sizlere danışmak istedim.
Tartışmasız, uzatmadan turkcell ile olan sözleşmeyi haklı sebeple bozma hakkım var mı evimde bana hizmet sunamadıkları için?
Turkcell Pişmanlığım!
Yaş 40'lara dayandı. İlk defa Turkcell'e geçtim. Hep övdükleri Turkcell nasılmış göreyim dedim.
Ev internetini, TV hizmetini ve Cep telefonu hatlarını Turkcell'e taşıdım.
Yorum katmadan başımdan geçen olayları aktarıyorum.
Cep telefonu hattı;
Evde az çekiyordu ama sorun yaratmıyordu. Görüşme yapabiliyorduk. Son 6-7 günde hiç çekmemeye başladı.
Evde iletişimimiz yok. Resmen Vowifi'ye kaldık. O da zaten kesik kesik görüşme sağlıyor. Bazen kopuyor.
Yer Ankara'nın göbeği. Çankaya.
Şikayet talebi açtım, cevap "ilettiğiniz bölgeyi inceledik malesef olumlu dönüş yapamıyoruz"
Açıkçası hayatımın döngü içinde olduğu konumlarda da çok iyi çektiğini tecrübe etmedim.
Ev interneti;
Binaya Turkcell süperonline geleli 3 yıl oldu.
3 yıldır her akşam kapıdalar. Abartmıyorum her akşam.
Zaten ayda 1-2 gelen personel de değişiyor.
Whatsaptan sürekli yazıyorlar. Yeni kampanyamız vb.
Bıktım gerçekten bıktım. Tamam dedim geçiyorum. Ama bana ONT entegre modem getirmeyin. İki ayrı cihaz olsun. Dediler tamam.
Bağlamaya geldiklerinde evde yoktum. ONT entegre cihaz gelmiş.
Her gün kapıya gelen Türkcell saha ekibine ulaşamaz oldum. Arıyorum açmıyorlar, whatsaptan yazıyorum görüyor dönüş yapmıyorlar.
Şikayet ettim. Müdürleri aradı. "Elde olan modem bu o sebeple bunu getirdik. Bir tane daha var ama o da ONT entegre."
Tekrar şikayet ettim. Gelen cevap "Modem bayi stokları dahilinde iletilmektedir. Biz müdahele edemeyiz."
TV hizmeti;
En üst paket dediler en ileri cihaz dediler.
Gelen cihaz alt seviye HD cihaz. Full HD bile değil. Hizmeti başkasının ismine açmışlar. Fatura adresi yanlış.
Düzelttirene kadar canım çıktı.
Cihaz arayüzü takılıyor. Görüntü zaten HD.
Cihazda ayar değiştiriyorum bir şekilde eski ayarlara geri dönüyor.
Başka cihaz istiyorum bayi ile görüşün diyorlar.
Abone oldukya bayi sanki telefonlara bakıyor...
Burdan çıkardığım sonuç;
Anladığım kadarıyla pazarlamada reklam ve algı çok önemli, malın ya da hizmetin önemi yok.
Tahhüt verdik ne yazıkki. Biter bitmez tüm hizmetlerimi sonlandıracağım.
Osram H4 Led Far Ampulü 64193DWESY
Merhabalar,
Başlıkta marka ve modelini paylaştığım, aşağıda görselini eklediğim LED ampulu kullanan var mı acaba?
Pazaryerleri yorumları dışında bir inceleme ya da yorum bulamadım. Yeni sanırım.
Nightbreaker alacaktım, arattığımda bunla karşılaştım. Almaya deyecek bir şey değilse bulaşmak istemiyorum.
35000 TL bütçe ile sistem tavsiyesi.
Merhaba. 35000 TL ile sistem tavsiyesine ihtiyacım var. (sadece kasa / oyun bilgisayarı)
Sistemi farklı şehirdeki birine kargolatacağım. Ya hazır sistem olmalı ya da parçalar tek bir yerden alınıp montaj talep edilmeli.
Son teknolojilerden çok anlamıyorum özellikle ekran kartı konusunda oku oku beynim bulandı.
Bu şekilde tavsiyeleriniz olursa çok memnun olurum.
Yorum yapan herkese teşekkürler.
47UF 25 V NP KONDANSATÖR
Merhaba,
47UF 25 V NP KONDANSATÖR arıyorum ama hiç bir yerde np kondansatör bulamıyorum.
Açıkçası hiç bilmediğim konu. İnternette çelişkili bilgiler mevcut. Polar yarı kapasitede iki kondansatörü - kutupları birbirine bağla + kutupları devreye lehimle diyen de var, + kutupları birbirine bağla - kutupları lehimle diyen de.
İşin doğrusu nedir acaba?
Belki de ikisi de aynı kapıya çıkıyor ama bilemiyorum.
Nasıl bir yol izlemeliyim?
Teşekkürler.
Türk Telekom VoWifi Hizmeti İstek Şikayeti
|
|
32" En Mantıklı Tercih Ne Olurdu? Limit 1250 TL
|
Bu iki işlemci arasındaki fark nedir?
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.603
İkinci El Bölümü Mesajları: 195
Konularının görüntülenme sayısı: 26.466 (Bu ay: 775)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 848 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar