Yaş 40'lara dayandı. İlk defa Turkcell'e geçtim. Hep övdükleri Turkcell nasılmış göreyim dedim. Ev internetini, TV hizmetini ve Cep telefonu hatlarını Turkcell'e taşıdım. Yorum katmadan başımdan geçen olayları aktarıyorum. Cep telefonu hattı; Evde az çekiyordu ama sorun yaratmıyordu. Görüşme yapabiliyorduk. Son 6-7 günde hiç çekmemeye başladı. Evde iletişimimiz yok. Resmen Vowifi'ye kaldık. O da zaten kesik kesik görüşme sağlıyor. Bazen kopuyor. Yer Ankara'nın göbeği. Çankaya. Şikayet talebi açtım, cevap "ilettiğiniz bölgeyi inceledik malesef olumlu dönüş yapamıyoruz" Açıkçası hayatımın döngü içinde olduğu konumlarda da çok iyi çektiğini tecrübe etmedim. Ev interneti; Binaya Turkcell süperonline geleli 3 yıl oldu. 3 yıldır her akşam kapıdalar. Abartmıyorum her akşam. Zaten ayda 1-2 gelen personel de değişiyor. Whatsaptan sürekli yazıyorlar. Yeni kampanyamız vb. Bıktım gerçekten bıktım. Tamam dedim geçiyorum. Ama bana ONT entegre modem getirmeyin. İki ayrı cihaz olsun. Dediler tamam. Bağlamaya geldiklerinde evde yoktum. ONT entegre cihaz gelmiş. Her gün kapıya gelen Türkcell saha ekibine ulaşamaz oldum. Arıyorum açmıyorlar, whatsaptan yazıyorum görüyor dönüş yapmıyorlar. Şikayet ettim. Müdürleri aradı. "Elde olan modem bu o sebeple bunu getirdik. Bir tane daha var ama o da ONT entegre." Tekrar şikayet ettim. Gelen cevap "Modem bayi stokları dahilinde iletilmektedir. Biz müdahele edemeyiz." TV hizmeti; En üst paket dediler en ileri cihaz dediler. Gelen cihaz alt seviye HD cihaz. Full HD bile değil. Hizmeti başkasının ismine açmışlar. Fatura adresi yanlış. Düzelttirene kadar canım çıktı. Cihaz arayüzü takılıyor. Görüntü zaten HD. Cihazda ayar değiştiriyorum bir şekilde eski ayarlara geri dönüyor. Başka cihaz istiyorum bayi ile görüşün diyorlar. Abone oldukya bayi sanki telefonlara bakıyor... Burdan çıkardığım sonuç; Anladığım kadarıyla pazarlamada reklam ve algı çok önemli, malın ya da hizmetin önemi yok. Tahhüt verdik ne yazıkki. Biter bitmez tüm hizmetlerimi sonlandıracağım. |
Turkcell Pişmanlığım!
-
-
Böyle şeyler Turkcell de olur
Herşey malı satana kadar sonra yüzünüze bakmıyorlar. -
Yıllardır turkcell kullanıyorum. 10 sene önceki o VİP operator değil kesinlikle. Zaten topu topu 3 tane seçenek var.
Vodafone direk eleyin. Telekomla arasındada anam anam fark yok hizmet kalitesi anlamında. 2 gün önce MH'ye bağlanıyım dedim 5 dakka bekledim telefonda.
-
Bu sorunlar sanırım bölgesel ,yüzyıldır Vodafone fiber ve 2 telefonumda Vodafone olmasına rağmen hiç bir sikinti yaşamadım.1 kere internet niye yok yada vs için aramadım.Ayni fiber modem takılı sorun yaşamadım.Turkcell genelde iyidir.Sanirim tüm sorunlar size denk gelmiş.
Bayi satışlari böyle satana kadar yalıyorlar,sonrası hüsran.
Annemin taahhütu biten telefonunu 73 yaşında türk telekoma geçireyim dedim.160 liralık paket için ilk ay 614 lira fatura ödedim.Mesaj atıp kampanyaya üye olacakmisiz.Ulan dedim evrak sizin önünüzde ,tablet önünüzde kapıya yazmışsınız 160 lira diye.Ugrasmaya gerek yok.Siniriniz zıplar . -
Bu 3 hizmetide ben aktif kullanıyorum 1000 mbbs fiber 4k tvplus cihaz ve turkcell hat kullanıyorum bende tam tersi çok memnunum özellikle operatör anlamında turkcell çekiyor sadece evimde baz istasyonu için şikayetim üzerine ekstra bir çalışma yaptılar. Bölgeden bölgeye değişiyor şans..
Diğer şehirleri bilemem ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim izmirde turkcell bir numara çekim kalitesi ve hiz olarak İzmiri her yerini hemen hemen geziyorum neredeyse her hafta çok nadir darboğaz olduğunu gördüm ama telekom darboğaz oluyor kalabalık yerlerde..Özellikle kemeralti alsancak sahil kibris sehitleri cad bostanli ve karsiyaka bu 5 6 yerde telekom darboğaz oluyor ama turkcellde tık yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 29 Mayıs 2024; 12:37:49 > -
En iyisi yinede Turkcell
-
-
Tt son 5-6 yılda şehir merkezinde türkcelli geçti bir çok noktada. Kırsalda hala türkcell önde.
10 yıl önceki övülen türkcell övülmeye layıktı. Şimdi değil. -
Konu sahibi forum arkadaşımız deneyimlerini paylaşmış, kendisine paylaşmış olduğu deneyimler ve foruma olan katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.
Hocam keşke fotoğraflar da ekleseydin mesela elindeki Router cihazın fotoğrafını, tv plus cihazın fotoğrafını gibi.
-
Geçmiş olsun.ben de bimcel var2 yıldır sıfır sorun. nerde olursal ol sorunsuz. bi vodafon denemek istiyorum. Türkcelden yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim.zaten inanaılmaz pahalı
-
Turkcell birkaç gündür Ankara'da çok kötüydü, bir anda kötüleşti. Bugün düzeldiğini hissediyorum. Bir arıza vardı bence ama söylemediler, sessizce çözdüler 10 günün ardından diye düşünüyorum.
-
Ev İnternetinde Turkcell'den uzak durun. Neyi nereden engelledikleri, nereden DPI uyguladıkları belirsiz. En ağır bloklama sistemi bunlarda. İnternete girmek için DNS, tünel, WARP ne varsa kullanmanız gerekiyor sonra. :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X