Şimdi Ara

Turkcell Pişmanlıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
12.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Kardeslerim konuya one cikar desek oy versekde ustlerw ciksa belki yetkili birileri gorur sesimizi duyar.

Turkcell kendi bunyesinde banka kurmus ve ona gire cihaz satiyor.

Turkcell kendi bunyesinde financell isimli bir finans sirketi kurdu. Mevcuttaki sirket BDDK ya bagli olarak calisiyor. Turcell icindeki odemeleriniz fatura duzeniniz sirkete yapilan odeme miktariniz ve kkb skoru ile bankalrla olan gecmisiniz dikkate alinarak size bir kredi tutari belirlenir.

Gelelim bu kredi tutari neye gore artar ve ya azalir

Turkcell ve turkcell grup sirketleri(superobline vs...) Odemelerinin duzenli olup olmamasina

Fatura tutarlarina

Faturalarin ne zaman idendigine bir gun bile gec odense finansman limiti dusuyor.

Ayrica bankalarla olan durumunuza yasal takibiniz(kapanmis takibiniz olsa dahi) varsa finansman puaniniz artmiyor. Hep sifirda kaliyor.

Mesela bir ekleme yapacak olursak benim 2 yil once bir yasal takibim.vardi ve ayni yil geri kapattim. Kara listeden cikmama 3 yil var ve hic bir sekilde cihaz alamiyorum. Adamlar kendi icimizdede olan odemelere bakariz diyorlar ancak hic biseye baktiklari yok. Hep sifir tl.
    Turkcell Pişmanlıktır

Turkcell Pişmanlıktır
    Ekde goruldugu uzere turkcelle odedigim fatura miktarlari bunlardir. Ve bir gun dahi gec odemem olmadi. Tek bir gun olmadi.

Ankarada ankaparkin tam karsisinda oturuyorum ssk bloklarinda, turkcell cekmiyor. Birakin 3g yi 4g yi. 2g bile cekmiyor surekli hat kesiliyor. İki cubuk hat cekiyor. 3g de iki cubuk cekiyor. 4g bir cubuk cekiyor. Bir gram verim alamiyorum.

2015 yilinda kayit olusturdum. Onumuzdeki yatirim donemi deyip 2016 ya attilar, 2016 da kayit actik 2017 dediler, 2017 de actik, 2018 dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet8989 -- 6 Ocak 2018; 14:4:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell Bayilerinde bir şey dikkatimi çekiyor..Elemanlar giriş'de bekliyor, hepsi orda sanki avını bekliyor gibiler..Geçen girdim hemen buyrun buyrun .daha önceleri hazırkart kullanıyordum ..TL yüklemek için girdim .hemen eleman kasanın yanında, bana faturalıya geçirelim falan diye resmen baskı yapıyor..Hayır!! İstemiyorum diye çıkışdım gitti yanımdan...Bunları nasıl şikayet edebiliriz acaba..Sizde bakın bayilere nedemek istediğimi anlayacaksınız...Diğer operatörler'de bu yok gibi bir şey.Vodafon'da yanına bile gelmiyor..
    Eski bir Turkcell çalışanı olarak siz kaç kişi gücünün yetmediği telefonları alıp sonra ödeyemiyor biliyor musunuz? Ben her hafta kaç kez bu tür örnekler gördüm birde bunu genele yayın.Adam bir anlık gazla alıyor 1 bazen 2 telefon sonra ödemeyip yasal takibe sokuyor.Biraz kendi dar bakışınız ile değilde firmanın bakışını da düşünün.Firma diyor ki bu adam sabıkalı.Doğru dürüst ödeme yapmıyor hiçbir yere.Kendi faturanı da geç ödersen (fazla olması önemli değil) "daha kendi faturanı ödeyemiyorsun birde telefon mu istiyorsun benden?" diye düşünüyor.Amacım Turkcell'in avukatlığını yapmak değil fakat çalıştığım dönemlerde çok karşılaştım bu durumlarla artık gördükçe sıkılıyorum.Son olarak faturayı bir gün geç ödeyince puan düşmüyor.Faturalar belli kesim tarihinde kesilir mesela sizin her ayın 10 u.12 veya 13 gün süre veriyor ama siz 14. günde yatırırsanız bu mantıken 1 gün geçmiş sayılmıyor.Lütfen ayağınızı yorganınıza göre uzatınız yada başka operatör alarak şansınızı deneyebilirsiniz zorlama yok hiçbir yerde ;)
    adam türkcell'i zengin etmiş sonra buraya gelip pişmanlıktır diye konu açıyor :)
    hem beğenmiyor ,hemde telefon kredisi kullanmaya çalışıyor

kimse kusura bakmasın hala en iyi çekim türkcell de ,dağda köyde bayırda bana telefon lazım ,yoksa evde sabit telefon var ,internet var
    zaten bu nedenle adamlar umursamıyor ,yoksa bizde biliyoruz telekoma geçmeyi
    Turkcell kullanıcısı olarak Turkcell'e laf ettirmem.

Standart bir prosedürü uygulamışlar size, gidin başka bir yerden alın telefonu. Ki zaten devlet insanlar telefon alamasın diye taksit yasağı getirdi.

Ankara konusunda çok çok haklısınız, Ankara'da telefon çekmiyor, orada çalışırken iğrenmiştim resmen Ankara'dan, diğer anlayamadığım olay ise her tarafta direklerde çirkin çirkin baz istasyonu olmasına rağmen durumun böyle olması çok iğrenç.

Aylık 60 lira veriyorum ancak hiçbir zaman beni yolda koymadı, köy yollarına çok girip çıkarız, oralarda iki tepenin arasına girince vs haliyle çekmiyor ama oraya gelene kadar da diğerleri yarı yolda ölürken turkcell en az 3g çekiyor.

Diğer bir yandan benim turkcell'i bırakmam imkansız, imkansız çünkü sırf fizy ve dergilik uygulaması için.
    Aylık okuduğum dergileri normalde alacak olsam zaten 80-90 lira vermem lazım.
    Az önce de mesaj geldi, paketimin yenilenmesine 5 gün kalmış ve 1680 mb internetiniz kaldı diye uyarı geldi, cuma olduğunu hatırladım salla kazanı açtım sağolsunlar haftalık 4 gb internet gönderdiler.

Ki şöyle de bir durum var; bir kaç ay önce arayıp 'internet paketinizi 2 gb daha ücretsiz olarak arttırıyoruz güle güle kullanın' demişlerdi, ondan önce yine arayıp 'turkcell içi konuşmak sizin için artık sınırsız oldu' dediler...

Ki muhtemelen bu kadar övmemin nedeni az önce 4 gb hediye etmiş olmaları sanırım, daha önce de aynısını yapmışlardı, cidden mutlu ediyor adamı
  • Eklwdigim resi ler neden kirik.link gibi cikiyor anlamadim.artik bu forum iyice suyunu cikardi isin

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    bu kadar turkcele para verecegine vodafone ver en azindan face youtube instagram twitter izlesene aklina gelebilecek hersey ucretsiz ayriyete 20 gb veriyor seni bas ustunde tutar vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutalvarol -- 4 Ocak 2018; 18:7:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 bankaya icra takibim vardı ( Hala 2 bankaya var )turkcell faturalarım zamanında oduyordum ama arada geç ödediğim de oluyordu. Hatta 1 sene öncede diğer turkcell hattima aldığım telefonun faturası 2 ay gecikince Tahhutumu iptal edip tekrardan taksit ile faiz farkı ile ödemek zorunda kaldım. Ama 1 sene sonra bankadan yasal takip bile değil icralık iken rastgele sorgulama yaptım ve 1700 tl lik limit verdi ki 2200 tl lik cihaz alabildim bu puanla .

Senin faturalar neden bu kadar kabarık telefon taahhütü yoksa anlamadım

• Benim hattımda da 400 görünüyordu, bu ay 5 liraya düşürmüşler, komik
  • Ben ilk akıllı telefonuma geçtiğim anda yıllarca kullanmış olduğum Turkcell'i terk etmiştim. Çünkü akıllı telefonlarda Turkcell'in size sunmuş olduğu kazığı daha çok hissediyorsunuz. 4-5 yıldır Turkcell ile işim olmuyor. Alternatif operatörlere mutlaka bir bakın, şans tanıyın. TT ya da Vodafone fark etmez. Aslında TTNET'ten dolayı TT'u da günahım kadar sevmem ya neyse.

• Al birini vur ötekine. Vodafone merkezi yerlerde çekmiyor en önemli anda Servis yok yazısını görmekten ciğerim soldu istemeye istemeye bunlara geçicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millenicom Pişmanlıktır
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayir hattimda telefon taahudum falan yok bi ton ozel servise uyeyim.her ay tonla mobil odeme kullaniyorum daha evvel plantin prestige paketi kullaniyodum. Dogru hatirliyosam 4000 dk her yine idi ve aylik odemesi 168 tl idi. Kardeslerimkonuya oyverelim.lutfen ustlere ciksin. Belki yetkili birileri gorur.

Bu finansman puani ne zaman artar diyorum yasal takibin silinmesine 3 yil kalmis 3 sene sonra diyorlar. 7-8 tane temsilci ayni cevabi verdi.

Resmen

Turkcell Pişmanlıktır

Sonra hat cekmiyor Allah rizasi icin 2g baz istasyonu kurun. 3g 4g vss istemiyorum diyorum. Onuda mekaniniz varsa kiralayalim diyorlar. Ulan mekanim olsa birak kira almayi beles verecem.

• Turkcell almayıver sende!

Gelmişsin "Turkcell bana telefon için kredi vermiyir!!!" Diye ağlıyorsun.

Başvurmazsın olur biter! Vodafone var Türk Telekom var vs vs.

Bak burdaki sorun senin kullanmayın demen değil, başvurun kabul edilmedikten sonra konu açıp "Aman ha sakın kullanmayın!" Demen.

Sırf senin için kullanmayız olur biter ne olmuş yani(!)

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Turkcell almayıver sende!

Gelmişsin "Turkcell bana telefon için kredi vermiyir!!!" Diye ağlıyorsun.

Başvurmazsın olur biter! Vodafone var Türk Telekom var vs vs.

Bak burdaki sorun senin kullanmayın demen değil, başvurun kabul edilmedikten sonra konu açıp "Aman ha sakın kullanmayın!" Demen.

Sırf senin için kullanmayız olur biter ne olmuş yani(!)

Vodafone ile avea da is yerimde cekmiyor. Hocam siz burdaki sorunu anlayamadiniz galiba, bu kadar tutar odeyen musteriye turkcell bunu yapiyorsa digerlerine neler yapar kim bilir. Benim anlatmaya calistigim olay bu. Ama insanin basina gelince ver yansin ediyor.

• Yukarı çekelim bu konuyu.

• Adam turkcelli zengin etmiş o faturalar ne öyle

• Ben vodafone a 350 TL fatura versem evimin çatısına baz istasyonu kurar turkcell den hisse mi aldın

• aynı sıkıntıdan vodafone'a geçtim bile 15 sene oldu herhalde turkcell ile ilişkimiz. her sene cihaz almışımdır. geç ödemelerim oldu ama hiç kapanmadı hattım. hatta bazı seneler çift cihaz aksesuar vs vs bile aldım 20 adet cihaz falan ödeme yaptım şu an hiç borcum yok adamlar cihaz vermiyor. Neye göre yapıyorlar bu kriteri. Kaç senelik borçsuz müşteriye cihaz vermemek saçmalığı nedir.

O yüzden cihaz almasam da vodafone'u tercih ettim. Turkcelle para ödemek istemiyorum. Vodafone'a geçtim.
  • Kullanmayın? :d

• Eski bir Turkcell çalışanı olarak siz kaç kişi gücünün yetmediği telefonları alıp sonra ödeyemiyor biliyor musunuz? Ben her hafta kaç kez bu tür örnekler gördüm birde bunu genele yayın.Adam bir anlık gazla alıyor 1 bazen 2 telefon sonra ödemeyip yasal takibe sokuyor.Biraz kendi dar bakışınız ile değilde firmanın bakışını da düşünün.Firma diyor ki bu adam sabıkalı.Doğru dürüst ödeme yapmıyor hiçbir yere.Kendi faturanı da geç ödersen (fazla olması önemli değil) "daha kendi faturanı ödeyemiyorsun birde telefon mu istiyorsun benden?" diye düşünüyor.Amacım Turkcell'in avukatlığını yapmak değil fakat çalıştığım dönemlerde çok karşılaştım bu durumlarla artık gördükçe sıkılıyorum.Son olarak faturayı bir gün geç ödeyince puan düşmüyor.Faturalar belli kesim tarihinde kesilir mesela sizin her ayın 10 u.12 veya 13 gün süre veriyor ama siz 14. günde yatırırsanız bu mantıken 1 gün geçmiş sayılmıyor.Lütfen ayağınızı yorganınıza göre uzatınız yada başka operatör alarak şansınızı deneyebilirsiniz zorlama yok hiçbir yerde ;)

• Turkcell Bayilerinde bir şey dikkatimi çekiyor..Elemanlar giriş'de bekliyor, hepsi orda sanki avını bekliyor gibiler..Geçen girdim hemen buyrun buyrun .daha önceleri hazırkart kullanıyordum ..TL yüklemek için girdim .hemen eleman kasanın yanında, bana faturalıya geçirelim falan diye resmen baskı yapıyor..Hayır!! İstemiyorum diye çıkışdım gitti yanımdan...Bunları nasıl şikayet edebiliriz acaba..Sizde bakın bayilere nedemek istediğimi anlayacaksınız...Diğer operatörler'de bu yok gibi bir şey.Vodafon'da yanına bile gelmiyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Şikayet etseniz bile dönüş alamazsınız çünkü o baskı en tepeden geliyor.Satış yöneticileri bayilere belli satış hedefleri veriyor atıyorum bir ayda 100 faturalı.O bayi de elemanlarına belli hedefler koyuyor diyor sen bu ay 10 tane yap.Yapmazsa prim alamıyor veya çok az alıyor.Bir ay yapamadı iki ay yapamadı derken üçüncü ayını çıkartamıyor.O yüzden hepsi aç kurt gibi önde beklemek zorunda.TL yüklemek isterseniz size faturalıya geçiş teklifleri sunarlar direk :) O yüzden hiç takmayın çıkın eğer ilgilenmiyorsanız.
  • Bu yeni bişey değil 2 yıl önce Turkcell Global Bilgi çalışanıydım Platinum Müsteri temsilcisiydim aynı zamanda Black dediğim üst düzey kisilerede hizmet ediyordum. Temlikli cihaz satışı kredi puanina göre o zamandan beri var. Hatta ben bünyesinde çalısmaya baslamadan 1 yıl önce finansman a.ş olarak kurdukları bankalarla ortak havuzda çalıştıkları sistemi getirmisler. Buna uygun eğitim vermislerdi bizlerede. Yaklaşik 2013-2014 yılindan beri bu şekilde yeni değil hocam.

• Keske herkes sizin gibi düşünse..Turkcell hesabimda gördüm iphone x 48 ay vade ayda 208 tl...tefecileri gecti bunlar..paranızı yedirmeyin bu hirsizlara arkadaslar gerekirse gidin 1200e j7 prime alın, gidip bunlardan pahali pahali binlerce liraya telefon almayın.......

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.