< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet8989 -- 6 Ocak 2018; 14:4:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet8989 -- 6 Ocak 2018; 14:4:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Bayilerinde bir şey dikkatimi çekiyor..Elemanlar giriş'de bekliyor, hepsi orda sanki avını bekliyor gibiler..Geçen girdim hemen buyrun buyrun .daha önceleri hazırkart kullanıyordum ..TL yüklemek için girdim .hemen eleman kasanın yanında, bana faturalıya geçirelim falan diye resmen baskı yapıyor..Hayır!! İstemiyorum diye çıkışdım gitti yanımdan...Bunları nasıl şikayet edebiliriz acaba..Sizde bakın bayilere nedemek istediğimi anlayacaksınız...Diğer operatörler'de bu yok gibi bir şey.Vodafon'da yanına bile gelmiyor..
|
Eski bir Turkcell çalışanı olarak siz kaç kişi gücünün yetmediği telefonları alıp sonra ödeyemiyor biliyor musunuz? Ben her hafta kaç kez bu tür örnekler gördüm birde bunu genele yayın.Adam bir anlık gazla alıyor 1 bazen 2 telefon sonra ödemeyip yasal takibe sokuyor.Biraz kendi dar bakışınız ile değilde firmanın bakışını da düşünün.Firma diyor ki bu adam sabıkalı.Doğru dürüst ödeme yapmıyor hiçbir yere.Kendi faturanı da geç ödersen (fazla olması önemli değil) "daha kendi faturanı ödeyemiyorsun birde telefon mu istiyorsun benden?" diye düşünüyor.Amacım Turkcell'in avukatlığını yapmak değil fakat çalıştığım dönemlerde çok karşılaştım bu durumlarla artık gördükçe sıkılıyorum.Son olarak faturayı bir gün geç ödeyince puan düşmüyor.Faturalar belli kesim tarihinde kesilir mesela sizin her ayın 10 u.12 veya 13 gün süre veriyor ama siz 14. günde yatırırsanız bu mantıken 1 gün geçmiş sayılmıyor.Lütfen ayağınızı yorganınıza göre uzatınız yada başka operatör alarak şansınızı deneyebilirsiniz zorlama yok hiçbir yerde ;)
|
bu kadar turkcele para verecegine vodafone ver en azindan face youtube instagram twitter izlesene aklina gelebilecek hersey ucretsiz ayriyete 20 gb veriyor seni bas ustunde tutar vodafone
|
Adam turkcelli zengin etmiş o faturalar ne öyle
|
Ben vodafone a 350 TL fatura versem evimin çatısına baz istasyonu kurar turkcell den hisse mi aldın
|
adam türkcell'i zengin etmiş sonra buraya gelip pişmanlıktır diye konu açıyor :)
hem beğenmiyor ,hemde telefon kredisi kullanmaya çalışıyor kimse kusura bakmasın hala en iyi çekim türkcell de ,dağda köyde bayırda bana telefon lazım ,yoksa evde sabit telefon var ,internet var zaten bu nedenle adamlar umursamıyor ,yoksa bizde biliyoruz telekoma geçmeyi |
Turkcell kullanıcısı olarak Turkcell'e laf ettirmem.
Standart bir prosedürü uygulamışlar size, gidin başka bir yerden alın telefonu. Ki zaten devlet insanlar telefon alamasın diye taksit yasağı getirdi. Ankara konusunda çok çok haklısınız, Ankara'da telefon çekmiyor, orada çalışırken iğrenmiştim resmen Ankara'dan, diğer anlayamadığım olay ise her tarafta direklerde çirkin çirkin baz istasyonu olmasına rağmen durumun böyle olması çok iğrenç. Aylık 60 lira veriyorum ancak hiçbir zaman beni yolda koymadı, köy yollarına çok girip çıkarız, oralarda iki tepenin arasına girince vs haliyle çekmiyor ama oraya gelene kadar da diğerleri yarı yolda ölürken turkcell en az 3g çekiyor. Diğer bir yandan benim turkcell'i bırakmam imkansız, imkansız çünkü sırf fizy ve dergilik uygulaması için. Aylık okuduğum dergileri normalde alacak olsam zaten 80-90 lira vermem lazım. Az önce de mesaj geldi, paketimin yenilenmesine 5 gün kalmış ve 1680 mb internetiniz kaldı diye uyarı geldi, cuma olduğunu hatırladım salla kazanı açtım sağolsunlar haftalık 4 gb internet gönderdiler. Ki şöyle de bir durum var; bir kaç ay önce arayıp 'internet paketinizi 2 gb daha ücretsiz olarak arttırıyoruz güle güle kullanın' demişlerdi, ondan önce yine arayıp 'turkcell içi konuşmak sizin için artık sınırsız oldu' dediler... Ki muhtemelen bu kadar övmemin nedeni az önce 4 gb hediye etmiş olmaları sanırım, daha önce de aynısını yapmışlardı, cidden mutlu ediyor adamı |
Adam krediyle telefon vermediler diye isyan edip konu açmış. 3 güne bir kredi başvurusu yapmış. Ödediği faturaları delil göstermiş bir de. Konu sahibine Ajdar'dan "Hay senin derdini seveyim!" isimli şarkıyı armağan etmek isterim.
|
Çekmeyen hatta neden her ay 300 TL ödüyorsun ben onu anlayamadım
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutalvarol -- 4 Ocak 2018; 18:7:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|