Şimdi Ara

Turkcell Superonline internet şikayet. Uzak durun...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
14.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun yıllardır Turkcell Superonline internet hizmetinden yararlanıyorum. Ancak bu sene yaşadığım hız düşümlerini hiçbir zaman yaşamadım. AKK sınırına gelmedigim zaman kablosuz internet ile 1100 kB/s hız ile indirme sağlarken, AKK girdiğimde bu hız 30-40 kB/s lara kadar düşüyor!!! AKK sınırlaması ile açıklanabilecek bir hız değil bu! Pratik olarak internette girememek demek! 16 MB/s 50GB AKK ADSL kullanıyorum. Aradığımda güncelleme yapalım diyorlar. Değişen bir şey yok. Tam bir rezillik. Modemi açıp kapatın, semtinizde altyapı sorunu vardır vs. vs. şeklinde geçiştiriyorlar. 30KB/s hız olur mu? Bir ay önce AKK sonrası düşen hız 400-500kB/s idi ve kabul edilebilir hızdı. Eminim kayıtlarında vardır. Ama asla 30-40 kB/s olmuyordu.

Sonuç olarak alt yapıları çok kötü. Sinir hastası olmak istemiyorsanız Turkcell Superonline internetten uzak durun. Kabus gibi bir firma oldular...

• kardeş sende sorun var ben'dede hız düştü ama 380 sabit download hızı bu hız düşme hızını bilerek herkese uyguladılar ilk başlarda benimde düşmüyordu 2016 ocak'ta felan artık hemen kota geçince düşmeye başladı eskiden geçsekte oh güzel düşmüyor diyorduk
    senin orada diğer kullanan kişilere danış bence onlardada aynı ise ordaki alt yapıda sıkıntı olabilir, yok tek sendeyse kesin hallettir gelir düzeltirler en kötü..

bu süper iyi ama 25 mb hız güzel' işte tek sıkıntı hız düşmesi oda bütün şirketler de var komple biri koymasa herkes zaten ondan alcak tekel piyasa.

şu akk olmuyan fiyatı düsürseler çok iyi olur
  • ip atamasında sorun vardır... HUAWEI modemleri dandik... fiber hızı sorunsuz oluyor... iftira atmayın...
  • Aynı sorun bende de var. Geceleri düzeliyor gündüz maksimum 30 kb. Kaç defa aradım uğraştım birşey değişmedi. Taahhüt bitine kadar mecbur katlanacaz bu kan emicilere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şikayetvar.com sitesine ve BTK ya şikayet ettim.
  • adsl ve vdsl ise sorun tırt telekom tarafında onu bilin... sabote eden personeli var... tırt telekom abone kadar prim mi veriyor nedir belli değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

adsl ve vdsl ise sorun tırt telekom tarafında onu bilin... sabote eden personeli var... tırt telekom abone kadar prim mi veriyor nedir belli değil...

maddem sabote ediyorlar superonline da adam olsun kendi altyapısını kullansın. tek kelimeyle rezalet bir hızı var insanların elini kolunu bağlıyorlar 24 ay, kesinlikle çıkamıyorsunuz. bize eski evimizde bölgenize fiber geldi bağlayalımmı dediler, sevine sevine bağlattık ama bi baktım 10 mbit fiber paket diye bir şey uydurmuşlar. 10 mbit fiber olur mu? küfür gibi. şuanki evimde de 12 mbit sağlayabiliyorlari, bende 8 mbitlik paketten sadece 5 mbit alabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uydunet'ten uzak durun
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alt yapı kurmak kolay sankide adamlar kazı yaptırmazsa nasıl olacak o?... sabret yakında 4G için her ilde fiber alt yapı yaygınlaşacak...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    ben kolay demedim ama bunu ypmaya güçleri yetmiyor işte. asıl salaklık taşındığımız yere bu evler dikilmeden önce altyapıyla uğraşmayan müteahhit ve internet sağlayıcılarında. kullandığım en hızlı internet merkezdekilerin dağın başında dediği eski evimizdeydi. çok rahat saniyede 3-5 mb indirme yakalıyordum.

• genelde belediyeler yüzünden kurulamıyor... SUPERONLINE engellenmese... adamlar TURK TELEKOM tarafından sabote ediliyor...
    o onu sabote ediyor, öbürü diğerine izin vermiyor.. bi kere de bizim hayrımıza bir şey yapsalar ölürler

Tam olarak sorun o deyil ki Türkcell yatırım yapmak istemiyor normal konutlara çünki masraflı bu yüzdende sadece sitelere hizmet veriyor oda belli başlı yerlere
  • biggame B kullanıcısına yanıt
    tabi tabi... apartmanlarada fiber bağlantısı yapıyor... haritadan hizmetin yerini gösteriyordu bakarsan görürsün... tabi harita duruyorsa...
  • Ben ttnetten şikayetçiydim süperonline daha iyi diye düşünüyordum ama siZin neden öyle oldu bilemedim

• Öncelikle bu diyeceklerim fiber için geçerli diğer türlü konuya çok hakim değilim ama ttnet den çok daha kötü olacaklarını sanmıyorum
    Uzak durun demekle neden genelliyorsunuz ki durumu bunu anlayamıyorum bu millet ttnet den neler çektiğini hepimiz biliyoruz ben okadar memnunum ki 4 yıldır fiber kullanıyorum hızımın daha 40 mbit den az olduğuna rastlamadım (50 mbit kullanıyorum) ayrıca her 2-3 ayda bir düzenli gelip bir şikayetiniz var mı diye soruyorlar bir aralar ping sorunum vardı evdekii bütün sistemi ücretsiz değiştirdiler meğer bilgisayar kaynaklıymış sorun ben müşteri hizmetlerinden ve çalışmalarından baya memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 14 Nisan 2016; 14:42:26 >
    İnanmıyorsan ara sor belli başlı yerlere hizmet verdiklerini onlardanda duy sitesinde zaten harita var orada gözünü açıpta bak sadece büyük sitelerde hizmetleri var görürsen tabi insanlık bitmiş insanımızda
    Heryerde varda milletimz mi kullanmak istemiyor nasıl insanlarsınız anlamıyorum.
    Bende 6katlı binada oturuyorum ama dandik vdsl hizmeti var anca zaten ülkemizde yatırım yok büyük firmalar az maliyetle hem işçi çalıştırır ve az maliyetle çok getiri elde etmek ister yoksa her sene nasıl karları artarak gider her sene fiyat artar ama hizmet artmaz örneğin gecen sene 250gb kota varken bu sene 175 düştü ve fiyatlar yavaş yavaş artıyor
    geçen sene 49.9tl olan paketler bu sene 59.9tl neden peki artış hız mı arttı kotamı zaten dünyadaki mbit başına en yüksek fiyat zaten gelişmiş ülkeler bazında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biggame -- 15 Nisan 2016; 9:16:13 >
  • biggame B kullanıcısına yanıt
    ben müstakil evlerde ve apartmanlarda superonline fiber aboneleri gördüm... sitelere veriyor hikayesi tamamen palavra...
    http://www.superonline.net/internet/fiber/nerede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankenshta -- 17 Nisan 2016; 10:50:12 >
  • adsl eski teknoloji... herkes için eski teknoloji ölü yatırımdır. Siz bile bilgisayar alırken, bütçenizin yettiği en üst modeli alırsınız. Adamlar için de aynı şekilde. Eski teknolojiden ciddi bir kar ediliyor. Halk keriz gibi almak zorunda bırakılıyor(Teşekkürler devlet baba). Yani olayı şu şekilde düşünün; Türktelekom normal telefon servisi veriyor. Her eve telefon hattı döşüyor. ÖZelleşmeden önce nasıl becerdilerse zarar ediliyor firma sonra suudilere peşkeş çekiliyor. Birde diyorlar ki; T.C. tarihinin en fazla miktarda özelleşen ihalesi.

T.C. Sosyal devlettir(Anayasada öyle diyor). yani Devlet firmalar kurar, halkın ihtiyacını devletin kendisi karşılar. Dolayısıyla T.C. kendi kurduğu firmalarla halkın ihtiyacını karşıladı hep. Özelleşme filan sosyal devlet anlayışına çok ters. Aslında neyin ne olduğunu herkes biliyor. Yok mu bizim şu fanatizmimiz. Bir tarafı tuttuk mu körlemesine tutuyoruz.

Halk bu kafayla giderse, yöneticilerin kafası hiç değişmez. Yöneticilerin kafası değişmediği içinde 50 yıllık teknolojiye dünyalar kadar para bayılırız. Düdükleyen mutlu düdüklenen mutluysa şikayet eden azınlıksa, yapacak pek bir şey yok. Hukuk dediğiniz şey de çoğunluğun mutluluğuna göre çalışıyor zaten.

Not: 4.5Gnin internete etkisi olacağını düşünen arkadaşlar, Hiç boşuna umutlanmayın. Sizde 4.5G çekiyor mu? bende çekmiyor. Ankaranın göbeğinde Kızılaydaydım. Aha iki adım ötesi bakanlıklar, aslanlar gibi 3G yazıyor. Hız testinde 1mb anca çıkıyor(1 megabit)

Benim turkcelldeki arkadaşlarıma sorduğumda, gece gündüz çalışıyoruz ama burada planlama yapan 100 kişiyiz diyor. hesap yapın, Ankaraya getiremediler 4.5Gyi, daha bunun çorum'u, kırşehir'i, kırıkkalesi var.. Bir söz okumuştum. TV'den bakınca isviçre, pencereden bakınca IRAK'taymışım gibi hissediyorum. Ne kadar doğru bir tespit...

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Süper anlatmışsın günümüzün teknolojisi 4.5g ama onda bile komik kotalar var.Zaten millet kafasını kullansa bizi böyle kötü yönetenler olmaz bunun temelide aynıydı seçimlerde zaten cahiller oy attığı sürece böyle
    Sen geç dalganı bakalım yer ssöylede ben bakayım hangi evde fiber varmış.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.