Şimdi Ara

Türk Telekom'dan Ayrılıp Başka İnternet Servis Sağlayıcısına Geçenler Memnun Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar çok kafanızı şişiriyorum ama kusura bakmayın.

Mevcut paketim vdls 50 mbps sınırsız. Mayıs 10'da taahhütüm bitiyor. Verdikleri teklif şuan için 170 lira. Artık yeter dedim.

Bulunduğumuz bölge küçük bir yer. Taşınalı 2 yıl oldu. Vdsl hizmeti almamız bile şans. Tam karşımızda belediye binasına internet altyapısı çekiyorlardı. Bizde bir şekilde bizim binayada çektirdik.

İlk bağlantıda hızım 15-20-30 mbps değişiyordu. Sabit bir hız yoktu. 2-3 ay Türk telekom ile telefon trafiğinden sonra hızım 47 mbps oldu. Bir sürü yere şikayet ettim bunları.

Şimdi sabit bir hızım var. Endişem başka bir servis sağlayıcısına geçersem ya bu sabit hızı alamazsam?

Aynı altyapıyı kullanacaklar ama işte sıkıntı olur mu?

Türk telekom'dan başka bir servis sağlayıcısına geçen kişilerde hız düşüklüğü, dalgalanma, ping vs. oldu mu?

Ve bu servis sağlayıcısı hangisi?

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 21 Nisan 2019; 14:25:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mevcut internetinizi iptal ettirmeden, taşıma yolu ile aktarım sağlarsanız eğer mevcut hızınız değişiklik göstermez. Ancak mevcut üyeliğinizi iptal ettirip alternatif sağlayıcılara başvuru yaparsanız, Türk Telekom çalışanları sizi kötü portlara bağlıyorlar, aldığınız hız düşüyor. Bu yüzden hiçbir zaman iptal ettirmemenizi tavsiye ederim. Alternatifler arasında geçiş yaparken bile taşıma yolu ile geçiş sağlayın.
    www.milleni.com.tr
    Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede

buradan hızınızı sorguladığınızda çıkan sonucu ve modem üzerinde görünen değerleri de gönderirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: k8s

Mevcut internetinizi iptal ettirmeden, taşıma yolu ile aktarım sağlarsanız eğer mevcut hızınız değişiklik göstermez. Ancak mevcut üyeliğinizi iptal ettirip alternatif sağlayıcılara başvuru yaparsanız, Türk Telekom çalışanları sizi kötü portlara bağlıyorlar, aldığınız hız düşüyor. Bu yüzden hiçbir zaman iptal ettirmemenizi tavsiye ederim. Alternatifler arasında geçiş yaparken bile taşıma yolu ile geçiş sağlayın.
    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede

buradan hızınızı sorguladığınızda çıkan sonucu ve modem üzerinde görünen değerleri de gönderirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
    Evde değilim ama modem değerlerim ile aynı. En fazla 61 mbps.

Taşıma yolu daha mantıklı.

Türk Telekom'dan Ayrılıp Başka İnternet Servis Sağlayıcısına Geçenler Memnun Mu?

• O zaman 55Mbps gibi değerler alabilirsiniz.

Bahsettiğiniz gibi Türk Telekom artık çok pahalı durumda. Taşıma yolu ile Millenicom veya NetSpeed sağlayıcılarını tavsiye ederim. İki sağlayıcıda da üst paketlere geçiş yapıp 55Mbps hızı kesintisiz alabilirsiniz. Tavsiyem Millenicom'dur. Taşıma yolu ile hattınızı alternatif sağlayıcılara taşırsanız modeminiz bile değişmez, değerleriniz de aynı kalır. Aynı kalitede interneti kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Turknete geçerseniz 65tl ödersiniz ve hızınız 3mbps civarı düşebilir veya aynı kalır. Tek kötü tarafı arayacak MH kalmamış olması, yazarak gönderiyorsunuz bi sıkıntı varsa. 4 yıldır kullanıyorum arada 35 arada 60mbps hız alıyorum, hat yoğunluğuna göre hız dalgalanıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Türk telekom ile telefon trafiğinden sonra hızım 47 mbps oldu. Bir sürü yere şikayet ettim bunları. Şimdi sabit bir hızım var. Endişem başka bir servis sağlayıcısına geçersem ya bu sabit hızı alamazsam?"

Geri dönüş yok ona göre..
  • Turksat Kabloya geçtim en ufak sorun yaşamadım (1 kere 2 saatliğine internet gitti o kadar) desem yeridir 9 aydır, 100 mbps sorunsuz alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben öyle yapmıştım, millenicom a geçiş yaptım. Eve gelip kurulum yaptılar. Yeni modem geldi. 1 saate kadar aktif olur dediler fakat 2 gündür internet gelmedi. Siz geçiş yaptıysanız ne kadar sürüyor internetin gelmesi? Ayrıca müşteri hizmetlerini aradığımda tekrar belge yollayıp onay vererek onlara göndereceğimi böylelikle iptalin gerçekleşmesiyle kendileri aktifleştireceğini söylüyorlar zaten geçerken sözleşme yollamıştım.

• Tekrar sözleşmeye gerek kalmıyor genelde. Alper Bey veya Millenicom hesabı ilgilenecektir. Bir yanlışlık var gibi duruyor.
  • Merhaba,
    Yönlendirdiğiniz için teşekkürler. Müşterimiz ile görüşülüp kendisine bilgi verildi.

• Millenicom yeni abone 1 ay hediye Kampanya kodu 3EC83A04
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    isim ve soyadı yok onlar olmadan olmuyor
  • Taahhut yapmayan turknet netspeed millenicom gibi firmaları denemenizde hiç bir sakınca yok. sonucta memnun kalmadıgınızda hattınızı farklı saglayıcıya tasıyabilirsiniz.
  • 0365634 0 kullanıcısına yanıt
    İsim ve soyadı normalde sorgulanmadan kod ile kabul ediliyor son dönemde temsilciler işgüzarlık yapıp ekstra olarak soruyor.
    Bu durumu forumda başka bir kullanıcı alper bey e iletmişti.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Forum da musteri hizmetleri bile soruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634 -- 22 Nisan 2019; 18:18:32 >
  • Turknet hakkındaki şikayetleri gördükten sonra millenicom ve netspeed arasında gidip geliyorum
  • netspeed e geçtim tavsiye ederim
    daha önce tt net vardı aynı tarifeye %25 zam yapacaklardı üyeliğimi taşıdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.