Şimdi Ara

Turkcell Pişmanlıktır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
12.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam nerde 20gb veriyor merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende turkcell kullanıyorum diğer firmalardan çok çok öndeler ama eski turkcell de yok kesinlikle.

Türk telekom ve vodafone evimde 3g bile çekmiyor türkcell 4g çekiyor gelde geç şimdi diğer operatörlere.

• Lene kullanıcısına yanıt
    Turkcell hesabım yukleyin banka yada kredi kartı ile kendiniz TL yukleyin hiç kimseyle muhatap olmazsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlancpaiN kullanıcısına yanıt
    Bu kadar da yalanmaz pes

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    İnternet paketi almak için mecbur bayilere giriyorum..Ekranlarından yüklüyorlar..Diğer türlü tl yükleme şok-a101 kullanıyorum zaten..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Turkcell hesabım da paket yükleme bölümü var. Haa sizinki tim kere özel paket ise haklisiniz. Ama her turlu paket Turkcell hesabımnda var.

• ailende biri vodafonulr biri varsa 77 http://www.vodafone.com.tr/Red/tarifeler.php?tarife=Red20#detayli-bilgi

Turkcell Pişmanlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutalvarol -- 6 Ocak 2018; 11:43:34 >

• 15gb 63 tl'

Turkcell Pişmanlıktır

Turkcell Pişmanlıktır10gb ise 49 tl

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Red tarifeler Güzel gerçekten..Hazırda kullandığım iletişimim için Vodafone var .Mega yeni tarife..22₺
    Şimdi sormak istediğim...Bende ipad var wifi -bu pass ları, internet paylaşımı ile kullandığımızda kotadan düşüyormu ?
    Yapmak istediğim şu ; ipad uygulama youtube -spotify indirim..kullanmak..

• Bu zamana kadar ödediğim en yüksek fatura 70 tl. Hiç kredi çekmedim kredi kartı bile kullanmam. Ama yine de 2.500 tl kredi vermişler. Bence sorun sizin kara listede olmanız.

Turkcell Pişmanlıktır

Turkcell Pişmanlıktır

63 mü 79 tl mi?

Hocam tepeden bize baskı yapılıyor ayda bu kadar faturalı açıcaksın yoksa bayiliğini elinden alırım bizde napalım el mahkum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi North10293 -- 6 Ocak 2018; 12:55:48 >
  • FktMzyynBDBT kullanıcısına yanıt
    ailenizde vodafonlu biri varsa 20 gb 77

15gb 63

10 gb 49

20gb kotanın dışında face youtube twitter Instagram sportif izlesene radyo kanaları hepsi bedava 20gb kotadan yemiyor forumda vodafone yetkili biri olsa size detaylı bilgi verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutalvarol -- 6 Ocak 2018; 13:18:47 >
  • Türkcell gerek altyapısı gerekse müşteri hizmetleri ile mükemmel bir firma.

Özellikle Süper box gerek müşterilere gerekse kendim kullandığım süper bir cihaz özellikle internet yayıncılığında.

Platinium üyesiyim 1. Senemde verdikleri kredi miktarı 9000 tl civarı bu alanda da gayet iyiler çekim gücü teknoloji vs gibi hizmetlere girmiyorum açık ara önde tabiki vadafone bazı konularda daha iyi olabilir özellikle sosyal alanlarda ama Türkcell bu güne kadar beni rahatsız edem yanı olmadı bu güne kadar dediğimde 2002den beri hatta daha önceside var sanırım 3210 döneminden beri Türkcell kullanırım.

• Merhaba..Platinum üyeleri cihaz alımında önceliklimi ? Mesela sarı puan aylık ne veriyor..

Birde şöyle soruyum ; Platinum üyesi yeni biri cihaz alımında ne kadar bekliyor ? Normal üyelikde 90 gün dediler..İphone için 1 yıl ..nedir yorumunuz.

• Sen birde vadafon kullanda gör. Turkcell iyidir abi hiçbir sıkıntım Yok 79 TL ödüyorum bol bol hediye İnternet dergilik istediğin gibi ücretsiz gazete dergi indir oku yani gayet iyi. Ha bozarsa kafamı çeker başka Oparatöre gideriz ama vadafon asla.

Hocam ben de anlamadım, yıl başından itibaren çoğu şarkı bi anda kayboldu, turcell yetkilileri de yayıncı şirketle anlaşmaya en kısa sürede varacağız gibi bi açıklama yaptılar, 30 saniye olayını ben de anlamadım, benimki hala normal çalıyor milletinki 30 sn çalıyormuş, ha bir de uygulamayı ilk açınca fizy premium 4 tl gibi bi şey yazıyor sürekli. ki fizy premium eskiden 10 liraydı şimdi 4 liraya düşürdüler diye biliyorum, yani şu an ben hala temel paketi kullanıyorum, 4 lira daha verirsem premiuma geçicem yani öyle anladığım kadarıyla
  • Forza Vodafone
  • Adam krediyle telefon vermediler diye isyan edip konu açmış. 3 güne bir kredi başvurusu yapmış. Ödediği faturaları delil göstermiş bir de. Konu sahibine Ajdar'dan "Hay senin derdini seveyim!" isimli şarkıyı armağan etmek isterim.
  • TCell mi? Allah yazdıysa bozsun, hayatımda eski müşterilerini sınırsızca düdükleyen başka bir firma görmedim. Zamanında mobil internetin yeni yükselişe geçtiği zamanlar internet paketi almak için TCell bayisine gittim, oradaki eleman bana 1gb internet için absürt bir rakam söylemişti elemana diyorum yeni gelene yarı fiyatına 3-4 kat fazla veriyorsunuz cevap abi haklısın zaten eski müşterilerin hepsi aynı şeyden şikayetçi... O zaman o hışımla Avea'ya geçmiştim halen daha aveyalıyım...

20 GB net, sabit hatlar sınırsız, şebeke içi sınırsız (Avea hatlarını aramak), sms sınırsız, diğer hatlar (TCell-Vodafone) 2000dk.

Tüm bunlara 115 tl veriyorum, biraz yüksek ama olsun en azından memlekette ailemle doya doya konuşuyorum...

Birde avea çekmiyor hurafesi' de yalan, gittiğim hiç bir yerde çekmeme gibi bir sorunum olmadı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.