Şimdi Ara

Turkcell Pişmanlıktır (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
12.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell e geciş yapip mutlu olani daha görmedim. Kardeşim geçiş yapti. Çok pişman şuan. Taahhut yapmiş birde mal :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazık bir firma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Red tarifeler Güzel gerçekten..Hazırda kullandığım iletişimim için Vodafone var .Mega yeni tarife..22₺
    Şimdi sormak istediğim...Bende ipad var wifi -bu pass ları, internet paylaşımı ile kullandığımızda kotadan düşüyormu ?
    Yapmak istediğim şu ; ipad uygulama youtube -spotify indirim..kullanmak..

Düşmüyor ama data kullanımın tarife kotanın 5 katına ulaştığında Vodafone kullanımlarını inceliyor paylaşıma açtığın anlaşırsa hattını iptal etme hakkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombombombom -- 6 Ocak 2018; 18:58:38 >
  • bombombombom B kullanıcısına yanıt
    Anladım ..Bana gelmez o zaman..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170₺ diğer ücretler nedir ya?
    Hayır neden bu yarım akıllılara para veriyorsunuz ki?
    Dropbox gibi bir hizmeti var hesapları kafalarına göre siliyorlar Fizy deseniz zaten 1 ocak rezaletinden biliyorsunuz yani nesi var ki bunların para verilebilecek?
  • Turkcell Faturasız Hat kullanıyorum.
    Nedenini bilmediğim bir şekilde her gün 1tl 1tl kesiliyor benden.
    Müşteri Hizmetlerini de aradım, nedenini onlar bile bulamadılar......
  • Ödediği faturalara bak onu sen Turkcell'i zengin ederken düşünecektin
  • Pttcel varken herkesi ona geçirdim turcell çok pahali olduğu için 40 tl yerine simdi 20 tl ödüyorz. 750 dk SMS 750 sms 3 gb internet. Daha ne olsun

• Ben operatörlerin hepsini denedim. En çok memnun kaldığım turkcelldir. 1 senedir neysede kullanıyorum. Faturam ne dediyseler o fiyatta gelir. Çekimi süper en hızlı 4.5g turkcellde. Vodofane 4.5g hiç çekmiyodu ve fazla fatura geliyordu. Avea interneti hızlı bitiyodu sebepsiz yere aynı interneti turkcellde kullanınca daha uzun gidiyo saçma bi şekilde. Çözemedim aveayı mesela telefonu modem olarak pc ye bağlıyorum. Oyunlarda lag oluyor. Turkcellde öyle bi sorun yaşamıyorum.

• yazmayayım dedim ama dayanamadım.senin derdin nedir arkadaş? kullanmazsın olur biter.tekel değil ki sonuçta.başka firmalar var onları kullan.ya da nakit paranı götür, krallar gibi al.hem paran yok hem kara listedesin hem de bana kredi vermiyorlar diye ağlıyorsun ya.turkcell piyasadan pahalı diye kızıyordum ama şimdi diyorum ki iyi ki pahalı.size müstehak.

sen dedin ya hemen kullanmayı bırakırız(!)
  • Lifecell kullanıyordum. Fizy tv Plus falan filan. İyi idi yeni yıla kadar. Sonra bir baktım fizy de bazı şarkıları 39 sn dinleyebiliyorum. Müşteri hizmetlerini aradım bu ne böyle diye. Telif haklarından ötürü aylık 4 lira daha verirseniz.. Bi gidin kardeşim. Bandırma nın göbeğinde otoban kenarında ıkına ıkına 4.5g çekiyor dünya fatura ödüyorsun işe bak. Bu gün Vodafone a geçtim. Bakalım...

• 1998'den Beri Telsim Yani Vodafone Kullanıcısıyım. Taki Vodofone 4G Denilen Sisteme Geçene Kadar Herşey Çok Güzeldi. Ama Ondan Sonra Herşey Bitti. Şimdi 1 Aydır Turkceldeyim Her Yöne 500 Dakika 1000 Sms ve 20 GB İnternetim Var. Bence Kendi Adına Konuş. TURKCELL Bence Bir Ayrıcalıkdır...
  • Turkcell de çok boş uygulamalar var
    Vodafone Spotify Youtube Whatsapp gibi uygulamalarda avantaj sağlıyor geçen sene Netflix de veriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanG22 -- 6 Ocak 2018; 20:9:48 >
  • İlginç benimde gecikmeli ödemelerim var. Banka veya diğer yerlere hatta bazen Turkcell faturami bile geç ödüyorum. Ama sonuç ;

Turkcell Pişmanlıktır

• Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    Desene Iphone X alacak limit oluşmuş Konuyu açan arkadaş görmesin kıskanır.....

• Vodafonenin sabit 300KB(BAYT İLE,BİT DEĞİL) veremediği,sürekli bağlantı kopması yaşadığım için 2G ye mebur kaldığım evimde turkcell saniyede sabit 2MB(BAYT İLE,BİT DEĞİL)veriyor(4G full çekiyor ama hız testi yapmadık

Daha da yorum yazmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Sinsin Teyze Kızı -- 6 Ocak 2018; 20:41:21 >
  • Maaşımın 4 te 1 i hacizli. Bu ay bitiyor sanırım borcum. Turkcell e aylık 30 tl fatura ödüyorum.3.200 kredi limitim olduğunu biraz once bu konuyu okunyaca ogrendim. Ama bu krediyi kullanır mıyım kullanmam. Hatta yarın hemen hattımı ön ödemeliye devşiriyorum ki bu tuzağa nefsime kalıp takılmıyım. Bence kara listede olmanın pek bir açıklanabilir yanı yok. Ben 3.5 yıldır hacizi maaşımdan ödüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick_Otin -- 6 Ocak 2018; 20:54:35 >
  • En iyisi kontörlü hat anasını satıyım burası Türkiye! Faturalı hatta adamın anasını ağlatıyorlar.

• 4140tl kredi verdi meraktan sorguladım

• 700'lük faturayı nasıl yapmış acaba merak ettim

Vodafone Red Pass'e geç bari hem inteneti bol hemde sosyal paketler falan sınırsız
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.