Şimdi Ara

Turkcell Pişmanlıktır (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
12.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha öncede yazdım ilk yorumlarda , Ben bu kkb olayına pek inanmıyorum. Hatta Turkcell e olan ödeme geçmişinde bile problem yaşayan birisi olarak cihaz için kredi çıkan birisiyim. 2/3 banka icra takibim var Vodafone ve Telekom ilede icra takibim var. 2015 de ikinci Turkcell hattima cihaz çıktı Eğer kkb ye baksalrdi çıkması imkansızdı. Bu aldığım cihaz için odemelrde sıkıntı yaşadım ve tahhutumu bozup tek bir fatura olarak odememi istediler bende o faturayı yanlış olmasın iki ayda ödedim. Sonrasında hattımı iptal ettirip tek hat devam ettim ve hala icralik dosyalarim bulunmasına rağmen 2017 nisanda yeni bir cihaz daha aldım 1700 tl lik kredi belirlediler ama mağaza bunu 2200 civarına çıkartıp cihazı bana verdiler . Belki 20 yıllık Turkcell i olmanın avantajı olabilir bilmiyorum ama belkide şans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevzu yu biri kisa ve özetlese.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxemilian

quote:

Orijinalden alıntı: Dondaki fren izi

Töbe bi daha vodafone mi töbe
    bu kansız mı desem ne atıp tutsam boş bu adamlar değil bedava netflix üzerine para da verse bi daha bu firmaya adımımı atmam.

Arkadaş insan müşterisini pazarlar mı?

ADAMLAR PAZARLIYOR. 3. parti ne firma varsa numaranı pazarlıyor.

O değil urfalılara yazık arkadaş urfanın yarısı vodafone

Pazarlıyor derken numaranı birilerine satıyor diyorsan onu sanırım Türkcell de yapıyor(du). Turkcell'deyken öyle abidik gubidik yerlerden reklam mesajları geliyordu bana, üstelik alâkam olmadığı hâlde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Ocak 2018; 6:34:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Turkcell Bayilerinde bir şey dikkatimi çekiyor..Elemanlar giriş'de bekliyor, hepsi orda sanki avını bekliyor gibiler..Geçen girdim hemen buyrun buyrun .daha önceleri hazırkart kullanıyordum ..TL yüklemek için girdim .hemen eleman kasanın yanında, bana faturalıya geçirelim falan diye resmen baskı yapıyor..Hayır!! İstemiyorum diye çıkışdım gitti yanımdan...Bunları nasıl şikayet edebiliriz acaba..Sizde bakın bayilere nedemek istediğimi anlayacaksınız...Diğer operatörler'de bu yok gibi bir şey.Vodafon'da yanına bile gelmiyor..

Mudurler baski yapiyor. Hem bayi hem prim kazansin diye. Orda o elemanlar bos mu duracak. Onlar satisci

• Tek gerçek Türk Telekom. Sayesinde bedava görüşüyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300lira fatura mi odenir. Ben ev internetiyle beraber 135 oduyorum

• Lene kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.... benim başımada geldi, adamlara birşey soruyorsun hemen faturalı hatta geçirelim demeye başlıyor.Boyle yapacaklarını bildiklerim için hemen yok kardeşim istemem işine bak derim.Altı üstü yedek sim kart almaya gittim kem kum Edip faturalı hat var diyor yersen tabi.Siz prim kota dolduracaksiniz diye her gelen müşteriyi sazan mi sanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 7 Ocak 2018; 9:1:53 >
  • 4 yıl önce vadofone tarifelerimiz 25tl 25l şeklindeydi, 100er dakika fazla konuştuk 125tl 120tl fatura yolladılar, aradım tarifenin 2 katında sabit tutun dedim yapmadılar neyse ödedim kısacası 4 yıl önce vodefona 250 tl fatura ödedim, o zamandan beri turkcelliyim bana göre de vodafona geçilmez

• Turkceli seviyorum ya. Normalde Bimcel(Türk Telekom) hattım var. İkinci yedek olarak sırf interneti için Turkcell hat aldım. Hiç TL yüklemiyorum. Ama aylık minimum 7-8 Gb internet kullanımı sağlıyor. Bı kere salla kazandan internet geliyor genelde. Yada dakika. Kim 1Gb ister diye bir oyunu var. Aylık 4 GB de ordan. Arada Bip ten grup kurup msj yazdığım içinde 1-2 GB geliyor. Cekimide güzel . Daha ne olsun :D

• Turkcell cidden pişmanlıktir !

• Turkcell kullanıyorum memnunum ucuz etin yahnisi olmaz Kusura bakmayınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Tek gerçek Türk Telekom. Sayesinde bedava görüşüyoruz.

Bla bla bla...

• Günde 47274772 kere arıyorlar beni telefon, tablet, pc falan verelim diye. Aman diyip teşekkür edip kapatıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Bla bla bla...

Turkcell ve iPhone şişirilmiş balonlardır.

• hattı alalı 7 yıl oldu ilk kez geçen gün turkcelle geçtim herşeyiyle diğerlerine on basar. biraz pahalı evet o da hakediyor. faturalı konusuna gelince hiçbir operatörde faturalı kullanmayın derim telekom bile internete girmeyen eski telefona bile girmiş gibi 20tl yansıttı üstelik pakette internet varken turkcell için bu zor olmasa gerek. kısaca hazır kart alın paket tutarı kadar yükleyin hatta bakiye kalmasın o zaman neyi alacak hiçbirşey.

ne icra derdi ne fatura derdi. her ay otomatik tl yükleme talimatı verin tamamdır.
  • Konuyu türkcell finansmandan açıp ne ara

Çekiyo çekmiyo ya getirdin anlamadım

Bence konu tırt niyemi karalisten varsa vermemesi normal güven raporu olmayan herkese zamanında cihaz dagıttıgı için zarar etti bence su saatten sonrada vermez önüne gelene

Burdanda çekmiyo konusuna zıpladın

Çekmiyosa taşı basit 4 gününü alır

• quote:

Orijinalden alıntı: winuae

4 yıl önce vadofone tarifelerimiz 25tl 25l şeklindeydi, 100er dakika fazla konuştuk 125tl 120tl fatura yolladılar, aradım tarifenin 2 katında sabit tutun dedim yapmadılar neyse ödedim kısacası 4 yıl önce vodefona 250 tl fatura ödedim, o zamandan beri turkcelliyim bana göre de vodafona geçilmez

Allah belasını versin vodofonun .

sozde kimlik eksik diye hattimi kapadılar . 4 defa merkezlerine gittim kimliği alıp merkezlerine göndermediler. Ukala şekilde kapanacak göndermemize gerek yok dediler . Defalarca şikayet kaydı oluşturup çağrı merkezini aradım . Yinede kapattılar . Yani kimliği başvuruda 2 defa kargo ile gondermeme rağmen ardından 4 defa farkı vodofone merkezine göndermek için gitmeme rağmen almadılar ve hattı geçici olarak kapadılar. Aslında tazminat davası açsam yeridir.

Ben aradım bi güzel saydım. Ertesi gün 3 hattımida turkcell e tasidim . Şüphelerin vardı. Ama 2 senedir çok memnunum.

Vodofone utanmadan halen arıyor red li olun diyor. 50 tane şikayet kaydı olusturdum . Bakmadan arıyorlar .

En son numaralarını engelledim.

Turktelekom da ayni . Taahhut bitmiş ne arayan var ne soran kazık tarifeyi geçirmişler fatura gelince anladık.

Telefon taahhudum olduğu için geciremedim turkcell e

Bitsin o hattımida geçirecem.

Şuan için en iyi hizmet mobilde turkcell veriyor. Superonline rezilliginide duzeltirlerse 10 numara olurlar.

İnternette turkneti tek gecerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Bla bla bla...

Turkcell ve iPhone şişirilmiş balonlardır.

Şişirilmiş balonlar, çocukların doğum günü partilerinde olur.

• İphone X 256GB

229.69 x48 Ay toplam : 11.025.12

Allah aşkına bu nasıl bir Fiyatlandırma ya..

Deli olacam..içim gidiyor bu telefona ya..

Avrupada yada abd 'de yaşıyan Arkadaşlar ,sizde böyle bir fiyatlandırma varmı ? Lütfen yazın..Bir Alman bu telefonu kaça alıyor..Yada bir Amarigalı cebine ne kadar ödeyipde atıyor..

• buyrun speedtest sonucu

en üst turkcrll 4g

alttakiler de evdeki vdsl

öyle ki tablette ping görünce 4g'den internet paylaşıp onla oynuyorum

yer ordu ünye, köy değil şehir merkezi de değil

hızınız mı az arkadaşlar?

arayın müşteri hizmetlerini baksınlar bence

cihazım da ahım şahım bişey değil gariban p9 lite, geçen sene turkcellden alan birinden 850ye kapalı kutu aldım çata çuta kullanıyorum mis gibi

operatör fiyatını beğenmeyen de hiç başkasını suçlamasın, kredi kartına taksidi kapatan utansın bizi bu üç çakala muhtaç eden utansın

ne turkcell ne vodafone ne turk telekom

alayı kazıkçı, ama en iyi müşteri hizmetleri de turkcellde hacılar

telekomla kavga edersin internet gidince, turkcell eve internet bağlayamayınca cebine 8gb verir, üzerine her gün arar çözüm üretir

vodafone sarış yapana kadar süperdir satış sonrası kendi başınasın

ha turkcell ucuz mu değil, ev + cep 4 4'lük tarife 125lira

bana kalsa en fazla 80 etmesi lazım...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.