Şimdi Ara

Turkcell Pişmanlıktır (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
12.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ödediğin fatura tutarını toplasan, gider en iyi telefonu alırdın zaten. Hayatımda gördüğüm en saçma konularda ilk üçe oynar bu konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay babama telefon aldım. Bir tane de dandik bir tablet. Hala bir tane daha telefon alma hakkım var. Bankalarla bir sorunum yok hatta kredi kartı dahi kullanmıyorum. Bunlar olmadan ödediğim tutar da en fazla 50 lira. Ben de öveyim o zaman bu şekilde düşünüyorsak? Konunun başlığını değiştirin lütfen. "Turkcell bana telefon vermiyor" deyin de ona göre baksın millet. Bir de ilk sıraya çıkmış. Ne diyeyim bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsberkelium -- 7 Ocak 2018; 12:48:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkaride üst bölgesinde bir tek türkcell çekiyor usta mecburen kullanıyoruz :D
  • tercüme edebilecek olan var mı beyler, baya eski yazıtlardan alıntı sanırım dili çok ağır geldi decoder yetmedi benim

• Arkadasım öncelikle merhaba boyle ufak tefek seylere cok fazla takılmamalısın. Ben 4 senedir Turkcell iletişim merkezinde iletişim danışmanı olarak çalışıyorum hattın üzerine cihaz almak icin ödemelerinin düzenli olması zamanında ödenmesi gerekiyor ve en önemlisi adına kayıtlı tckane bazinda olan faturaları harlarının ödemeleri düzenli olması gerekiyor ve bu arada bi çalışan olarak tavsiyem cihaz almak istersen 12 ay taksitle Alman olur hem faiz oranı az hemde daha hızlı bitirirsin Turkcell ile ilgili yardımcı olmamı istediğin bir konu varsa severek yardımcı olurum kendine iyi bak :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: winuae

4 yıl önce vadofone tarifelerimiz 25tl 25l şeklindeydi, 100er dakika fazla konuştuk 125tl 120tl fatura yolladılar, aradım tarifenin 2 katında sabit tutun dedim yapmadılar neyse ödedim kısacası 4 yıl önce vodefona 250 tl fatura ödedim, o zamandan beri turkcelliyim bana göre de vodafona geçilmez

Kalan kullanım haklarını kontrol ederek konuşsaydın bende 5 senedir Vodafone kulanıyorum tek kuruş fazla ödemedim

• Ensar'a sponsor olan o malum firma mı?

Dükkanının önünden bile geçersem adam değilim.. Yaşadığınız mağduriyete gelince.. haketmişsiniz zaten.

Sizin gibilere müstehak, birde övenler var bu firmayı tam numunelik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

tercüme edebilecek olan var mı beyler, baya eski yazıtlardan alıntı sanırım dili çok ağır geldi decoder yetmedi benim

Diyor ki; o kadar fatura ödüyorum ama, Turkcell bana kredi vermiyor. Feci şekilde Turkcell'den kredili telefon alası var arkadaşın. Ne gariptir ki; Ödediği faturalar da uçak parası.

• Sadece Turkcellde olan bir durum değil ki bu olay Vodafoneda ve TTde de var zaten kredi puanına bakılıyor ikisinin de müşteri hizmetlerinden öğrendim ki sen her sorgulatma yaptığında sana cihaz limiti çıkmadığı için yanlış bilmiyorsam BDDKdaki kredi puanın da düşüyor. 3 yıl bekleyeceksin kardeşim malesef yada gidip düzenli iyi gelirli bir işte 6 ay 1 yıl çalışacaksın ki durumu düzeltebilesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

quote:

Tek gerçek Türk Telekom. Sayesinde bedava görüşüyoruz.

Bla bla bla...

Turkcell ve iPhone şişirilmiş balonlardır.

Şişirilmiş balonlar, çocukların doğum günü partilerinde olur.

iPhone kullanıyorum tamamen gereksiz alet, şimdiki androidler aldı başını gitti iphonelar halen sorun yumağı. Eskiden kullandığım G2 bile daha sorunsuz bir cihazdı.

Turkcell de kullandım 12 sene. Tek söyleyeceğin enayi.avi bir de iphone la beraber turkcell kullananı kelimelerle tarif edemiyorum sen anlarsın

• bütün operatörleri kullandım en az 1 yıl.şuan bimcell deyim ve memnunum hemde hiç olmadığım kadar tavsiye ederim.hiç paket almasanız bile çok ucuza konuşuyorsunuz.ayrıca bimcelliler kendi aralarında paketsiz bile bedavadan biraz pahalıya konuşuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Bu yeni bişey değil 2 yıl önce Turkcell Global Bilgi çalışanıydım Platinum Müsteri temsilcisiydim aynı zamanda Black dediğim üst düzey kisilerede hizmet ediyordum. Temlikli cihaz satışı kredi puanina göre o zamandan beri var. Hatta ben bünyesinde çalısmaya baslamadan 1 yıl önce finansman a.ş olarak kurdukları bankalarla ortak havuzda çalıştıkları sistemi getirmisler. Buna uygun eğitim vermislerdi bizlerede. Yaklaşik 2013-2014 yılindan beri bu şekilde yeni değil hocam.

Hocam bende platinum müşteriyim bu fizy niye kalktı acaba ne güzel ücretsiz kullanıyordum yardımcı olabilir misiniz? var mı bunun taktiği. Saygılar teşekkürler.

• seninde o kadar fiyat ödeyebilirken hala krediye bakmanda tuhaf. 350 TL tirenk diye ödeyip sonra kredi notu bekleme. Türkcell yerinde olsam para var gel peşin al ne uğraştırıyorsun beni kafasıyla direk puanını silerim.

Senin olay çok tuhaf fakat yapabileceğin hiç bir şey yok. İptal ettirirsin olur biter.
  • Okumayin bos konu.

Adam yasal takibe dusmus, turkcell buna telefon vermemis. Bu da gururuna yediremeyip turkcell cekmiyo zaten bla bla demis. Tipik erkek kezbani.

Dusmeseydin kardesim yasal takibe. Ya da dustuysen sonucuna katlan.

• Çocuklara tecavüz eden ensar vakfına sponsor olan şirketin bu kadar tutulması koyuyor bana. Yoksa yemişim senin telefonunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

tercüme edebilecek olan var mı beyler, baya eski yazıtlardan alıntı sanırım dili çok ağır geldi decoder yetmedi benim

Diyor ki; o kadar fatura ödüyorum ama, Turkcell bana kredi vermiyor. Feci şekilde Turkcell'den kredili telefon alası var arkadaşın. Ne gariptir ki; Ödediği faturalar da uçak parası.

enteresan, çok maceraperest bir arkadaşmış hoşuma gitti.
  • dnz10 kullanıcısına yanıt
    Turkcell bunu bilseydi sence sponsor olur muydu.Yani hangi firma bunu bile bile sponsor olur ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sinsin Teyze Kızı

Turkcell bunu bilseydi sence sponsor olur muydu.Yani hangi firma bunu bile bile sponsor olur ki

Hala sponsor

• dnz10 kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum.Yalnız neden hala sponsor bunu anlayamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tek gerçek Türk Telekom. Sayesinde bedava görüşüyoruz.

Bla bla bla...

Turkcell ve iPhone şişirilmiş balonlardır.

Şişirilmiş balonlar, çocukların doğum günü partilerinde olur.

iPhone kullanıyorum tamamen gereksiz alet, şimdiki androidler aldı başını gitti iphonelar halen sorun yumağı. Eskiden kullandığım G2 bile daha sorunsuz bir cihazdı.

Turkcell de kullandım 12 sene. Tek söyleyeceğin enayi.avi bir de iphone la beraber turkcell kullananı kelimelerle tarif edemiyorum sen anlarsın

Bu seviyesizlikle mi? Hiç sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.