Şimdi Ara

Turkcell Pişmanlıktır (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
12.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunlar için bir şeyler alıyor sanırım, sonra onları satıyor olabilir ya da bu tarz bir şey. Konuşmayla internetle falan olacak iş değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Bende diğer sayfalar da sordum..merak ettim..Millet o paraya taksitle araba alıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes başına bir şey gelince o bu şu kötü diyor, herkese istediği memnuniyeti hiçbir kurum hiçbir şirket hiçbir dükkan veremez.. Bunu Dünya 'daki en büyük ülke bile sağlayamaz..
  • Çekmeyen hatta neden her ay 300 TL ödüyorsun ben onu anlayamadım
  • 49 ödüyorum vodafone 10 gb sınırsız konuşma 2 bin heryone

• Dergilik varken turkcell harici çöp oğlu çöp.

• Operatörlerden telefon almak zaten dezavantajlı bir durum. Peşin alma imkanı varsa ki fatura tutarlarınız var gibi gösteriyor en azından faizden kurtarmış olursunuz.
  • Faturalı kullanma olayınıda çözemedim.

Bu faturalı olayı sadece şirketler için avantajlı.

Bireysel kullanıcılarda fatura bana göre tamamen para tuzağı.

Vodafone'da 70 liraya 10 gb internet 1000 dk 1000 sms paket var mesela en kral kullanıcıya bile yeter bana göre. Faturalı alıyorlar sonra 200-300 lira gelince ağlıyorlar. Firmalar çok çakal en ufak detaylardan ücret kesiyor yanlış bi yere girdiğin veya kullandığın anda.

Birde bunun zırcahil versiyonları var faturayla telefon alıyorlar ayda 250-3000 lira ödeyip 2000 liralık telefonu 4000 liraya alıyorlar
  • arkadaşım 7-8 aylık hattına faturaya ek çatır çatır telefon aldı üstelik faturayı birdahaki ayın faturası geldiğinde ödüyordu telefonu aldı çatır çatır kullanıyor telefon vermediler diye şirkete çamur atmanın mantiği yok türkiyede turkcellde kaliteli hizmet veren bir mobil operatör yok ülkede genel anlamda en çok çeken şirket turkcelldir kim ne derse desin vodafone türk telekom hikaye şuan türk telekom kullanıyorum şehirlerarasında çok sorun oluyor hat bazen gidiyor bazen 2gden yukarı çıkmıyor babam turkcell kullanıyor 3g altına çok nadir düştüğünü görüyorum benim 2g çektiği yerde onunki 4.5gde oluyor telefon vermiyorsa sana güvenmiyor demektir
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    şirketler için mi avantajli kurumsal şirketimiz var hiçbir faydası yok fiyati yükseltmekten başka bir işe yaradiği yok tek iyi yönü var sadece 1 tane özel müşteri temsilcin oluyor sorunun var mı diye ariyor veya direk müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsun tek iyi yönü bu başka bir iyi yönüne rastlamadım daha benim hat şirket hattı değil 10 gb 50 lira veriyorum babam 2 gb internet 1000 sms 1000 dakikaya 70 tl veriyor neymiş kurumsalmış vs vs kazıklamaktan başka bir amacı yok kurumsalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dondaki fren izi

Töbe bi daha vodafone mi töbe
    bu kansız mı desem ne atıp tutsam boş bu adamlar değil bedava netflix üzerine para da verse bi daha bu firmaya adımımı atmam.

Arkadaş insan müşterisini pazarlar mı?

ADAMLAR PAZARLIYOR. 3. parti ne firma varsa numaranı pazarlıyor.

O değil urfalılara yazık arkadaş urfanın yarısı vodafone

• quote:

Orijinalden alıntı: BaNgO

En iyisi kontörlü hat anasını satıyım burası Türkiye! Faturalı hatta adamın anasını ağlatıyorlar.

Vodafone de fatura kullanma sıkıntı çıkmaz. O vod takılan bi imge
  • Turkcell tamamen zengin işi bence

Annemin dakikası yoktu dakika paketi aradım bulamadım yok resmen , bi tane buldum sonunda o da 300 dk 300 mb net 25 tl eve gidince tt ye geçicem muhtemelen

• benim aylık yüklemem 25 TL ne banka ile işim olur nede telefon şirketleri ile 750 dakika veriyorlar bana ay sonu kalan 400 500 dk arası onuda siliyorlar bayilerden telefonda almam faturalı hatada bulaşmam ben bakıyorum daha ucuz hat varmı 10 15 TL 250 dk yetiyor bana ama öyle bir tarife yok
  • Operatörlerin çoğu KKB puanına bakar. Kendine yapmış olduğunuz ödemeler çok önemli değildir çünkü bir finans aracı için kurallar bellidir.

• Pismanlik taksitli telefon pesinde kosmak turkcell degil

700 liram var mi 5 700 olunca alıcam hem olana kadar dahada biriktiririm belki mi6 bile alabilirim :)

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Yaw beyler lütfen biri cevap versin bu nasıl kullanışsız bir site 2 saatir konu açma yerini ariyorum açamıyorum(yeniyim)Help
  • Revelant387 R kullanıcısına yanıt
    mini donanım forumdan gir o hizli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam türkcell'i zengin etmiş sonra buraya gelip pişmanlıktır diye konu açıyor :)
    hem beğenmiyor ,hemde telefon kredisi kullanmaya çalışıyor

kimse kusura bakmasın hala en iyi çekim türkcell de ,dağda köyde bayırda bana telefon lazım ,yoksa evde sabit telefon var ,internet var
    zaten bu nedenle adamlar umursamıyor ,yoksa bizde biliyoruz telekoma geçmeyi
  • Ya anlamadığım nokta bir iki bankadan borcunu ödemediğin için takip ye, üzerine cihaz almaya çalış sonrasında Turkcell suçlu olsun. Önce borcuna sadık olacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.