Şimdi Ara

Turkcell Pişmanlıktır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
12.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oha artik ya basina bir olay geldi diye koskoca turkcell e pismanlik demis. Konuyu okumadim bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 6 Ocak 2018; 15:55:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan kişi ..Çok dehşet faturalar ödemiş ya .Hele o 766₺ nedir ya ? İçeriğini merak ettim..Varya""

Sanırım şunu demek istiyor ..Ben bu kadar yüksek faturalar ödedim..Neden bana Yüksek cihazlar çıkmıyor..Sebebini bende merak ediyorum..

• Haha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone x alamayinca tribe girmis arkadas ayip sana turkcell

• kkb'niz her sorgulandığında puanınız düşer hocam. o yüzden gereksiz yere sorgulatmamaya özen gösterin.
  • Ahmet Balcı diye bi asker arkadaşım vardı Onu hatırlattın Neyse konuya dönecek olursak bende çalışmıyorum, kredi kartı kullanmıyorum, gelirim yok ama limiti artıyorlar Bir kere bi arkadaşa bu krediyle bir cihaz sipariş ettik Sonra cihaz daha gelmeden iptal ettik
    Turkcell Pişmanlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 6 Ocak 2018; 16:59:7 >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Tarifeniz nedir ? Aylık fatura ne ödüyorsunuz.,

• Ben 4 ay önce cihaz almana rağmen kredim 3k şuan. Alla alla

• Hic olmazsa telefon taahudunde surpriz fatura derdi yok. Aveada basima gelmisti. Vodafone zaten Allahlik. Hem cekmiyor hem de nasil bir simkart varsa adamlarda,sarji somuruyor.

Turkcellde taahut ettiginiz telefona ait tarife kurus oynamaz. 2 yil ayni fsturayi ödersiniz.

Tarifye ek cihaz tam bir ahmakliktir. Ama bir kere alayim, 5-6 yil kullanirim derseniz olabilir. Zira 2 yildan sonraki yillar parasini amorti edecektir. Bir de turkcell hediye internet falan veriyor, dakika veriyor. Bu acidan bakarsak olabilir. Ama en iyi telefon bile max 3 yilomru var, iphone alsaniz yavaslar telefon android alsaniz degeri cok duser.

Sonucta bir alayim 6-7 yil kullanayim derseniz olabilir, diger turlu aptalliktir

• İşin ilginç kısmı ben öğrenciyim ne gelirim var ne bir şey kredi kartımı bile hep asgari öderim. Kaç kere telefon faturası ödemediğimden telefonum kapanmıştır. Aç kapa parası vermekten ciğerim soldu. Bir tek düzenli internet faturasını öderim. O da hani düzenli dediğime bakma 2. fatura geldiğinde bir öncekini kaparım.

Ama 8 yıldır turkcell müşterisiyim. Belki 5 yıldır da faturalı müşteriyim. Belki ondandır ki nakit param olmadığından geçen 400 liralık klavyeyi bu kredi yöntemiyle aldım. Mesaj geldi bir baktım limitiniz 3900TL yazıyor. Dedim bana da bu kadar veriyorlarsa herkese dağıtıyorlar herhalde.

Demek ki farklı bir şekilde baktıkları şeyler var. Banka sistemiyle ilgisinin çok olduğunu sanmıyorum. Geçen bankadan bin liralık krediye başvurdum kabul etmediler düşün yani. Oysaki aynı bankanın da aktif 8 yıldır müşterisiyim.
  • Turkcell inadiniz neden ki? Baska operatore gecin, 3 ay sonra istediginiz cihazi verirler ki ayda 300TL fatura oduyorsaniz o hattiniza tanimli bir cihaz vardir ve ikincisini almaniza izin vermiyorlardir..
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Aslında faturalı gençturkcelliyim 39tl faturaydı sonra 49 şimdi de 59a yükselttim Tabi hiçbir zaman bu paraları ödemedim ama ilk mesajdaki kadarda hiç ödemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amerikada da sistem böyle. Kredi puanınız oluyor, bu puan düzenli ödemelerinize vergi ödemelerinize göre düşüyor yada artıyor. Her türlü finansmanlar dahil buna. Ona göre de kredi ile herşeyi alabiliyorsunuz. Benim kredi puanım iyi cıktı. Aylık 22.22 dolar ile iphone x aldım sprint firmasından.

Ayrıca turkcell cekmiyorsa degiştir, başka hat al. Ne diye bu ısrarın turkcelle. Adamlar haklı ayrıca bu konuda

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Anladım..şimdi canlı destek ile konuştum..Bana cihaz alımı için süre sınırı yok diyor...Normalde 90 gün bekleniyordu.

Hazır kart'tayım -Faturalı olup ,cihaz alabilirmiyim diye sordum böyle söylediler..

• Sana kredi vermediği için pişmanlık oluyor Türkcell he??

Çekim gücü konusuna gelince Türkcell ceo su çıkıp bizim operatör çekmiyo desin yine insanların ağzından "Türkcell iyi çekiyo abii"

lafı düşmez.

Çünkü gerçekten çekiyo

Senin durumun ne bilmem ama istisna olduğu kesin

• Çok saçma konu adam sana kredi vermek zorunda mı banka gibi düşün olayı bir banka kredi vermez diğeri verir. O kadar fatura ödedim diyorsan da operatörü değiştirecen tüketici olarak tercih etmeyecen. He çekmiyor diyorsan da para biriktir veya kredi çek telefon al git peşin al telefonu hem daha ucuza gelir.

• Aveadan kazik yedim, vodafone mhz 5 dakika hatta bekletti kiz da ciklet cigner gibi bisey yapamadan hii olmuyo bitti dedi sonra da oylar misiniz dedi? O anketi yollamayin dedim, Turkcell evet biraz daha pahali ama paketi yettiriyorum nasil oluyorsa bir de sallakazan yok o hediyesi bilmemne yetiyor bana belki de ben az kullanan biriyimdir ama genel olarak hizmet kalitesinden ve cekiminden hizindan memnunum

Edit: Demem o ki yasadiginiz sorun genel degil firmayi kotulemeye gerek yok. Financell ile gorusun sorun onlarda degilse de yardim isteyin nasil duzeltiriz diye beni hic cevapsiz birakmadilar. (Fanboyum galiba)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanta_resmi -- 6 Ocak 2018; 17:24:16 >
  • Operatorlerden telefon falan alınmaz.Kullandığım cihazı 3000tl ye aldım..Turkcell,vodafone ve turk telekom dan fiyat aldigimda en ucuzu 4000tl dedi.Ne işim olur bunlarla(bu arada turkcell,avea,telsim falan kullandım telsim vodafone oldu yine kullandım cekim kalitesi yönünden en iyisi turkcell bunların içinde)

Bu arada unutmadan ara sıra e-devlet den adınıza hat açılmışmı soruşturun.2010da başıma geldi savcılık itiraz vs vs derken 3 ay önce kurtuldum.Avea bayinden bi hat almıştım o zamanlar,adamlar adıma sahte bi elektrik faturası düzenlemiş,hat alırken verdigim kimlik bilgilerini ve adresimi kullanıp orda faturalı hat açmışlar.Her oparetorde onbinlerce isim vardı adına hat açılan o zamanlar.Guya kimlik numaramız var güvendeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 6 Ocak 2018; 17:27:15 >
  • Adamlar kredi ile telefon vermeyince pismanlık olmuş.

Adamlar ne güzel kredi vermiyor borca girme diye. İlla almak istiyorsan gidersin başka banka verir.(Daha avantajlı peşin fiyatına vade farksız taksit yapan bile var.) Her firmanın anlaştığı bankalar var.Devlet diyor taksitle telefon almayacan diye bizimkilerde bir yolunu buluyor durduramıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 6 Ocak 2018; 18:1:32 >
  • n11de çok daha uyguna direkt resmi distribütör garantili ürünler varken Turkcell'den bir halt alınmaz.

Ben Samsung telefonumu 2 sene falan önce n11`den aldım Samsung Türkiye garantili aynı cihaz 550tl daha düşük fiyata geldi. Kuponum falan da yoktu öyle, kupon fln ayarlarsanız hepten ucuza gelir.

Bu adamlar da kar ediyor, aynı distribütörün ürünü. Neden ekstra 550tl gibi bir meblağı Turkcell'e, Teknosaya vs. vereyim ki boş yere? Çok anlamsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 6 Ocak 2018; 17:59:6 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.