Herkese merhaba opel astra 1.6 yari otomatik aracim var. Arabada zaten yağ kaçağı vardı kartelden çok çok az akıtıyordu. Şanzıman bakimini yaptirdigim zaman usta dediki araçta cok az yag kacagi var suan onemsiz ama yag bakimi yaptirirken getir orayida yapalim bende tamam dedim. Bugun araç sarı yağ lambasi yakti yag eksilince yaniyordu bu lamba. Bende araci saga cekip biraz bekledikten sonra 300 ml yağ koydum lamba sondu ve yola devam ettim. Araci stop edip birkac saat bekledikten sonra baktim ki yağ cubugundaki seviye maximum seviyenin biraz ustune cikmis. Bunun bir zarari var midir?
Herkese merhabalsr Ankarada yasıyorum. Kapali otoparkli bir apartmanda oturuyorum. Gozumde keratakonus oldugu icin kasim ayinda ameliyat olacagim diger gozumdede 0.25 miyop var. Onada bi operasyon yapilacak. Yaklasik 1 ay raporlu olurum yani arac kullanamayacagim.
Sonrasinda ise araci kisin kullanmamayi dusunuyorum. Ara sira kullanirim o da havanin gunesli yerlerin kupkuru oldugu zamanlarda. Sizce kislik lastik almaya deger mi yoksa nisanda yazlik lastik alacagim cunku yazlik lastiklerimde eskidi.
IDE(PATA) girişli laptopa IDE SSD takmak
Herkese merhabalar arkadaşlar. Elimde 2006 yılından kalma Sony Vaio Vgn-T1Xp/L 10.6 inç bir notebook bilgisayarım var. Bu cihaz Windows XP işletim sistemi ile geliyor. Ben bu cihaza IDE SSD takmak istiyorum. Cihaz gerçekten çok güzel kaliteli ama çok yavaş üzerindeki RAM 512 MB RAM'ı 1 veya 2 GB yapsam bir de IDE SSD taksam acaba günlük kullanım için yeterli olur mu? Sadece video izlemek ve Office işleri için kullanacağım.
Sistem özellikleri.
Intel centrino M733 1.1 GHz işlemci.
512 MB RAM
40 GB HDD.
IDE(PATA) girişli laptopa IDE SSD takmak
Silinsin dogru yere actim
Nintendo Wii Alinir mi?
Biliyorum yil olmus 2021 ama nintendo wii alinir mi diye soracagim. Arkadaslar nintendo wii hakkinda hic bilgim yok ama vidrolarina baktigimda eglenceli bir konsol oldugunu goruyorum. Acaba nintendo wii alinir mi? Alinirsa hangi oyunlar oynanir hic bir bilgim yok. Beni biraz aydinlatirmisiniz?
Sony Nex 7 Türkçe Dil
|
Yeni Youtube Kanalım
|
Yeni Youtube Retro Konsol Oyun Kanalı
|
Xbox 360 2020 de Alinir Mi
|
Acer Aspire 5930G Isınma Sorunu
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 24 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.620
İkinci El Bölümü Mesajları: 62
Konularının görüntülenme sayısı: 22.009 (Bu ay: 466)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.021 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor