Şimdi Ara

Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi gunler. Opel astra H kasa aracim var. 3 yildir kullaniyorum. Acemiligimi de cok sukur atlattim. Bu yil artik yeni arac alamaya niyetlendim.

Gozume Toyota'nın Corolla Hatchback 1.8 Hybrid motorli aracini kestirdim. Sifir alacagim 2025 model olsun istiyorum. Bu arac alinir mi ? Opelden cok.cektim 3 yildir yapmadigim masraf kalmadi. Bu arac hakkinda bilgisi olan var mi? Onerilere acigim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır alınır. Hele opelden sonra ilaç gibi gelir.
    Performansı eh işte şehir içinde oldukça az yakıyor ve sessiz. Ben ilk nesil hibritini denemiştim. Gayet tatminkardı. Makyajla motoru biraz daha iyileşti. Ki HB kasa çok daha sportif ve güzel duruyor.
    Not:Opel kullanıcısıyım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • güzel araç, ama değer kaybı daha fazla olur, satması uzun sürer.

• Araç güzel ve sorunsuz ancak satış fiyatı genel kalitesine göre çok yüksek. Benim gözümde 300-400bin tl fazlası var

• 1865 bin tl passion paket sanki biraz adam silkeliyorlar gibi geldi bana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı bana mı uygun geliyor bu aracın? Asıl sıkıntı sedanın fiyatında. Yerli üretim sedan modeli çok daha pahalı.

Bu dolulukta c sınıfı 2milyon altında araç var mı?

Şehir içi çok yol yapıyorsanız ve arka hacim çok önemli değilse bence gayet güzel seçim olur.

• commandx C kullanıcısına yanıt

Ben sedana bakmışım açıkçası. Flame hb fiyatının gideri var. Keşke hb fiyatına sw getirselerdi, tam f/p olurmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia sportage 1.6 t-gdi hybrid
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunsuz arac ama vergisi yuksek, 12.000 Tl civari vergisi vardi yanilmiyorsam..Arac cok genis degil, yere de yakin, tumseklerden gecerken dikkatli olmaniz lazim..Ama Sorunsuz ,sehir ici az yakan, donanimli bir arac..Performansi da ortalama, uzmez sizi..

• Backstreet kullanıcısına yanıt

18bin Mtv.

Bu ülkede sadece trafikten çıkamayan adam için uygun bu araçlar. veya en doğrusu 2. el almak, sıfır almakta pek mantık göremiyorum.

İlla sıfır Toyota istiyorsan düz 1.5'ini alır geçersin.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Yuh diyorum Baska birsey demiyorum, nasil bir vergidir hocam o..

• 1800 lere çıkılacaksa o fiyata corolla cross var ona da bakmanızı öneririm. Opelden sonra japon candır.

Not:Eski opelci.

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Araba yerli üretim, küçük sınıf 1.0 araçlardan bile daha çevreci ve temiz ama vergisi 1.6 motor 2 tonluk E200'lerden fazla.

Böyle gelmiş böyle gidiyor, distrübitörler bir araya gelip bu antika sisteme savaş açmadığı sürece devlet öyle veya böyle milyarlarca vergi topladığı için bu şekilde gider.

• şirket aracı olarak yakınımda vardı. söyledikleri:

-yokuşta çok bağırıyor

-sürüşü zevksiz, uzun yolda yoruyor

sonra megane verdi şirket. şimdi corolla'yı arıyorum diyor. megane'nin tek iyi yanı daha iyi gitmesi ve onun kadar bağırmaması diyor. ama diğer her bakımdan çok daha kalitesiz diyor. ben bu kadar da fark beklemiyordum doğrusu. tamam megane kötü ama corolla da çok matah bir şey değil diyordum ama demek ki megane çok kötüymüş. corolla'nın iyi olacak hali yok ya.  

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

vergi sorunu sebebiyle filocular ve kekler dışında alan yok. filocular için mantıklı. kekler için de mantıklı, çünkü onlar kek.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 5 Mart 2025; 19:6:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.