Şimdi Ara

Kışın Yazlık Lastik Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalsr Ankarada yasıyorum. Kapali otoparkli bir apartmanda oturuyorum. Gozumde keratakonus oldugu icin kasim ayinda ameliyat olacagim diger gozumdede 0.25 miyop var. Onada bi operasyon yapilacak. Yaklasik 1 ay raporlu olurum yani arac kullanamayacagim.

Sonrasinda ise araci kisin kullanmamayi dusunuyorum. Ara sira kullanirim o da havanin gunesli yerlerin kupkuru oldugu zamanlarda. Sizce kislik lastik almaya deger mi yoksa nisanda yazlik lastik alacagim cunku yazlik lastiklerimde eskidi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Yazlıklar da eski ise hiç kendinizi tehlikeye atmayın kışlık lastiklerinizi alın. Acil bir ihtiyaç durumu vs olur, mağdur olursunuz. Hem Ankara düz ova değil, özellikle de dikmen taraflarında filan yaşıyorsanız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Madem yazlıklar kötü yazlık al. Yenisi olsun bari eskisiyle gezmekten iyidir.

• gerçek dört mevsim lastiği alın (3pmsf logolu olanlar) madem yazlıklar da eski. ebat yazarsanız daha iyi olur ama genel olarak hankook kinergy 4s2 gayet başarılı farklı ebatlarda yapılan testlerde. kışın yazlık lastiğe göre çok çok daha güvenli olur. yazın ise premium yazlık kadar performans vermez ama ona yakın bir performans verir. 40 dereceye dayanan sıcaklarda ise aşınma biraz artar başka bir sorun yaşatmaz. zaten ankara'da kışlar o kadar sert geçmiyor artık, çoğu gün 7c üstünde bile oluyor gündüzleri. kar desek 1-2 kere anca. yağmur da pek yağmıyor kuru geçiyor yani.

• 4 mevsim alın geçin, kötü yazlık soğuk kış asfaltında bile sizi tehlikeye sokar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gizli buzlanmaya dikkat ederseniz yani, sabah erken veya gece gec vakitte cikmazsaniz, soguk havada cikmazsaniz, kar ihtimali oldugunda cikmazsaniz yazliklar idare eder.

• kış lastiği almaya değmez, mevsimlik lastik işe yaramasını umduğunuz kritik anlarda işe yaramaz, yani sağlam bir yazlık lastik işinizi görür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış Lastiği Tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Kışlık Lastik Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kapali otopark yoksa o yazlık lastik düşük hava sıcakliğınfa beklerken zarar görmeyecek mi? 7 derece altına 3 ay boyunca maruz kalan yaz lastiğinde deformasyon meydana gelmeyecekse sorun yok.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt

boyle bir sorun yasamadim. 3 ay boyunca 7 derecenin altinda kalmaz ayrica. arka arkaya bir kac hafta en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 16 Ekim 2023; 23:13:34 >
  • Lastik ayaktaki ayakkabı gibidir kışın kösele ile dışarı çıkınca başına gelebilecek herşey araba ile de gelebilir

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Depoda satılmak için bekleyen lastikleri ısıtıyorlarmı?

• madem araç kullanılmayacak en azından yeni yazlık lastik alınması daha mantıklı.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Güzel soru

• masterap M kullanıcısına yanıt

• StG 44 kullanıcısına yanıt
    Bende bu lastiği alma aşamasındayım. Siz kullandınız mı ?

• estamemuchoo E kullanıcısına yanıt

kullanmadım ama kullananları biliyorum hocam, çok memnunlar. 40 derecede yanan yoldan soğukta ıslak, karlı yollara kadar kullandılar. yapılan testlerde de başarılı sonuçlar alıyor, dengeli bir model.

• StG 44 kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim

• Kar yağan çok soğuk bir yerde ikamet etmiyorsanız gerek yok kışlık lastiğe. Yazlıkta iş görür, yine de 4 mevsim alabilirsiniz.

• 4 mevsim lastik ne yazın yaz lastiği ne de kışın kış lastiği performansı verir, tüm uzmanlar uzak durulmasını önerir. Dışarı çıkacağınız günler taksi yada toplu taşıma kullanırsınız. Yazlık lastiğinizi yenileyin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.