Şimdi Ara

LASTİK TE DUNLOP MU? MİCHELİN Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
47.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TİCARI ARACA TAKILABİLECEK EN GÜZEL SESSİZ VE SALLAMAYAN LASTİK HANGİSİ OLABİLİR.

• TİCARİ ARACI BİLMEM AMA MİCHELİN AMERİKAN DRAG VE YARIŞ ARABALARININ VAZGEÇİLMEZİ.AYRICA SESSİZ VE SALLAMAYN LASTİK DİYE Bİ ŞEY İLK SENDEN DUYUYORUM.HER ARACIN ÖZELLİĞİNE GÖRE MAKSİMUM VERİMDE LASTİKLER VAR.SESSİZLİK VE KONFOR YOLUN DURUMUNA ARACIN ÖZELLİĞİNE SÜSPANSİYON ,LASTİK BASINCI,İÇ İZOLASYON VE MOTOR UN ÇALIŞMASINA BAGLI OLARAK DEĞİŞİR.BAHSETTİĞİN VW CADDY VE TRANSPORTER TARZI BİR TİCARİ ARAÇ İSE ARADIĞINI ONDA BULABİLİRSİN AMA DİGER TİCARİ ARAÇLARDA SÜSPANSİYON SERT İZOLASYON LAR KÖTÜ MOTOR İSE GÜRÜLTÜLÜ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tipo_280bg -- 12 Kasım 2006; 17:15:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tipo_280bg

TİCARİ ARACI BİLMEM AMA MİCHELİN AMERİKAN DRAG VE YARIŞ ARABALARININ VAZGEÇİLMEZİ.AYRICA SESSİZ VE SALLAMAYN LASTİK DİYE Bİ ŞEY İLK SENDEN DUYUYORUM.HER ARACIN ÖZELLİĞİNE GÖRE MAKSİMUM VERİMDE LASTİKLER VAR.SESSİZLİK VE KONFOR YOLUN DURUMUNA ARACIN ÖZELLİĞİNE SÜSPANSİYON ,LASTİK BASINCI,İÇ İZOLASYON VE MOTOR UN ÇALIŞMASINA BAGLI OLARAK DEĞİŞİR.BAHSETTİĞİN VW CADDY VE TRANSPORTER TARZI BİR TİCARİ ARAÇ İSE ARADIĞINI ONDA BULABİLİRSİN AMA DİGER TİCARİ ARAÇLARDA SÜSPANSİYON SERT İZOLASYON LAR KÖTÜ MOTOR İSE GÜRÜLTÜLÜ...
    fransız malına hala tenezzül ederseniz diyecek laf bulamam size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Postal_Phreak

Alıntıları Göster
    fransız malı diye bişe almayacazmı?

ozaman renault sahipleri benzin döksün yaksın arabalarını.......... FRANSANINDA COK UMRUMDAYDI SANKİ BU DURUM.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: tipo_280bg

TİCARİ ARACI BİLMEM AMA MİCHELİN AMERİKAN DRAG VE YARIŞ ARABALARININ VAZGEÇİLMEZİ.AYRICA SESSİZ VE SALLAMAYN LASTİK DİYE Bİ ŞEY İLK SENDEN DUYUYORUM.HER ARACIN ÖZELLİĞİNE GÖRE MAKSİMUM VERİMDE LASTİKLER VAR.SESSİZLİK VE KONFOR YOLUN DURUMUNA ARACIN ÖZELLİĞİNE SÜSPANSİYON ,LASTİK BASINCI,İÇ İZOLASYON VE MOTOR UN ÇALIŞMASINA BAGLI OLARAK DEĞİŞİR.BAHSETTİĞİN VW CADDY VE TRANSPORTER TARZI BİR TİCARİ ARAÇ İSE ARADIĞINI ONDA BULABİLİRSİN AMA DİGER TİCARİ ARAÇLARDA SÜSPANSİYON SERT İZOLASYON LAR KÖTÜ MOTOR İSE GÜRÜLTÜLÜ...
    quote:

Orjinalden alıntı: tipo_280bg

AMERİKA=DRAG=HOOSİER

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    8 TANE DEĞİL 18 TANE GENE ALIRIM SANA NE OLUYOR HAYRET BİŞE BEN BU TOPİCİ KAVGA İÇİN AÇMADIM. ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN. AYRICA ZAMANINDA ALMIŞ DEDİĞİN O RENAULT LAR HALEN SIFIRLARI PEYNİR EKMEK GİBİ SATIYOR. ETRAFINA BİR BAK İSTERSEN. BEN BURADA LASTİK İÇİN ÖNERİ ARIYORUM. SIRF MESAJ ATMA SAYIM DOLSUNDA BİNBAŞI OLAYIM DİYE YAZMA KARDEŞİM BURAYA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chic-c

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yuh size biriniz adanada biriniz hatayda (!!) ikamet ediyosunuz, gidin dedelerinize sorun hangi markayı alalım diye, ama michelin için ekleyin bu fransız markası deyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lassa mı michelin mi?
    15 yıl önce açıldı
    Falken mi ? Hankook mu?
    3 yıl önce açıldı
    Continental mi? Bridgestone mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yuh size biriniz adanada biriniz hatayda (!!) ikamet ediyosunuz, gidin dedelerinize sorun hangi markayı alalım diye, ama michelin için ekleyin bu fransız markası deyin.

Alıntıları Göster
    Michelin iyi lastik ama rakipsiz degil arkadaslar, Bridgestone un ust modellerinin ondan asagi kalir yani yok.

Gidin bridgestone alin fransiza para vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilvtyt

Michelin iyi lastik ama rakipsiz degil arkadaslar, Bridgestone un ust modellerinin ondan asagi kalir yani yok.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ilvtyt

• quote:

Orijinalden alıntı: intel11

ozaman renault sahipleri benzin döksün yaksın arabalarını.......... FRANSANINDA COK UMRUMDAYDI SANKİ BU DURUM.........

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: intel11

daha önceden alınmış bi arabayı yakmak başka bişiy
    sıfırdan araba veya lastik almak başka bişiy
    sıfırdan araba ve lastik almak emin ol fransızların umrunda

kafayı çalıştırmamak nasıl bişiy? zor olsa gerek

• arkadaşlar fransız mallarına gösterdiğiniz tepki çok güzel birşey ama inanın hepsi birbirinin aynı al birini vur ötekine...

Türk malına yönlenelim mesala lassa, petlas
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Postal_Phreak

walla ben aldım yeni mişel alpin
    bunun tür işde boykot olmaz yaşam sağlık daha önemlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Whoppix

quote:

michelinden daha pahalı , daha güvenli amerikan lastikleri var
    madem sağlık daha önemli, onlardan al...

• quote:

Orijinalden alıntı: *Overdose*

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

quote:

quote:

ben mişeli pahalı diye almadım. alırken fiyat/performansa baktım bee bi sürü arabası olan arkadaşlarıma ve taksicilere sordum hepside mişel diyor. yıllardır arabamız far hepde mişel kullandık arabada laguna ve karlı havalarda bu mişel beni hiç yolda bırakmadı diğerledide paten pisti gibi dolanıyordu.

herkesede tavsiyye ederim gidim mişel lastik alsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: asilx

arkadaşlar fransız mallarına gösterdiğiniz tepki çok güzel birşey ama inanın hepsi birbirinin aynı al birini vur ötekine...

Türk malına yönlenelim mesala lassa, petlas
    ikiside kalite öyle bir soru sormuşsunki vatan millet sakarya meselesine dönmüş

yapmayın böyle size yakışmayan sözler etmişşiniz bir birinize ne geregi var

kibarca uyarırsın kim ne yapıyorsa yapar.biri alman biri fransız bizim dedigimiz malların

gerçek sahipleri kim hiç bakıyormusunuz.

KENDİMİZE AYİT BİR ARABAMIZ BİLE YOK ASIL ACI GERÇEK BU DEGİLMİ???????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet0119

ikiside kalite öyle bir soru sormuşsunki vatan millet sakarya meselesine dönmüş

yapmayın böyle size yakışmayan sözler etmişşiniz bir birinize ne geregi var

kibarca uyarırsın kim ne yapıyorsa yapar.biri alman biri fransız bizim dedigimiz malların

gerçek sahipleri kim hiç bakıyormusunuz.

KENDİMİZE AYİT BİR ARABAMIZ BİLE YOK ASIL ACI GERÇEK BU DEGİLMİ???????????

Alıntıları Göster
    yazılanları okudum ve utandım. aslında hatayı en bastan yapıyoruz arkadaslar. simdide basımızı taslara vuruyoruz. bence her ne alırsak alalım TÜRK malı kulanalım. dikkatedelim arkadaslar sadece lastikde degil ictigimiz sigaradan , giydigimiz kıyafete kadar dikkat edelim. BİZE BİZDEN BASKASINDAN FAYDA YOK .
    bende gecen gün kore malı bi lastik aldım sırf uygun fiyatlı diye. ama bi lassa, petlas almadıgım icin cok üzgünüm. lastik basına 30 ytl fazla vermedim belki ama sanırım o fabrikalarda calısacak bir arkadasa da yazık etmiş oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cetera

yazılanları okudum ve utandım. aslında hatayı en bastan yapıyoruz arkadaslar. simdide basımızı taslara vuruyoruz. bence her ne alırsak alalım TÜRK malı kulanalım. dikkatedelim arkadaslar sadece lastikde degil ictigimiz sigaradan , giydigimiz kıyafete kadar dikkat edelim. BİZE BİZDEN BASKASINDAN FAYDA YOK .
    bende gecen gün kore malı bi lastik aldım sırf uygun fiyatlı diye. ama bi lassa, petlas almadıgım icin cok üzgünüm. lastik basına 30 ytl fazla vermedim belki ama sanırım o fabrikalarda calısacak bir arkadasa da yazık etmiş oldum.

Alıntıları Göster
    valla ben goodyear ı tercih ederim

excellence diye yeni model çıkardı

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

valla ben goodyear ı tercih ederim

excellence diye yeni model çıkardı

Alıntıları Göster
    çinin merdiven altı imalatçıları dışında ne alırsanız alın bir şekilde alacağınız marka Micheline mutlaka para ödemiştir , desen için yada hamur formülü için , yada 1 sezon bekleyip üretim hakkı almıştır. Çünkü bizim piyasada bir laf vardır özellikle kamyon gurubu için... Michelin bulur diğerleri takip eder..... bu böyledir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADAC

çinin merdiven altı imalatçıları dışında ne alırsanız alın bir şekilde alacağınız marka Micheline mutlaka para ödemiştir , desen için yada hamur formülü için , yada 1 sezon bekleyip üretim hakkı almıştır. Çünkü bizim piyasada bir laf vardır özellikle kamyon gurubu için... Michelin bulur diğerleri takip eder..... bu böyledir...

Alıntıları Göster
    bu lastiklerden ikiside iyi birer markadır ve ikiside bazı konuşarda kendilerini ıspatlamış markalardır. bence yapacağın en iyi şey tanıdığın ve güvendiğin bir ustaya danışmak yada otomobilin orjinal lastiklerini kullanmaya devam etmen olacaktı. senden bağımsız ama yinede fransız ...'lerine

• quote:

Orijinalden alıntı: zilmum

bu lastiklerden ikiside iyi birer markadır ve ikiside bazı konuşarda kendilerini ıspatlamış markalardır. bence yapacağın en iyi şey tanıdığın ve güvendiğin bir ustaya danışmak yada otomobilin orjinal lastiklerini kullanmaya devam etmen olacaktı. senden bağımsız ama yinede fransız ...'lerine

Alıntıları Göster
    Pirelli al, Bridgestone al, Lassa al vs.vs. alda al...Mecburmusunuz Michelin almaya...?

Bu arada sadece Fransız malları nı değil, aynı şekilde Yahudi mallarınıda boykot etmek gerekir.Her pisliğin altında onlar var.Bu son Fransız kaypaklığınında temelinde yahudi lobileri vardır Allah bilir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.