Şimdi Ara

Falken mi ? Hankook mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
13.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Falken ziex Ze310 ? Tercih edeyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Falken mi Hankook mu?

Lastik seçimi, aracınızın performansı ve güvenliği için hayati önem taşır. Falken ve Hankook, sektörde önde gelen iki lastik üreticisidir. İkisi arasındaki farkları anlamak, bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacaktır.

Performans:

• Falken lastikleri, yüksek performanslı araçlar için agresif bir sürüş deneyimi sunar.
    • Hankook lastikleri ise daha dengeli bir sürüş deneyimi için tasarlanmıştır ve ıslak ve kuru koşullarda iyi performans gösterir.

Fiyat:

• Falken lastikleri Hankook lastiklerine kıyasla genellikle daha uygun fiyatlıdır.
    • Ancak, Hankook lastikleri daha uzun ömürlüdür ve bu da zaman içinde tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Dayanıklılık:

• Hankook lastikleri, Falken lastiklerine göre daha dayanıklıdır.
    • Hankook lastikleri, aşınma ve yıpranmaya karşı daha dirençli malzemelerden yapılmıştır.

Diğer Markalarla Karşılaştırma:

• Falken mi Laufen mi konusunda Falken, daha yüksek performanslı bir sürüş deneyimi sunar.
    • Hankook mu Dunlop mu sorusunda ise Hankook, daha iyi genel performans ve dayanıklılık sunar.
    • Hankook mu Michelin mi konusunda Michelin, daha üstün kalite ve dayanıklılık sunar ancak daha pahalıdır.

Sonuç:

Falken ve Hankook lastikleri, farklı ihtiyaç ve bütçelere sahip sürücüler için çeşitli seçenekler sunar. Falken lastikleri daha uygun fiyatlı ve agresif bir sürüş deneyimi sunarken, Hankook lastikleri daha dayanıklı ve dengeli bir performans sağlar. Sizin için en iyi lastik, sürüş tarzınıza ve bütçenize bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ventus Prime 3 kesinlikle tercih edilmeli. Uzun araştırmalar sonucunda nişanlımın aracına aldım. Son derece kaliteli ve puanları iyi bir model. En azından yerli üretim değil.

• Hankook ventus prime 3lerle henüz 2. yılının başında balans problemi yaşadık sıralamaları yüksek ama çok çabuk salıyor kendini Türkiye yollarına bridgestone goodyear biçilmiş kaftan daha düşük bütçede lassa iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Son cümle manidâr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi •Acharad -- 5 Ocak 2022; 13:49:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İki Aracımda hankooklar ile gelmişti. mercedes Cla ve bmw G20. Hepsinde çok memnun kalmıştım. Bu ikili arasında ben hankook derim. Deneyimim 3 yıl... Kışlıklarım michelin.  

• kartalus kullanıcısına yanıt

Yerli üretim olunca ne oluyor çok merak ediyorum??? O kadar övdüğünüz Ventus prime 3 lastik de Etiket değerleri Yakıt Tasarrufu "C", Islak Performansı "A" Gürültü 71, Yerli üretim diye küçümsediğiniz Falken de etiket değerleri Yakıt tasarrufu "C", Islak Performansı "A", Gürültü 69 Db anlaşılacağı üzere öyle çok matah bir lastik değil onu da bilin bence. Buyurun yorumlara:

lastikyorum.com
    Hankook Ventus Prime3 yorumları, kullanıcı yorumları
    https://lastikyorum.com/lastik/222/hankook-ventus-prime3

Bu da Falken yorumları:

lastikyorum.com
    Falken Ziex Ze914 Ecorun yorumları, kullanıcı yorumları
    https://lastikyorum.com/lastik/215/falken-ziex-ze914-ecorun

• Tabii ki Hankook

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lassa mı michelin mi?
    14 yıl önce açıldı
    Continental mi? Bridgestone mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arada cok fiyat farki yoksa hankook. Ama falken de iyi sayilir, tam fp urunu..

• Fiyat farkini düşünerek karar verilebilir.tam bütçe odakli bi durum.

• falken 4 mevsim var acayip memnunum

• ziex serisi lastik şu anda iki aracımda da var. sıkıntı yok, memnunum. ayrıca bir aracımda da falken kışlık eurowinter serisi var, o da 4. yıl olmasına rağmen hala gayet başarılı...yerli üretimi beğenmeyip hankook için süper diyenlere hayırlı işler diliyorum. hadi conti yada michelin olsa tamam da hankook???

• Honkook kullanıcısı olarak Falken diyorum. Honkook ıslak zeminde güzel ama kuru zeminde çabuk kopuyor. Bir zaman falken de kullanmıştım ancak onlarda öyle bir sorun yoktu. Falken alın. En azından yerli üretim. Paranızın çoğu ülkede kalır. Çankırılı bir gariban ekmek yer. Ben zamanın bulamadığım için falken almadım. Hiçbir bayisinde lastik yoktu. Oldukça da talep gören bir ürün.

• tefennili kullanıcısına yanıt

Allah aşkına hangi ürünü yerli kullanıyorsunuz da bunu yerli alacaksınız. İş şova gelince yerli iyi de kullanmaya gelince ithal kovalıyor herkes. Korede de Macaristanda da fabrikası var Hankook'un. Ebata veya modeline göre değişiyor etiketler. Genel manada ikisi arasında tercih bellidir. Fazla macera aramaya gerek yok, hele de fiyatlar bu kadar artmışken.

• Falken 4 mevsim almayın da ne alırsanız alın. Lastik ıslakta kuruda tutunamıyor. Sürekli abs devrede sürekli patinaj halinde. Hele ıslakta tam bir leş. Ama karda iyi ona diyecek bir şeyim yok :)

Aynı araç arkadaşıma goodyear 4 mevsim aldık acayip tutunuyor lastik çok beğenmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Yerli üretim olunca ne oluyor çok merak ediyorum??? O kadar övdüğünüz Ventus prime 3 lastik de Etiket değerleri Yakıt Tasarrufu "C", Islak Performansı "A" Gürültü 71, Yerli üretim diye küçümsediğiniz Falken de etiket değerleri Yakıt tasarrufu "C", Islak Performansı "A", Gürültü 69 Db anlaşılacağı üzere öyle çok matah bir lastik değil onu da bilin bence. Buyurun yorumlara:

lastikyorum.com
    Hankook Ventus Prime3 yorumları, kullanıcı yorumları
    https://lastikyorum.com/lastik/222/hankook-ventus-prime3

Bu da Falken yorumları:

lastikyorum.com
    Falken Ziex Ze914 Ecorun yorumları, kullanıcı yorumları
    https://lastikyorum.com/lastik/215/falken-ziex-ze914-ecorun

Sorun üretildiği yerde değil kalitenin düşmesinde. Falkenda da bu yaşanıyor. Nedense elin japonu bile buraya gelince bir değişiyor..

• ezimuse kullanıcısına yanıt
    Goodyear vectör gen2 serisi aldık kuru ve ıslak güzel ama karda vasattı bizzat denedik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ezimuse kullanıcısına yanıt

Bende 1 sene kullandım falken 4 mevsim ve sizin tecrübenin tam tersini yaşadım.

Islak ve kuruda çok memnundum karda kışta memnundum.

Dunlop lastikten geçmiştim ve araba nerdeyse hiç abs ye girmez olmuş hatta çok zorlamadıkça asr falan çalışmıyordu.

Ben falken 4 mevsimden çok memnun kalmıştım. (kıyaslanmaz ama nokian vs 4 mevsimde kullandım zamanında )

Ancak 1 sene kullandım 2. ya da 3. sezon performansı hakkında bir şey diyemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 6 Ocak 2022; 14:4:45 >
  • True_Sun kullanıcısına yanıt

benim 1 seneyi geçiyor. İlk başlarda iyiydi ama zamanla tutunamıyor demek ki. Bilemiyorum ben verim alamadım hiç. Sadece karda çok memnun kaldım.

• Kullanıpta memnun kalmadığım bir lastik ventus prime 3,

• Ziex 310 önceki aracıma aldım, 16bin km kullandım. Memnun kalmadım. Tutunma, sessizlik iyi ama çok hassas. Benim sağ taraf tatilde balon yaptı. Nasıl olduğunu da anlamadım. Tesadüf farkettim. Sert bir düşüş vs olmamıştı. Yama yaptırdım. Bir de 16bin kmdeki aşınma miktarı çoktu. Uzun ömürlü bir lastik değil. Falken, nokian gibi yumuşak lastiklerin etiket değeri iyi oluyor ama ülkemiz yollarına pek uygun değil. Uzun vadede o yumuşaklığı bulmak da zor.
    Hankook bilmiyorum ama fiyatı önemli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.