Şimdi Ara

Lassa mı michelin mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
30.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir iki gün içinde 185/60/R14/82H ebatlarında, 1.6 motor Polo classic'e yeni lastik alacağız.Lasaa impetus Revo ile mic. energy saver üzerinde duruyorum.Siz hangisini önerirsiniz ya da önerebileceğiniz başka marka var mı?Adana'da yaşıyorum ve uzak mesafe yolculuklarım hiç denecek kadar yok.Senelik 6000-7000 km yapıyorum.Kısaca uzun süreli ve güvenli bir kullanım için lastik arıyorum.Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lassa mı Michelin mi: Lastik Karşılaştırması

Lastik satın almayı düşünüyorsanız, Lassa ve Michelin iki popüler seçenektir. Her iki marka da çeşitli bütçelere ve ihtiyaçlara uygun geniş bir lastik yelpazesi sunar.

Lassa Lastik Yorumları

Lassa, Türkiye'de üretilen bir lastik markasıdır ve uygun fiyatlılığı ve dayanıklılığı ile bilinir. Lassa lastik kullanıcılarının yorumları genellikle olumludur ve lastiklerin iyi performans gösterdiğini, uygun fiyatlı olduğunu ve yakıt verimliliğine katkıda bulunduğunu bildirir.

Michelin Mi Lassa Mı?

Michelin, dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden biridir ve yüksek performanslı lastikleriyle ünlüdür. Michelin lastikleri, Lassa lastiklerinden daha pahalı olma eğilimindedir, ancak daha uzun ömürlü, daha iyi yol tutuşu ve daha düşük yuvarlanma direnci sunar.

Lassa İyi Mi?

Lassa lastikleri, uygun fiyatlılığı ve dayanıklılığı nedeniyle iyi bir seçenektir. Yakıt verimliliğine katkıda bulunurlar ve çeşitli araç türleri için uygundurlar. Ancak yüksek performans arayanlar Michelin gibi daha premium bir markayı tercih etmek isteyebilirler.

Michelin Mi Lassa Mı?

Michelin lastikleri daha yüksek performans, daha uzun ömür ve daha düşük yuvarlanma direnci sunar. Ancak daha pahalıdırlar. Bütçeniz ve performans beklentileriniz, hangisinin sizin için daha iyi olduğuna karar vermenize yardımcı olacaktır.

Lassa Lastik

Lassa, Türkiye'de üretilen ve uygun fiyatlı lastikleriyle bilinen bir markadır. Dayanıklı ve yakıt verimli lastikler üretirler.

Lassa Michelin Karşılaştırması

Hem Lassa hem de Michelin, çeşitli bütçelere ve ihtiyaçlara uygun lastikler sunar. Lassa lastikleri daha uygun fiyatlıdır, ancak Michelin lastikleri genellikle daha yüksek performans sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence Lassa. Lassa’lar Türkiye yol koşullarına göre çok uygun. Dayanıklı olması bir lastikte en önemli konulardan birisi. Daha önce Lassa Atracta (ikinci el aldığım bir araçta vardı) kullandım. Impetus Revoyuda bayi çok övdü diye aldım.hiçbir sorun yaşamadım beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Performans olarak da diğerlerinden hiç geri kalır yanı yok. Şimdide kış lastiğini deneyeceğim bakalım o nasıl çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patesi

Bence Lassa. Lassa’lar Türkiye yol koşullarına göre çok uygun. Dayanıklı olması bir lastikte en önemli konulardan birisi. Daha önce Lassa Atracta (ikinci el aldığım bir araçta vardı) kullandım. Impetus Revoyuda bayi çok övdü diye aldım.hiçbir sorun yaşamadım beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Performans olarak da diğerlerinden hiç geri kalır yanı yok. Şimdide kış lastiğini deneyeceğim bakalım o nasıl çıkacak.
    bence lassa;
    1-yerli malı yurdun malına önem verdiğim için
    2-performansa değil, ekonomiye önem verdiğim için
    3-kalitesinin diğerlerinden çok fazla bir farkı olmadığını düşündüğüm için.

• quote:

Orijinalden alıntı: derememo

bence lassa;
    1-yerli malı yurdun malına önem verdiğim için
    2-performansa değil, ekonomiye önem verdiğim için
    3-kalitesinin diğerlerinden çok fazla bir farkı olmadığını düşündüğüm için.

Alıntıları Göster
    konfor ıstıyorsan mıchelın

cabuk bıtmesıyon dıyorsan lassa (cabuk bıtmekten kastım mıchelın normalde 40 bın rahat yapar , lassada yuzde 30 felan daha fazla gıder )
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

konfor ıstıyorsan mıchelın

cabuk bıtmesıyon dıyorsan lassa (cabuk bıtmekten kastım mıchelın normalde 40 bın rahat yapar , lassada yuzde 30 felan daha fazla gıder )

Alıntıları Göster
    Gönlümden tavsiye olarak Lassa geçiyor elbette yerli olduğu için.

Fakat belirtmem gerekir ki Michelin bütün dünyada en kaliteli üretimi yapan firmadır. (en azından normal binek araçlar için). Endüstride özellikle de kord teli üretiminde standartları onlar belirlerler ve öteki firmalar da sürekli onları yakalamaya çalışırlar. Güvenlik için kaliteli üretim hayatidir. Çelik endüstrisinde çalışan biri olarak fikrimi belirmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: astika

Gönlümden tavsiye olarak Lassa geçiyor elbette yerli olduğu için.

Fakat belirtmem gerekir ki Michelin bütün dünyada en kaliteli üretimi yapan firmadır. (en azından normal binek araçlar için). Endüstride özellikle de kord teli üretiminde standartları onlar belirlerler ve öteki firmalar da sürekli onları yakalamaya çalışırlar. Güvenlik için kaliteli üretim hayatidir. Çelik endüstrisinde çalışan biri olarak fikrimi belirmek istedim.

Alıntıları Göster
    Bridgestone'da oldukça dayanıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Shelby Cobra

Bridgestone'da oldukça dayanıklı

Alıntıları Göster
    Enegy saver yakıt tasarruf sağladığı doğru. Ama bozuk yollarda daha dayanıklı olan Lassa. Yollar güzelse michelin daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Falken mi ? Hankook mu?
    3 yıl önce açıldı
    Continental mi? Bridgestone mu?
    5 yıl önce açıldı
    Goodyear mı Bridgeston mu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakcora

Enegy saver yakıt tasarruf sağladığı doğru. Ama bozuk yollarda daha dayanıklı olan Lassa. Yollar güzelse michelin daha mantıklı.

Alıntıları Göster
    ben lassa kullanıyorum. 205/55/16 lastik ebatlarım 4 tanesini 600tlye almıştım 6 taksit. yerli malı olduğu için ve bristoneye göre tanesi 50 tl daha ucuzdu o yüzden tercih ettim. bence sizde lassayı tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

ben lassa kullanıyorum. 205/55/16 lastik ebatlarım 4 tanesini 600tlye almıştım 6 taksit. yerli malı olduğu için ve bristoneye göre tanesi 50 tl daha ucuzdu o yüzden tercih ettim. bence sizde lassayı tercih edin.

Alıntıları Göster
    her zaman her yerde en büyük michelin

bridgestone vardı 50.000 km zor yaptık

michelin le şu anda 80.000 km yi devirdim banamısın demiyor.
  • Arkdaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.Bir de Continental lastiklerini sormak istiyorum.VW aracı olanlara indirim kampanyası başlatmışlar.Sıfır araçlarda sık kullanılan bir lastik.Bunun hakkında da yorumlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adana8001

Arkdaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.Bir de Continental lastiklerini sormak istiyorum.VW aracı olanlara indirim kampanyası başlatmışlar.Sıfır araçlarda sık kullanılan bir lastik.Bunun hakkında da yorumlarınızı bekliyorum...
    michelin lastikleri çok iyi tavsiye ederim
  • quote:

Arkdaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.Bir de Continental lastiklerini sormak istiyorum.VW aracı olanlara indirim kampanyası başlatmışlar.Sıfır araçlarda sık kullanılan bir lastik.Bunun hakkında da yorumlarınızı bekliyorum...

michelin kadar iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

quote:

michelin kadar iyidir...

Alıntıları Göster
    Ben lassa kullanıyorum tavsiye edebilirim

• quote:

quote:

michelin kadar iyidir...

Alıntıları Göster
    Michelin alıp ta parçalanmadan balon yapmadan kullanan var mı ?

• quote:

quote:

michelin kadar iyidir...

Alıntıları Göster
    o mu bu mu bilmem ama uzun ömürlü olsun demeyin bence.yani sert hamurlu lastik daha uzun ömürlüdür diyip sert hamurlu almayın.diş kalsa da tutunma sağlanamıyor,parçalanıyor.o yüzden hangisi yumuşak hamurlu ise onu tercih edin.
    şimdiden hayırlısı olsun.

• Burda tartışıyoruz lassa mı michelin mi diye sorup ögrendiğim fiyatları da belirteyim daha iyi olur.Lassa 123 TL dedi.Michelin bayisi 4 tanesini 450 verecek oluyordu ama ellerinde lastik yoktu 10 gün önce.Bu hafta sonu gidip alacağız artık.Ben de lassa almayı istiyorum ama arada bir depo lpg farkı olunca duygularım biraz değişiyor tabii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adana8001 -- 26 Ekim 2010; 12:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brujeria

8000-10000 km kadar oldu energy saver var, balon falan yapmadı ama frenleme performansından illallah dedim. açıkçası bir daha michelin almam sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: brujeria

8000-10000 km kadar oldu energy saver var, balon falan yapmadı ama frenleme performansından illallah dedim. açıkçası bir daha michelin almam sanırım.

Alıntıları Göster
    Michelin'ler Türkiye yolları için dayanıksız, Lassa'yı ise Türk malı olduğu için tercih edebilirsiniz. Benim önerim Goodyear ya da Bridgestone olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

Michelin'ler Türkiye yolları için dayanıksız, Lassa'yı ise Türk malı olduğu için tercih edebilirsiniz. Benim önerim Goodyear ya da Bridgestone olacaktır.

Alıntıları Göster
    mıchelın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_3792

mıchelın bence

Alıntıları Göster
    Michelin Emergy Saver larımı yaklaşık 13.000 km dir sorunsuz kullanıyorum.Maşallah bir sorun çıkartmadı.Hem de dağ bayır köy yollarında gezmeme rağmen ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.