Şimdi Ara

Citroen C3 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk defa araba alma arifesindeyim. Yaşım 30 daha önce hiç aracım olmadı. Kız arkadaşımın ısrarı üzerine araç bakmaya başladık. Citroen C3 modelini çok beğendik. Değişik bir görüntüsü ve çift renk olmasi. Artıları eksilerini araştırdım ama yinede sizlerin değerli fikirlerini almak istedik. Araçlar hakkında da bek bilgim yok. Bu araç bizi üzer mi üzmez mi hiç bilmiyorum. Sizlerin önereceği arabalara da açığız. Bütçemiz 200 bin TL. Özellikle otomatik istiyoruz. Şimdiden teşekkür ederiz. Araç da şu;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2021-sifir-km-yeni-kasa-c3-shine-926780908/detay

• Yapay Zekanın Yanıtı

Citroen C3 Alınır mı? Kapsamlı Bir Kılavuz

Citroen C3, B segmenti hatchback sınıfında yer alan popüler bir otomobil modelidir. Geniş iç hacmi, uygun fiyatı ve yakıt verimliliği gibi özellikleriyle bilinir. Citroen C3 almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki kapsamlı kılavuz size yardımcı olacaktır.

Performans ve Yakıt Verimliliği

Citroen C3, 1,2 litre PureTech benzinli motor ve 1,5 litre BlueHDi dizel motor olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle sunulur. Benzinli motor 110 beygir güç ve 205 Nm tork üretirken, dizel motor 110 beygir güç ve 250 Nm tork üretir. Her iki motor da 6 ileri manuel şanzımanla eşleştirilmiştir.

C3'ün yakıt verimliliği, seçilen motor seçeneğine göre değişir. Benzinli motor, ortalama 5,2 l/100 km yakıt tüketirken, dizel motor ortalama 4,2 l/100 km yakıt tüketir. Bu değerler, şehir içi ve şehir dışı kullanımın bir karışımını yansıtır.

Konfor ve Teknoloji

Citroen C3, sınıfı için geniş bir iç hacme sahiptir. Beş yolcu rahatlıkla oturabilir ve bagaj hacmi 300 litredir. İç mekan, yumuşak dokunuşlu malzemeler ve ergonomik koltuklarla kaliteli bir şekilde döşenmiştir.

C3, Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonuna sahip 7 inç dokunmatik ekranlı bir bilgi-eğlence sistemiyle donatılmıştır. Ayrıca, adaptif hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı ve kör nokta izleme gibi bir dizi sürücü asistan sistemi de mevcuttur.

Güvenlik

Citroen C3, Euro NCAP tarafından yapılan çarpışma testlerinde beş yıldız almıştır. Standart güvenlik özellikleri arasında ön hava yastıkları, yan hava yastıkları ve perde hava yastıkları bulunur. Ayrıca, ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı noktaları ve elektronik denge programı da standart olarak sunulur.

Sonuç

Citroen C3, uygun fiyatı, yakıt verimliliği, geniş iç hacmi ve güvenlik özellikleriyle göz önünde bulundurulması gereken bir otomobildir. İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi karşılayıp karşılamadığını belirlemek için bir test sürüşü yapmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • C3Aircross sahibiyim. bende bir sene evvel C3 almak içim kapıdan girdim. ama son anda hanımın bilezik ile çıkma yapmasıyla Aircrossa döndük. Bence C3 tam bir F/P aracı. fazla düşünmeden alın derim.

• Alınır mı alınmaz mı bilmem ama modeli hoşuma gidiyor, şanzımanı da Eat6 oldukça sağlamdır
  • Alınır. Koltuk ısırması, kör nokta, çarpışma önleme çoğu markada olmayan donanımlar var. Konforu da yüksekliği de gayet iyi.
  • Ben de 2 aydır kullanıyorum. Bütün B segment araclara baktım. arkadaşların da dediği gibi F/P olarak rakiplerinde 20 30 bin TL fazla para vermeden bulabileceğiniz özellikler var.
  • Alma kötü diyen olucaktir ama fp olarak iyi bir araç ayrıca tipi de tarz kolay kolay yüzü eskimez bu tasarım araçların
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.