Şimdi Ara

Citroen c3 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
43.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle sıfır alacak kadar param olmadığı için malesefki ikinci ele yönelmek zorundayım 2005 model ve üstü c3 lere bakıyorum 90 hpdizel sx kullanan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Sanrım motorları fiesta ile aynı özellik olarak 4 airbag,dijital kilima, far ve yağmur sensörü, hız sabitleyici gibi yüksek donanıma sahip araçlar temizini bulursam almamı önerirmisiniz? HDİ dizelleri şehir içi 15 kr yakıyor deniyor acaba bu doğrumudur?

Tşkler

• dostum kısa bı sure kullandım ama su anda hangı paket oldugunu hatırlamıyorum 90 bg falandı heralde gercekten yakıtı cok az artı cok ta serı eksı tarafları bıraz ıcerı ses alıyor bıraz da parcaları pahalı ama alınır alınmaz sorusuna ıllakı alınabılır yanı
  • Tşk ederim kardeşim aldım bugün arabayı. Dün akşam görmemiştim bugün görme şansım oldu. Dijital klimalı,yol bilgisayarlı, yan hava yastıklı en dolu modeli. Arkadaşımın servisinde pc ye bağladık bi sorun çıkmadı her yürüyen araba gibi belli masrafları var,ama motorunda ve turbosunda bir sıkıntısı yok. Sürüşü vs çok rahat güzel bir araba hayırlısı olsun diyelim:=))
  • Araç hakkında sormak istediklerinizi madde madde yazarsanız her konuda yardımcı olurum C3 konusunda
  • Kardeş tşk ederim pek bişi kalmadı aklımda soracak.Cici gzl bir araca benziyor. O segmentteki bir ufaklık için 90 beygirde yeterli gözüküyor.Sağdan soldan okudğum yorumlarda yakıt konusunda baya tatmin edici olduğu söyleniyor.
    Belki tek sıkıntım orjinal teyp ve ses sistemini kullanmak istememem olabilir. Bi double deck yakışır aslında:D
  • Aracı yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Benim için en önemli olan nokta yakıttı ve gayet tatmin edici şu an için şehir içi 4.8 LT / 100 km bir ortalama ile kullanıyorum.Şehir dışı oranınıda yazarım bir ara
  • 2008 model 1.4 hdi. 70bin km'de. Problemsiz. Masrafsız. Sahibi 20bin lira diyor. Bu paraya alınır mı? Pahalı mı? Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Corsa D Alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

2008 model 1.4 hdi. 70bin km'de. Problemsiz. Masrafsız. Sahibi 20bin lira diyor. Bu paraya alınır mı? Pahalı mı? Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Alınır neden alınmasın. Fakat ABS'li modelinden mi ?

Aracın 20 bin TL etmesinin sebebi sadece modelinin 2008 olması.

Ben sizin yerinizde olsam 2005 veya 2006 model 1,4 HDI 92 HP düşünürdüm. Donanım ve performans olarak harika bir tercih olur. 1,4 HDI 68 HP motora göre 1 litre fazla yakıt tüketiyor ama inanın bana değer buna.

He ama siz derseniz illa makyajlı kasa istiyorum, 1 litrede olsa az yakıt tüketmesini istiyorum. O zaman doğru tercih yaparsınız dediğiniz aracı almakla. Ama dediğim gibi aracın ABS'li olup olmadığını iyi öğrenin.
  • evet araçta abs var. Makyajlı kasa oluyor galiba bu. 92 beygir mi bilmiyorum. Öyle olduğunu tahmin ediyorum.

Bu araçlarda 92 beygir olanlar mı daha fazla yakıt tüketiyor. Orasını anlamadım?
  • quote:

evet araçta abs var. Makyajlı kasa oluyor galiba bu. 92 beygir mi bilmiyorum. Öyle olduğunu tahmin ediyorum.

Bu araçlarda 92 beygir olanlar mı daha fazla yakıt tüketiyor. Orasını anlamadım?

Baktığınız araçta dijital klima var mı ? Dijital klima var ise 92 beygirdir. Dijital klima yoksa 68 HP olan motordur.

92 beygir olanlar , 68 HP'lik motora göre 1 litre fazla tüketiyor. Beygiri fazla olan 1 litre fazla tüketiyor :)

Ama verdiği performansa gerçekten değer

92 beygirliklerin + donanımları ;

• 4 Hava yastığı
    • Sis farları
    • Çelik Jantlar
    • Yağmur ve Far Sensörü
    • Dijital Klima
    • Gövde rengi tamponlar

• yakıt tüketimi daha önemli. Çünkü çoğunlukla tek bineceğim.

Bu paraya bu araba alınır mı yoksa fiyat fazla mı. Piyasasını bilmediğim için soruyorum.
  • burası terkedilmiş sanırım. Demek ki c3 alsak bir sorun olsa bu başlıkta çözüm bulamayacağız. C3 ile ilgili sayfaları sahiplenerek aracınızı da sahipleniyorsunuz beyler. Sonra birileri çıkıp, fransız yaramaz diyince, aksini söyleyecek c3 kullanıcıları foruma takılmadıgı için aracın adı haybeye kötüye çıkıyor. Bence buraya biraz vakit ayırsanız iyi edersiniz.
  • bugün bende bir c3 sahibi oldum forumu inceliyorum araç ile ilgili yazıları bugün biraz bindim gezdim
    araba insanın altından kaçıp gidecekmiş gibi sanki kullanması çok rahat sanki yarış arabası gibi
    artık zamanla tanıyacağız arabayı...
  • quote:

burası terkedilmiş sanırım. Demek ki c3 alsak bir sorun olsa bu başlıkta çözüm bulamayacağız. C3 ile ilgili sayfaları sahiplenerek aracınızı da sahipleniyorsunuz beyler. Sonra birileri çıkıp, fransız yaramaz diyince, aksini söyleyecek c3 kullanıcıları foruma takılmadıgı için aracın adı haybeye kötüye çıkıyor. Bence buraya biraz vakit ayırsanız iyi edersiniz.

Arkadaş başlık açmış.Aracınıda almış ve olay bağlanmış.Sizin bir sorunuz varsa burda bulmanız zaten güç.Citroen kısmına bakın veya kendinize bir başlık açın.İlla cevap gelir...
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdem_23 -- 25 Mart 2012; 23:15:07 >
  • Arkadaşlar bende de 2007 sx1.6 hdi var, şehir içi ortalama 5.5 yazıyor fakat çok dur kalk trafikte kullanıyorum.
    Size sormak istediğim bir şey var; bizim aynalar ısıtmalı mı? öyleyse nasıl çalıştırıyoruz?
  • dizelini tavsiye ederim ama benzinlisini asla!
  • Fransız mı? aman uzak dursun....
  • araç sahipleri gerçekten çok merak ediyorum nasıl bi araba bu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.