Şimdi Ara

Citroen c4 sedan 2008 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin. Bir tanıdıkta olan bir araçmış. Bana makul geldi. Fiyatta biraz indirim yaptırıp alabilirim diye düşünüyorum. Benim korkum serisinin bir kere yurda girmesi sonrasında ithal edilmemesi. İleride elden çıkarmak gerekirse elimde patlar gibi geliyor. Sistemde 5 kaza gözüküyor. Linkteki resimlerde var. Linkte olmayan resimlerinde Arka bagajda C4 yazısı yok! Kilometre makul ama tereddütlüyüm. Lada Vega aracım var elden çıkarıp alacağım. Siz ne dersiniz? Araç sahibi ile irtibata geçmeden önce sized danışayım dedim.

MALUM SİTE LİNKİ

• Araç temizse 27-28 civarı alınabilir gibime geliyor, aynı ayarda focus corolla falan baksanız 32-33 ten aşağı bulamazsınız.
  • Satamazsın günü gelince,başka araçlar bak sana bana gelmez böyle araçlar parayı havadan kazanmıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Satamazsın günü gelince,başka araçlar bak sana bana gelmez böyle araçlar parayı havadan kazanmıyoruz

Borca girmeyeyim diye kastırıp duruyorum. Her ay üç beş kuruş koyuyorum ama eli yüzü düzgün araçlar ben birikimin üstüne koydukça daha fazla pahalanıyor. Ölümüne Lada diyeceğiz anlaşılan.
  • araba temizse alınır.bakma milletin satamazsın demesine...

bende gittim nissan note aldım. herkes piyasası yok... başka araba mı yoktu gibi laflar etti...

aldıktan 3 hafta sonra birisi cama not yazıp bırakmış... araba satılık mı diye :)

bu devirde satılmayacak araba mı kaldı? millet istanbuldan karsa-rizeden izmire araç almaya gidiyor..

ama bazıları hala kendini 1980 türkiyesinde zannediyor sanırım...

tutuluyor piyasası iyi diye neden araçlara da fazla para veresiniz ki? yok efsane kasaymış, yok şöyle miymiş.
  • 1,4 benzinli 2005 model hatchback olanını 11 sene kullandım.
    Gayet iyi bir arabaydı. 180.000 km'de takas yaparak başka marka sıfır araç aldım.
    11 yıl boyunca herhangi bir yeri bozulmadı, yolda kalmadı.
    Piyasada tutulan bir çok araçtan iyidir, kalitelidir.
    Ama onlardan çok daha ucuzdur.
  • Arabanın düzgün resmi bile yok. Aracı görmeden çok heveslenmeyin. Bundan 4 sene önce bi Getz bakmaya gittim. Resim yılı 2011 falan yazıyor turuncuyla altta ama dikkate almadım. Yani fotoğraf makine tarihi eskidir dedim. Aracın başına gittim her taraf çizik, kırık tampon vs. İnanamamıştım 1 yıl eski fotoğraf demişti satıcı. Resmen insan kandırıyorlar dikkatli olmak lazım.
  • rakam fahiş.
  • Evet fotoğraflar yakın plandan ama genel görüntü yok. Benim elimde fazladan bir arka görüntüsü var. Orada citroen yazısı ve C4 yazısı görünmüyor. Sanırım bagaj ve haliyle arka tampon işlemli. İki kişi kullanmış bu güne kadar. Arada tanıdıklar olduğu için hemen irtibata geçmek istemedim sahibiyle. Aracın yorumları iyi sayılır. Ben zaten yıllık 10.000 km ancak yapıyorum. 7 yılda Lada ile 50.000 km yapmışım. Fakat artık hafif direksiyon, az gürültü, yazın klima istiyor insan.
  • suivant kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın tanıdık kısmını kaçırmışım. Ben de sahibinden'de baktım 2 ay sonra gittim tanıdıktan aldım. Gerçekten düzgün araba yok denecek kadar az çünkü internette.
  • Satılmaz kardeşim ,nedense hep forum ortamında oluyor bu cama yazı bırakmalar. İyi arkadaş alsın aracı vakti zamanı gelince satamazsa sen al
  • quote:

Satılmaz kardeşim ,nedense hep forum ortamında oluyor bu cama yazı bırakmalar. İyi arkadaş alsın aracı vakti zamanı gelince satamazsa sen al

ister citroen alsın ister vw alsın bana ne. parasını ben mi verecem...

insanın kendi aklı var... tercih onun...

ister 3-5 fazla versin piyasa arabası alsın ister 3-5 az versin tutulmayan araç alsın.kendi bilir...

şahsen ben piyasa aracı almam. neden fazladan hava parası vereyim ki?

nissanın satınca haklımdaki araçlarda subaru impreza,kia cerato-venga,fiat bravo ...gördüğün gibi hiç biri piyasa aracı değil.

not:kimseye yalan borcum yok...
    aracımı isteyen adam.cama kartını bırakmış.kaporta ustaymış.bende reklamdır diye attım kartı.adam plakalıktan aracı aldığım galericiyi aramış.ordan numaramı alıp bana ulaştı...iç kısmı siyah renk olan note arıyormuş.ama zaten ben yeni aldığım için satmadım.

• quote:

Satılmaz kardeşim ,nedense hep forum ortamında oluyor bu cama yazı bırakmalar. İyi arkadaş alsın aracı vakti zamanı gelince satamazsa sen al

Mantığa bak.
  • Sakın!
  • Satılmaya satılır ama fiyat yüksek
  • C4 ün konsolunu bi sevemeyen benmiyim ya. Banada satılmaz gibime geldi hbleri rabet görüyo. Birazda şans işi alırsın kazalı polo aylarca satılmaz , piyasasız bir araba alırsın komşun ertesi günü notere gitmek ister. Bunun yerine 2006 astra daha mantıklı ve kaliteli sanki.
  • Merhaba

Isyerinde bi abimizin dizel modeli vardi motor klasik 1.6 ama bir parcasi bulunamadi. Kaporta aksami zaten zor bulunur. Hb modeli olsa daha iyi bence. Sedan devami gelmeyen bir model oldu.
  • Bunlarda hatchback tutuluyor bizim saglik ocaginin doktoru kullaniyor adam bayagi temiz bakiyor ve memnun ama bunun hatchback i :)

Peugeot 206 sedanlar nasil tutmadigiysa bunlarda ayni hesap.Bunlar Fabrikasyon proje uzerinde oynanip sase azicik uzatiliyor ve bagaj ekleniyor sifirdan cizim yapilmiyor.
  • O paraya 2006-07 hb dizel alırsın. Hdi motorun nasıl az yaktığını herkes bilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki risk almaya gerek yok. Başka bir maceraya çıkalım bakalım. Yine de aklımın bir köşesinde kalacak otomobil. İç hacim ve bagaj hacmi tam benlikti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.