Hem kışlık hem de yazlık olarak hankook var ikisinden de çok memnunum , sattığım araçta falken vardı bana sert gelmişti ama birbirine yakın lastikler ; |
Falken mi ? Hankook mu? (2. sayfa)
-
-
Merhaba, 205-55-16 ebatında lastik alacağım. Michelin, continental vs. markalara lastik başı en az 300 tl fazla vermek istemiyorum.
Aslında Falken'e karar vermiştim ancak birkaç yorumda lastiklerin taş sıçratmasından bahsediliyor. Bende corolla araç var zaten yolda olan biteni hissettiriyor. Davlumbaza sürekli taş sekmesi olursa memnuniyetsizlik yaratır diye düşünüyorum.
Hankook için de yanakları balon yapıyor vs. yorumlar okudum.
Kumho için de güzel yorumlar okudum.
Bu ebatta ve öncelikle sessizlik arayan birisi için hangisini önerirsiniz?
-
hocam selamlar iki tane link bırakıyorum iki markanında modellerinin test sonuçları var linklerde. incelemekte fayda var diye düşünüyorum.
lastikjantavm.comHankook Lastik Test Sonuçları (2021-2022) - Lastik Jant AVMhttps://www.lastikjantavm.com/hankook-lastik-test-sonuclarilastikjantavm.comFalken Lastik Test Sonuçları (2021-2022) - Lastik Jant AVMhttps://www.lastikjantavm.com/falken-lastik-test-sonuclari
-
Ben de bunu yazmak için girdim.
Alman premiumlar genekde Hankoook S1 Evo serisi ile geliyor (prime olan değil).
Ben de 2 set S1 EvoII kullandım golf ve 308'de, çok memnun kaldım. Şu an Evo III satılıyor sanırım.
Falken ZE310 da f/p olarak güzel lastik ama bir BMW bir Mercedes üzerinde fabrika lastiği olarak görmek zor sanırım.
-
Hankook
-
Porche Macan fabrika orijinal çıkış lastiği Falken Fk 510 suv. Hankook Ventus prime 3 olanı kullandım tavsiye etmem ancak, Hankook kış lastiğinden memnun kaldım
-
falken.
-
Brıdgestone 205/55r16 91v T005
yeni opsiyonum...
-
Foruma göre değil, avrupa da memnun bu markadan.Bana sorarsan şimdiye kadar kullandığım markalar içerisinde falken ve nokian fiyat performans ürünü tercih edeceğim markalar.
Örneği bu ingiliz lastik sitesinde görebilirsiniz.
-
Kıyaslamayı hangi siteden yaptınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
al birinden vur ötekine..
hangisi ucuzsa onu al.
continental harici orta sınıfın ürünleri..
-
Premium Contact 6 çoğu ebatta, nerdeyse her testte birinci geliyor neresi kötüymüş? Kendim de 2 farklı arabada kullanmasam inanacağım.
Eco serisi falan diyecekseniz, adı üstünde eco..
Sadece yakıt konusunda verimlilik bekleyeceksiniz ki bu vaadi de yerine getiriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X