Şimdi Ara

Turkcell VoLTE (HD) Açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell yan hat aldım, Türk Telekom'da VoLTE sorunsuz açılmışken Turkcell'de VoLTE simgesi gelmedi, HDSES yazıp göndermeme rağmen. VoWifi ise sorunsuz çalışıyor. Telefon Xiaomi, Model : (M2010J19SG)

Telekom'da sorunsuz, üstte VoLTE yazıyor. Çift sim kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 30 Nisan 2022; 19:38:27 >

• 532 Müşteri hizmetlerini aradınız mı hocam?

Yeni hattınız da hayırlı olsun, sağlıklı günler de kullanın hocam
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • tcell açıldı diye sms attı mı ki? Destek olmayabilir sonuçta.

• @Yokizm Çok sağolun hocam teşekkürler. Sorun çözüldü.

@SYLAS Sorun çözüldü hocam. Telekom hattı çıkarıp taktım. Cihaz kendine geldi sonra iki VoLTE simgesi birden belirdi.

@gurme35 yardımcı oldu çok teşekkürler.
  • Rica ederim hocam, sorunun çözülmesine sevindim
  • Bu volte açık veya kapalıyken hiçbir fark hissedemiyorum ben, gerçekten faydası oluyor mu?
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom için baya bariz fark var, Vodafone için bilemiyorum. Turkcell için yok gibi birşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell kullanıyorum bu sebeple fark etmedim demek ki.
    2200'a HDSES yazıp gönderin yine de hocam.
  • Gönderdim bakalım 24 saate aktif olcak diye sms geldi, belki bir faydası olur. Abonelik falan diyor da ücreti var mı bunun?
    Tamamen ücretsiz hocam. 24 saat geçmesini beklemenize de gerek yok. Hemen aktif olabiliyor, isterseniz telefonu yeniden başlatın veya uçak modunu açıp kapatın, VoLTE ya da HD ses simgesi belirir.
  • Bayram ziyareti ailemin yanına geldim 4G çekmiyor, bir anlamı yok şimdilik. Bayramdan sonra belli olacak.
  • Rica ederim hocamTurkcell VoLTE (HD) Açılmıyor. 

• Telefon çift sim kartlı olduğu için sapıtmış olabilir hocam.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öyle birşey olmuş.

Ama şükür düzeldi, Turkcell ve Türk Telekom HD SES sorunsuz şuan. Ben aslında bu sorunun Türk Telekom'dan patlak vermesini bilirdim. Ben de tam tersi oldu, Telekom sorunsuz olup Turkcell cortladı.

Bir sorun daha yaşıyorum, Dijital Operatör uygulamasında talep açmak istiyorum. Adres bilgisi isteniyor ama tıkladığımda uygulama'dan atıyor. Turkcell'e ne olmuş böyle.
  • Dijital Operatör uygulamasını iyice sabote ettiler hocam. Ben son birkaç denememde paket bile alamadım kredi kartı bilgilerini girip provizyon aşamasında onay verdikten sonra hemde, server error verdi. Berbat bir uygulama, zaten taşeron firmalara yazdırıyor Türkcell bunu. Web sitesi üzerinden daha sağlıklı yapılıyor işlemler.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bu tarz sorunları Play Store/App Store mağazaları yorum kısmına ve de müşteri hizmetlerine bildirirseniz, yeni güncellemeler ile sorunları düzelteceklerini düşünüyorum hocam.
  • Volte bende ayarlarda hep açıktı. Dediklerini bir deneyeyim dedim bu mesaj geldi. Ben hep volte açık sanırken kapalıymış galiba

Turkcell VoLTE (HD) Açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 1 Mayıs 2022; 0:22:55 >

Ayrica volte ile desteklenene cihazlar ve operatörler ile görüntülü görüşme yapabilirsin. Dakikaların ile hemde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.